Προς το περιεχόμενο

Huawei Watch. Με υψηλής ανάλυσης AMOLED οθόνη, Android Wear και κλασικό σχεδιασμό [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναμφισβήτητα, αν και το MediaPad X2 είναι μία εξαιρετική συσκευή (θα το δούμε σύντομα), το προϊόν που κέρδισε τις εντυπώσεις από την παρουσίαση της Huawei, στα πλαίσια του MWC 2015, ήταν το smartwatch, το νέο Huawei Watch.

To Huawei Watch διαθέτει στρογγυλή μεταλλική κάσα 42 χιλιοστών και η οθόνη του 1,4 ιντσών είναι τύπου AMOLED και υποστηρίζει ανάλυση 400 x 400 pixels (286ppi, με λόγο αντίθεσης 10.000:1). Διαθέτει scratch-proof προστασία ενώ το Huawei Watch είναι αδιάβροχο. Η συσκευή διαθέτει προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι και μεταλλική όπως είπαμε κάσα που δεν σκουριάζει (από ανοξείδωτο ατσάλι 316L).
Ενσωματώνει Qualcomm επεξεργαστή 1.2GHz, 4GB αποθηκευτικού χώρου και 512MB RAM ενώ χρησιμοποιεί Bluetooth 4.1.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, ακολούθησε τα κατασκευαστικά πρότυπα των παραδοσιακών εταιρειών ωρολογοποιίας και η συσκευή της αποτελείται από 130 στοιχεία, και για να κατασκευαστεί απαιτούνται 260 κατασκευαστικά βήματα, 160 από τα οποία είναι στο χέρι. Χρησιμοποιούνται λουράκια -διάφορων ειδών- των 18 χιλιοστών που αλλάζουν εύκολα.

 

 

Το Huawei Watch βασίζεται στο Android Wear και ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες φυσικής κατάστασης και υγείας. Διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, αισθητήρα 6 εξόνων, μπαρόμετρο, μικρόφωνο και σύστημα δόνησης.

 

Λειτουργεί με όλα τα κινητά Android 4.3 ή με πιο σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος και έρχεται με ενσωματωμένες εφαρμογές email, calendar, δέχεται ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα, κλήσεις ή μηνύματα και προσφέρεται με 40 διαφορετικές προσόψεις. Είναι διαθέσιμο σε χρυσό, ασημένο και μαύρο χρώμα και με διάφορα όπως αναφέραμε λουράκια.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Πανέμορφο.

Και μια απορία, το "μπαρόμετρο" τί ακριβώς είναι!!!

μετραει την πιεση bar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πιο ωραιο smarwatch που εχει βγει, αν και ακομα δεν εχω πειστει για την πραγματικη χρησιμοτητα τους. Εμενα τουλαχιστο δε μου χρειαζεται, κι ας εχω smartphone απο το 2008. Προτιμω το κανονικο μου ρολοι.

 

Επισης εφοσον φοραει amoled οθονη ποιο το νοημα της μετρησης της αντιθεσης? δεν ειναι απειρη? Το μαυρο ειναι εντελως μαυρο (0lux) αρα οσο φωτεινο να ειναι το οποιοδηποτε χρωμα η αναλογια ως προς το μαυρο (αντιθεση) δεν ειναι απειρη? που κανω το λαθος?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όμορφο είναι. Προσωπικά μου αρέσει σαν high-tech ρολόι. Βέβαια ακόμα γενικά δεν έχω πισθει για τη χρησιμότητα όλων αυτών των ρολογιών. Επίσης με Χαλαει λίγο το γεγονός ότι θα πρέπει να αγχώνομαι και για τη φόρτιση του ρολογιού μου. Να πούμε εδώ ότι τα κλασσικά ρολόγια κρατάνε 3 με 5 χρόνια και αυτά στα πιο τρελά μας όνειρα 3 με 5 μέρες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...