Προς το περιεχόμενο

Wind Magic Numbers- δωρεάν 1500 λεπτά έως και σε 3 αριθμούς της εταιριας για 30 μερες, μετα απο ανανεωση


geekas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό, και δε νομιζω να ισχύει.Με ποιά λογική να υπάρχουν special νούμερα που να εκμεταλλεύονται ταυτόχρονα όλες τις προσφορές της εταιρείας ανάμεσα στο σωρό;Όλοι αυτά θα κυνηγούσαν τότε, θα γινόταν χαμός. Αν έχεις εύκαιρο κάποιο link να δω κι εγώ,θα βοηθούσε.

Σε ένα φοιτητικό που έχω ενεργοποιήθηκε  χωρίς προειδοποίηση η προσφορά των 300 τον προηγούμενο Σεπτέμβριο  .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και δηλαδή απο τότε, σε κάθε δεκάευρη ανανέωση παίρνεις 300 προς όλους στο φοιτητικό σου νούμερο;Είναι το κύριο νούμερο σου,κάνεις ανανέωση σχεδόν κάθε μήνα δηλαδή; Ειλικρινά δεν την είχα ξανασυναντήσει αυτή την περίπτωση, αν και το κόβω για κάποιο συστημικό λάθος, σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των φοιτητικών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρυσι μετά το καλοκαίρι έδωσε την προσφορά με τα 300 σε πολά νουμερα που δεν την είχαν . Ένα από αυτά έτυχε να είναι το δικό μου που έτυχε να είναι φητητικό και έτυχε να είναι το δεύτερο μου νούμερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ βάζω 10ευρω (9 στις 10 φορές μέσω paypal) ανά 2μηνο περίπου, πάντα έχω το 300αρη , αλλά οπως είπε καποιος απο πανω δεν θυμάμαι αν είναι για 15 ή 30 μερες... τον επομενο μήνα που θα βάλω θα ενημρώσω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως καλό είναι να προσέχετε λίγο με την wind γιατί δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σ' αυτή την εταιρεία.

 

Εγώ πάντως είμαι συνδρομητής απ όταν ήταν telestet ακόμα και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα θέμα και έχοντας δοκιμάσει και άλλες εταιρείες κατά καιρούς μπορώ να πω ότι αυτή είναι πρώτη στις προτιμήσεις μου.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εταιρεια που να μην εχει προβληματα δεν υπαρχει, αλλα συμφωνω κι εγω με τον Γκριζο Χαρη: ειμαι συνδρομητης της Γουιντ απο το 1997 και δεν εχω αλλαξει. Λαθακια εγιναν, μπερδεματα υπηρχαν, αλλα με καλη θεληση και επιμονη ολα λυθηκαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εχει παρατηρησει κανενας περιεργες χρεωσεις χωρις να υπαρχει καποιος λογος;

μου εχει συμβει 3φορες τις τελευταιες 15μερες.στην μια μαλιστα επειδη ηταν πανω απο 7ευρω το ποσο επικοινωνησα με wind κ μετα απο πεντε.!!!!!! μερες μου πιστωσαν πεντε ευρω κ οχι ολο το ποσο.τι πραγματα ειναι αυτα

το σιγουρο ειναι οτι χρεωσεις εγω δεν εκανα γιατι εχω κ ολα τα μπονους σχεδον αλλα κ δωρεαν εξτρα λεφτα που ειναι για ενα μηνα με την προσφορα απο το παιχνιδι ουνο με τα 20 ευρω οπου αν γινονταν καποια χρεωση επρεπε να παρουν απο αυτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μιλάμε απλός για παράξενες χρεώσεις αλλά για χρέωση ολόκληρου παγίου. Ενώ ο λογαριασμός σε συμβόλαιο mobile Internet είναι πληρωμένο (ευτυχώς κρατάω τις αποδείξεις) η εταιρεία μου το ξαναχρεώνει και δε δέχεται το λάθος της. Φυσικά έγινε καταγγελία στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και διακοπή της σύνδεσης. Αυτό σαν απάντηση γι' αυτό που είπα παραπάνω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να αρχισεις και το στοίχημα, προπο κλπ :P

 

Εννοείται ότι παίζω. Θα σου έλεγα ότι και από αυτά είμαι κερδισμένος αλλά δεν θα με πιστέψεις οπότε το αφήνω. Ρε λες να μην είναι τυχαίο τελικά; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Γιατι να μην σε πιστεψω για το στοίχημα και το προπο; Εδώ σε πιστεψα για το άλλο!  :lol:

 

^^ παιδια, να γυρισουμε οντοπικ;
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να μην ανοιξω νεο thread (το παλιο που ειχα ανοιξει οταν δημιουργηθηκε το ειδικο=φοιτητικο πακετο της wind εχει κλειδωθει).

Εχετε παρει χαμπαρι με SMS που σας ηρθε τι γινεται ετσι ?

 

 

 

Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις με αντίστοιχη αύξηση στον παρεχόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας και ΜΒ, στo πακέτο «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς» (5 ευρώ/1000 λεπτά προς όλους & 1000 ΜΒ) για συνδρομητές καρτοκινητής Wind F2G, με ισχύ από 17 Απριλίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς» αξίας 5 ευρώ που προσέφερε 1000 λεπτά προς όλους, με βήμα χρέωσης 3 λεπτών και στη συνέχεια ανά 1 δευτερόλεπτο καθώς και 1000 ΜΒ, πλέον θα χρεώνεται με 8 ευρώ και η ποσότητα λεπτών ομιλίας προς όλους που προσφέρει καθώς και ΜΒ, αυξάνονται σε 1500 λεπτά προς όλους, με βήμα χρέωσης 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά 1 δευτερόλεπτο, καθώς και σε 1500 ΜΒ.

Η αλλαγή θα ισχύει και για παλιούς και για νέους συνδρομητές της «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς». Όσοι συνδρομητές πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση του πακέτου «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς» από 17 Απριλίου 2015 και μετά, θα χρεωθούν πλέον με την καινούρια αξία (8 ευρώ) και θα απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο ομιλίας και ΜΒ.

Η ενεργοποίηση του πακέτου ειδικής/φοιτητικής προσφοράς εξακολουθεί να είναι με αποστολή δωρεάν SMS με κείμενο 1000 στο 1264. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων του πακέτου «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς» παραμένει στις 2 φορές ανά 30 ημέρες.

Εθνικές κλήσεις («Προς Όλους»), αφορούν κλήσεις προς όλους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ελληνικών δικτύων που βρίσκονται εντός Ελλάδας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και προς όλους τους γεωγραφικούς αριθμούς ελληνικών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Δεν αφορά κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: Σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ).

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη Wind Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) ή να καταργήσει τo πακέτο «ειδικής/φοιτητικής προσφοράς». Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.f2g.gr.

 

 

 

με λιγα λογια το φοιτητικο από 5 παει 8€ δινοντας παραπανω λεπτα + ΜΒ.
 

Επεξ/σία από matrixxx
το περιεχομενο του σποιλερ και τα κοκκινα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εβαλα 10€ το λεπτα απο το magicnumber εγιναν +1500 δλδ πηγα περιπου 2900!!! και 1gb δωρο κανονικα!! πολυ ωραια!

Τι να λέμε τώρα; Η γουίντ σκίζει από προσφορές ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...