Προς το περιεχόμενο

Κάνοντας ζουμ στο ASUS ZenFone Zoom [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ZenFone Zoom της ASUS έχει πολλά κοινά στοιχεία όσον αφορά στα χαρακτηριστικά και στον εξοπλισμό με το ZenFone 2, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο διαφοροποίησης είναι αναμφισβήτητα η επιβλητική κάμερα των 13 Megapixels, με το σύστημα οπτικού ζουμ 3x που διαθέτει στο πίσω μέρος.Η κάμερα με τεχνολογία αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιεί λέϊζερ, συνοδεύεται από σύστημα φακών 10 στοιχείων (διάφραγμα f/2.7-4.8), από σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας καθώς και από dual-color Real Tone flash είναι από τις ικανότερες που έχουμε συναντήσει σε smartphone.

Στην πρόσοψη, το ZenFone Zoom διαθέτει ευρυγώνια κάμερα 5,0 Megapixels για υψηλής ποιότητας βίντεοσυζητήσεις και selfies.

 

Το ASUS Zenfone Zoom διαθέτει όμοια οθόνη με αυτή του ZenFone 2 και έτσι έχουμε να κάνουμε με μία LCD IPS 5,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels (403ppi), η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και έχει ελαιοφοβική επίστρωση.

 

Βασίζεται στο Intel Atom Z3580 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2,3GHz, το οποίο συνοδεύεται ανάλογα την έκδοση με 2GB RAM ή 4GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος επίσης ανάλογα την έκδοση φτάνει έως και στα 128GB (μπορεί επιπλέον να επεκταθεί μέσω microSD έως και 64GB).

 

 

Η συσκευή είναι Dual SIM (Dual Active) και υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE Cat.4 ενώ επιπλέον προσφέρει WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, WiFi direct και GPS. Η μπαταρία του, που όπως και στην περίπτωση του ZenFone 2 είναι τεχνολογίας Li-Po έχει χωρητικότητα 3000mAh και υποστηρίζει fast charging ("γεμίζει" στο 60% μέσα σε 39 λεπτά). Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 158,9 x 78,84 x 11,95 χιλιοστά και το βάρος της περίπου 185 γραμμάρια.

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει προσαρμόσει το ASUS ZenUI.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες φωτογραφίες από "καινούργια" κινητά είναι πάντα από πίσω. Γιατί μόνο εκεί διαφέρουν από τα υπόλοιπα. Σε σχεδιασμό όλα τους είναι λες και βγαίνουν από ένα καλούπι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο το Lumia 1020 σε μαύρο τελικά....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ούπς σόρρυ παίδες δεν το πρόσεξα οτί είναι Asus...

 

Το design ειναι καρακλεψιμο, αν και η προσεγγιση της asus ειναι διαφορετικη, δεν φαινεται να εχει καποιο μεγαλο αισθητηρα με τεραστια αναλυση και να κανει crop για το zoom, αλλα με οπτικα στοιχεια κανει 3x zoom, οπως τα galaxy zoom δλδ, αλλα χωρις να αλλαζει το μεγεθος οταν δουλευει η καμερα, που μαλλον ειναι εν μερη εντυπωσιακο, βεβαια πρεπει να δουμε, ποσο μικρο αισθητηρα εχουν χρησιμοποιησει και ποσο χαλια θα ειναι το f4.8 σε εσωτερικους χωρους που μαλλον θα ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

f2.7-4.8, πολύ νύχτα...

ουτε καν φιλε μου, με χειροκινητες ρυθμισεις ταχυτητας κλειστρου(αργες ληψεις,raw,κτλ) θα βγαζει πολυ πιο φωτεινα και καθαρα απο οτι αν ειχε xenon flash σκεψου, οποιος ξερει απο DSLR θα καταλαβει, αλλιως ψαξτο. πανε οι εποχες σκοτεινων φωτο, με το νεο camera2 api θα δουμε νεα εποχη στις καμερες των κινητων. να δινετε πλεον σημασια μονο στην ποιοτητα του σενσορα, και πανω απο ΟΛΑ στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, απο τι ειναι φτιαγμενα κτλ, γιατι αυτα κανουν την διαφορα πλεον, ειναι ο αντιστοιχος "φακος" των slr. τα καλυτερα οπτικα νομιζω ειναι τα Carl Zeiss.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...