Προς το περιεχόμενο

Lenovo S90 Sisley. Κλωνοποιώντας το iPhone 6 [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέραμε ότι η Lenovo, "κόπιαρε" το iPhone 6 της Apple χωρίς το παραμικρό ίχνος ενοχής, αλλά το να βλέπεις από κοντά το S90 Sisley είναι άλλη... αίσθηση. Μιλάμε για μία σχεδόν κανονική ρέπλικα.Περιμέναμε κάτι τέτοιο να το κάνει μία άγνωστη Κινέζικη εταιρεία, αλλά να το κάνει μία τεράστια εταιρεία του επιπέδου της Lenovo, δεν το περιμέναμε. Αν ξεπεράσετε το... σοκ, της "μαϊμούς", το κινητό παρόλα αυτά... είναι μία ωραία αλουμινένια κατασκευή, αν και η ποιότητα κατασκευή της απέχει σημαντικά από αυτή του iPhone 6 ενώ η εταιρεία φαίνεται να μην έχει δώσει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

 

Η οθόνη του πάντως είναι χάρμα οφθαλμών, αφού πρόκειται για μία οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,0 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels (294ppi).

 

Το S90 βασίζεται στο τετραπύρηνο 64-bit Snapdragon 410 SoC (System-On-Chip) της Qualcomm (Quad-Core, 1,2GHz, Adreno 306 και 4G LTE modem) το οποίο συνοδεύουν 1GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου (δεν προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης). Κατά τα άλλα διαθέτει WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, FM radio και NFC ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300mAh.

 

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8.0 Megapixels (1/3.2") που μάλιστα συνοδεύεται από LED flash ενώ στο πίσω μέρος είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13 Megapixels (αισθητήρας της Sony) που επίσης συνοδεύεται από LED flash.

 

 

Το κινητό βασίζεται στο Android 4.4.4 KitKat, ωστόσο η Κινέζικη εταιρεία έχει εγκαταστήσει πάνω από αυτό το Vibe UI 2.0. Το πάχος της συσκευής είναι 6.9 χιλιοστά ενώ το βάρος είναι 129 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις χρωματισμούς, ροζ, λευκό, μαύρο-γκρι και χρυσό.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

μπορει να μου εξηγήσει καποιος γιατι το κανουν αυτο;

"δεν προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης"

 

Διότι δεν έχει κανένα νόημα. Μέχρι κι η Samsung το κατάλαβε, ενώ παλιότερα το πούλαγε ως προτέρημα των GS έναντι των iPhone.

  • Εάν έχεις 32, 64 ή 128 GiB δε θα σου χρειαστεί επέκταση ποτέ. Τουλάχιστον όχι για όσο προβλέπεται να κρατήσεις τη συσκευή.
  • Πέραν αυτού, η embedded flash μνήμη είναι πολλές φορές ταχύτερη από μία κάρτα SD. Μία εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της δε θέλει να ακουστεί ότι το κινητό της «φορτώνει αργά τις φωτογραφίες» και να φταίει το ότι βρίσκονται σε κάρτα SD.
  • Τέλος, ο μηχανισμός της κάρτας SD, πιάνει πολύ χώρο. Όταν τα κινητά μικραίνουν, μικραίνουν, και μικραίνουν κι άλλο, τα τετραγωνικά εκατοστά αυτά είναι πολύτιμα.

Φυσικά, ένα 5% των χρηστών μπορεί να θέλει μια SD "no matter what". Ε, γι αυτούς υπάρχει πληθώρα συσκευών που τις παρέχουν.

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι. Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι ένα κινητό; Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένα μακρόστενο πλακέ πράγμα με μια οθόνη στη μια πλευρά είναι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...