Προς το περιεχόμενο

Microsoft Band Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε συνηθίζουμε να παρουσιάζουμε gadgets τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά στην προκειμένη περίπτωση αξίζει να κάνουμε μια εξαίρεση αφού δεν είναι πολλές οι φορές που μια εταιρεία του μεγέθους της Microsoft, κάνει την είσοδο της σε μια κατηγορία όπως αυτή των wristbands.

Τα wristbands, είναι μια κατηγορία η οποία έκανε την περσινή χρονιά έντονη την παρουσία της, αν και για πολλούς, δεν έχει μέλλον από τη στιγμή που πολλές από τις λειτουργίες τους τις βρίσκουμε στα έξυπνα ρολόγια, τα οποία αποτελούν την κατηγορία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μιλάμε για «φορετά» gadgets. Με έμφαση στη γυμναστική και με δυνατότητα συγχρονισμού με το smartphone σας, τα wristbands απευθύνονται σε ένα μικρότερο κοινό σίγουρα αλλά αρκετά εξοικειωμένο με την τεχνολογία.

 

Η είσοδος της Microsoft στη συγκεκριμένη κατηγορία μπορούμε να τη θεωρήσουμε έκπληξη αφού η εταιρεία δεν είχε επιδείξει παρόμοιες ανησυχίες. Με σημαντικές κυκλοφορίες hardware, με ποιο πρόσφατες το Surface Pro 3 και το Lumia 535, η Microsoft έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να ορίζει αυτή το λογισμικό και το hardware μιας συσκευής, κάτι που λίγες εταιρείες μπορούν να το κάνουν, με την Apple βέβαια να ξεχωρίζει σ’ αυτές.

Για να δούμε όμως τι κρύβει η πρώτη προσπάθεια της Microsoft στα wristbands ή αλλιώς στα smartbands.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Microsoft Band

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο ebay τα πουλάνε 300+ ευρώ!!! Και στο site της Microsoft ειναι sold out! Ξέρει κανείς που είναι διαθέσιμο για αγορά; Το θέλω!

 

Ψαξε λιγο τις αγγελιες φιλε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...