Προς το περιεχόμενο

Εποχή 4G για την WIND. Προσφέρει δωρεάν και απεριόριστη χρήση data έως στο τέλος Απριλίου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ειδική εκδήλωση/ συνέντευξη τύπου, η WIND ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει το δίκτυο της με υπηρεσίες 4G. Για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν και απεριόριστη χρήση data στο δίκτυο 4G της για όλους τους πελάτες της, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο είτε κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας, από σήμερα και ως το τέλος Απριλίου.Η εταιρεία προσφέρει τώρα στους πελάτες της συνολική εμπειρία σταθερής και κινητής ευρυζωνικότητας (Broadband Everywhere) και οι υπηρεσίες 4G τις WIND είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, καλύπτοντας το 75% του πληθυσμού τοπικά.

 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το δίκτυο 4G θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στο τέλος του 2015 η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της WIND θα φτάνει σύμφωνα με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της WIND, κ. Νάσο Ζαρκαλή το 60% πανελλαδικά.

 

Χάρη στο σύγχρονο, ασφαλές και γρήγορο "all IP" δίκτυο κορμού της WIND, που βασίζεται σε οπτικές ίνες, oι καινοτομίες της τεχνολογίας LTE μεγιστοποιούνται ώστε η "end2end" εμπειρία του πελάτη να είναι πραγματικά αναβαθμισμένη. Αυτή η νέα εμπειρία χρήσης από το δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει πχ. τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής HD video streaming στο smartphone/ tablet του χρήστη, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

 

Μέσα από τα καταστήματα WIND καθώς και τα Public, η WIND διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών LTE/4G, ώστε οι πελάτες της να έχουν την εμπειρία της κινητής ευρυζωνικότητας του 4G από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους.

 

Όπως αναφέραμε, προκειμένου οι πελάτες της εταιρείας να γνωρίσουν και να απολαύσουν χωρίς περιορισμούς το νέο 4G δίκτυο της WIND, η χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη (για όλους τους πελάτες της εταιρείας, με συμβόλαιο, καρτοκινητή, mobile broadband), μέχρι το τέλος Απριλίου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδώ η Voda & Cosmote στην πόλη μου το 3G χμ για 4G ούτε με σφαίρες... μου αρέσει ότι κατά τα άλλα διαφημίζουν η Cosmote & Voda τα άψογα δίκτυα τους... Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...

 

 

ΑΑΑ κατά τα άλλα το 4G+ τους μάρανε εδώ το 4G δεν εδραιώθηκε να δουλεύει σωστά και σε όλη την Ελλάδα το 4G+ τους μάρανε!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι οκ...σίγουρα...Πιο χάλια κάλυψη δικτύου δεν έχω δει,γιαυτό και έφυγα πριν 1 βδομάδα από το δίκτυο τους..1.5χρόνο ήταν αρκετός για να μην πατήσω ξανά,ενώ το ξερα...Ας φέρουν τώρα 4G,όταν οι άλλες φέρνουν 4G+

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>ναι οκ...σίγουρα...Πιο χάλια κάλυψη δικτύου δεν έχω δει,γιαυτό και έφυγα πριν 1 βδομάδα από το δίκτυο τους..1.5χρόνο ήταν αρκετός για να μην πατήσω ξανά,ενώ το ξερα...Ας φέρουν τώρα 4G,όταν οι άλλες φέρνουν 4G+</p>

 

Γελαω απλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έτσι απο περιέργεια γιατί την παρασκευή πήρα τηλ. στη wind για να ενεργοποιήσουν το 4g και μου είπαν οτι δεν πιάνει  πουθενά 4g στην ελλαδα και ξαφνικά διαβάζω οτι καλύπτη το 75% της αττικης , πιάνει κανένας 4g wind ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...