Προς το περιεχόμενο

[Gaming Laptop] ASUS ROG i7-4710HQ 16GB 256GB SSD GTX860M 4GB DOS 1199e @e-shop


arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και δεν πληρώνεις και ΦΠΑ :)

 

Απορία, ποιος παίρνει gaming laptop και για ποιο λόγο; Μου φαίνεται ότι απευθύνονται σε πολύ περιορισμένο κοινό, δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος θέλει απαιτητικό gaming και συχνή μετακίνηση συγχρόνως! (μπορεί να κάνω λάθος, γι'αυτό ρωτάω :) )

 

Κάποιος προφανώς που ταξιδεύει συχνά για μικρά διαστήματα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νομίζω ναι, δε θα ξαναδούμε σύντομα στην Ελλάδα UHD οθόνη... αλλά δες αν είναι glossy. εγω δεν παίρνω glossy εκτός αν το χαρίζουν :)


κοίτα να θέλεις να το σκεφτεις κανε το εξής.βάλε καρτα που δεν ισχυει και παρηγγειλέ το σε αυτή την κάρτα (πχ προπληρωμενη που δεν εχει χρηματα ή ακυρωμένη). Μετά σου δίνουν 5 μερες να αλλάξεις τον τροπο πληρωμής ή να βαλεις χρηματα στην καρτα και όλα οκ. Αλλιως το αφηνεις και λήγει. εχω μια ακυρωμενη και το κανω συνεχεια αυτό.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρέπει να το ζητήσω καπως η έχει επιλογή?

Αν εχεις κανει εγγραφη κι εχεις δηλωση το ΑΦΜ σου για να ταυτοποιησουν οτι οντως εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ τοτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι απλα θα κανεις την αγορα και θα σου κοψουν το τιμιλογιο οπου θα το δηλωσεις μετα και μεχρι της 26 του μηνος του επομενου μηνα στο taxis(ΕΝΤΥΠΟ Φ5 Ανακεφαλαιωτιος πινακας Ενδοκοινοτικων Αποκτησεων Αγαθων και Ληψεων Υπηρεσιων).

Πριν απ'ολα αυτα θα πρεπει βεβαια να εχεις δηλωσει στην Εφορια οτι ασκεις ενδοκοινοτικες συναλλαγες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω laptop με σχεδόν τα ίδια specs, παίζεις τα πάντα αλλά όχι σε τερματισμένα settings και 60 FPS. Δεν θα έλεγα πως είναι gaming σύστημα, απλά δεν σε αναγκάζει να έχεις desktop αν θέλεις να παίζεις μερικά παιχνίδια χωρίς απίστευτες απαιτήσεις. 

 

Το προηγούμενο μου laptop ήταν επίσης Asus και με σασί πολύ κοντά σε αυτό, πολύ καλή εμπειρία χρήσης για μένα.

 

Η τιμή είναι καλή για Ελλάδα αλλά παίζει σε αντίστοιχες τιμές ή φθηνότερες τιμές και σε Ευρωπαικές/Βαλκανικές χώρες.

 

Το Lenovo y50 είναι πιο όμορφο και πιο λεπτό αλλά η οθόνη του είναι άθλια σε σχέση με τις οθόνες της Asus. Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα το Lenovo ήταν αν το κουβαλούσα απλά για να το συνδέω σε εξωτερικές οθόνες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αδερφέ, γιατί δεν κοιτάς ένα με 17ρα οθόνη? Gaming laptop με 15ρα μου φαίνεται κάπως fail!  Τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια.. :P Εγώ προτείνω να μην το πάρεις! Εξάλλου και το UHD σε 15ρα δεν θα είναι και τόσο εντυπωσιακό! Καλύτερα περίμενε να το δεις σε κάποιο κατάστημα και μετά να κρίνεις!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αντίστοιχο με το Lenovo y50-70 που με 1299 Ευρώ παίρνεις με SSD 512, 8gb ram, Win8.1 και 3 χρόνια εγγύηση

http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-Y50-70-FHD-i7-512SSD-VGA4GB-W8-1-3-ETI-EGG.1050217.html

 http://www.amazon.de/gp/product/B00KH6PAT8/ref=gb1h_img_c-4_2447_6beba1b1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-4&pf_rd_r=0H771GW034H88SGXJAD0&pf_rd_i=20&pf_rd_p=588092447

ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά από lenovo με λιγότερα χρήματα και επιπλέον προσφορά σε μερικές ώρες από amazon.de (στις 2 το μεσημέρι Γερμανίας). Ούτε αυτό εχει windows και προσοχή στο Γερμανικό πληκτρολόγιο.

Aυτο το τελευταιο ηθελα κι εγω να επισημανω, στα 949+μεταφορικα σιγουρα πολυ δυσκολο να βρεθει αντιπαλος. Αν πει καποιος οτι εχει ενα 100ευρω η ram του και 200 ο ssd, 250+ ο επεξεργαστης και κανα 200αρι η καρτα γραφικων μενει ενα 200αρι για ολα τα υπολοιπα (chipset, ασυρματα, usb3.0, μπαταρια κλπ) συν την.... UHD IPS οθονη (!) τοτε πιστευω οτι η τιμη ηταν πολυ πιο "δικαιη" απο τις προαναφερθεισες προσφορες, θα ελεγα μαλιστα οτι και χωρις συσχετισμους με άλλες περιπτωσεις ειναι "καλη προσφορα".

Απλα τα σχολια των Γερμανων κανουν λογο για πολυ κακη αποδοση των χρωματων απο την οθονη. Δε ξερω.

Οσο για το μεγεθος κι εγω με 17αρι 1920Χ1200 δε θα επαιρνα μικροτερο (ειδικα για gaming) αλλά τι να πουν οσοι παιρνουν κινητα 5" με 4Κ? Δε βγαινει ακρη ετσι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και δεν πληρώνεις και ΦΠΑ :)

 

Απορία, ποιος παίρνει gaming laptop και για ποιο λόγο; Μου φαίνεται ότι απευθύνονται σε πολύ περιορισμένο κοινό, δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος θέλει απαιτητικό gaming και συχνή μετακίνηση συγχρόνως! (μπορεί να κάνω λάθος, γι'αυτό ρωτάω :)

 

Φορητοτητα+εμφανιση+gaming επιδοσεις, σε πληροφορω πλεον η ψαλιδα εχει κλεισει πολυ, η φορητη 980 εχει μικρες διαφορες με την κανονικη και παιζει ολα τα τωρινα games σε Full HD-Ultra Settings.

 

Τωρα για το λαπτοπ καλουτσικο αλλα η καρτα γραφικων ειναι παλια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φορητή 980 δεν παλεύεται σε αντίστοιχο σασί κατά την γνώμη μου. Και η 860 με κάτω από τη μισή επιφάνεια δεν είναι και εντελώς ψυχρή. Η 860m είναι ακριβώς μια 750ti, οπότε κατά μέσο όρο παίζει τα παιχνίδια με αντίστοιχα settings και fps όπως ένα PS4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...