Προς το περιεχόμενο

Ανθεκτικό U Watch U TERRA Smartwatch στα $92,74


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το U Terra είναι το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας U Watch και είναι ένα smartwatch που συνδέεται μέσω Bluetooth τόσο με συσκευές Android όσο και με συσκευές iOS, προσφέροντας health tracking λειτουργίες ενώ παρακολουθεί την φυσική δραστηριότητα καθώς και τον ύπνο του χρήστη του.Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1,84 ιντσών ανάλυσης 240 x 240 pixels και βασίζεται στο chip ΜΤΚ2501 με συχνότητα λειτουργίας 108MHz και στο λειτουργικό σύστημα Nucleus ενώ διαθέτει μπαταρία 300mAh (240 ώρες stand-by). Κάνει χρήση της τεχνολογίας Bluetooth 4.0 και έχει 64MB RAM.

 

Είναι κατασκευασμένο από TPU, με λουράκι σιλικόνης και οι διαστάσεις του είναι 50,5 x 44 x 11,4 χιλιοστά. Το βάρος του είναι 47 γραμμάρια. Η οθόνη προστατεύεται από ιδιαίτερα ανθεκτικό γυαλί.

 

Το U Terra της U Watch υποστηρίζει remote/ push notification (για κλήσεις, μηνύματα), remote pictures (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartwatch για να τραβήξετε φωτογραφίες με το κινητό), έχει βηματόμετρο, πυξίδα και sleep monitor ενώ καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 και επομένως αντέχει σε πτώσεις και κραδασμούς και είναι αδιάβροχο. Το UWatch UTerra θα το βρείτε εδώ με κόστος $92,74, με την τιμή να πέφτει στα $69 με τον κωδικό GBTERRA.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τερατάκι το ρολόι. 

Τα κάνει όλα και συνδέεται και με iOS.

 

Κρίμα που είναι ασχημούλη!! Αν καταφέρουν σε επερχόμενη έκδοση να το λεπτύνουν, και να του κάνουν κάνα λίφτινγκ, και κρατήσουν την τιμή σε λογικά επίπεδα (όπως η τωρινή πάνω κάτω) πιστεύω ότι θα έχει μέλλον. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...