Προς το περιεχόμενο

Η νέα γενιά του Moto E υποστηρίζει LTE, Android Lollipop και έρχεται με τιμή $150


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη δεύτερη γενιά του Moto E, του πιο φθηνού smartphone της εταιρείας ανακοίνωσε χθες η Motorola με αρκετές προσθήκες οι οποίες έλειπαν από τον προκάτοχο του.Με την ίδια ονομασία όπως συνηθίζει άλλωστε, η Motorola προσθέτει στο νέο Moto E τη δυνατότητα σύνδεσης με 4G LTE δίκτυα ενώ μεγαλώνει την IPS οθόνη η οποία είναι πλέον στις 4.5 ίντσες. Η ανάλυση παραμένει ίδια (540x960) ενώ άλλη μια σημαντική προσθήκη είναι η εμπρόσθια κάμερα αν και με VGA ανάλυση. Στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα διαθέτει ανάλυση 5MP, δυνατότητα αυτόματης εστίασης και εγγραφής βίντεο σε HD ανάλυση.

 

Από πλευράς επεξεργαστικής ισχύος, το Moto E (2015) στηρίζεται στο Snapdragon 410 της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1GB μνήμη και Adreno 306 GPU. Η συγκεκριμένη σύνθεση ισχύει για την LTE έκδοση του κινητού αφού η Motorola θα κυκλοφορήσει και μια δεύτερη με υποστήριξη μόνο 3G δικτύων και η οποία θα ενσωματώνει το λιγότερο δυνατό SoC, το Snapdragon 200.

 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε αποθηκευτικός χώρο των 8GB ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD θύρας, μπαταρία 2.390mAh από τ; 1980mAh του περσινού μοντέλου καθώς και δύο μικρόφωνα. Στον τομέα του λογισμικού, η συσκευή ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του Android, την έκδοση 5.0 Lollipop η οποία φέρνει σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα της Google με ανανεωμένο σχεδιασμό.

 

Το δυνατό όπλο του Moto E είναι και πάλι η τιμή του η οποία έχει οριστεί στα $120 για την έκδοση 3G και στα $150 για το μοντέλο με υποστήριξη LTE. Η κυκλοφορία του θα γίνει άμεσα σε περισσότερες από 50 χώρες σε δύο χρώματα (άσπρο και μαύρο) κάτι που μας κάνει αισιόδοξους ότι θα το δούμε σύντομα και στη χώρα μας.

 

Link.png Site: Motorola

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...