Προς το περιεχόμενο

Νέα Nubia X6, Nubia Z7, Z7 Max και Z7 mini από την ZTE [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η σειρά Nubia, είναι η "premium" σειρά smartphones της Κινέζικης εταιρείας ZTE, και κυκλοφορεί κυρίως στην αγορά της Κίνας. Εντοπίσαμε τα πλέον σύγχρονα μοντέλα της σειράς στο περίπτερο της ZTE στο Mobile World Congress 2015 και σας τα παρουσιάζουμε.Το Nubia X6 είναι ένα κινητό... γίγαντας, με οθόνη όμοιας διαγωνίου με εκείνης του Xperia Z Ultra της Sony, δηλαδή στις 6,44 ίντσες. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 179,5 x 89 x 7,9 χιλιοστά (επομένως έχουμε να κάνουμε με μία λεπτή κατασκευή) και το βάρος του είναι 215 γραμμάρια. Είναι Dual SIM, υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και βασίζεται στο γνωστό τετραπύρηνο system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 801.

Το κινητό κυκλοφορεί στην Κίνα, σε εκδόσεις με 2GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και σε έκδοση με 3GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο χώρος επεκτείνεται μέσω microSD.

 

 

Στην πρόσοψη, διαθέτει κάμερα 13 Megapixels για εξαιρετικής ποιότητας selfies και βιντεοσυζητήσεις με ανάλυση 1080p ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει ακόμη μία κάμερα 13 Megapixels, αυτόματης εστίασης με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και dual LED flash. Η μπαταρία του; Επιδεικνύει χωρητικότητα 4250mAh.

 

H σειρά Nubia Z7, αποτελείται από τρία μοντέλα, το βασικό Nubia Z7, το μεγαλύτερου μεγέθους Nubia Z7 Max και το μικρότερο μοντέλο της σειράς Nubia Z7 mini.

Το Nubia Z7 βασίζεται και αυτό στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 801 SoC, αλλά έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels, 538ppi) και είναι τύπου LCD IPS. Διαθέτει 32GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM.

Είναι Dual SIM συσκευή (dual stand-by). Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 13 Megapixels με dual tone LED flash που προσφέρει δυνατότητα λήψης video 2160p στα 30fps. Υποστηρίζει DTS ήχο και η μπαταρία του έχει μέγεθος 3000mAh. Οι διαστάσεις του Nubia Z7 είναι 153,2 x 75,7 x 8,9 χιλιοστά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Nubia Z7 mini έχει παρόμοιες προδιαγραφές, αλλά υπάρχουν και σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, μπορεί να βασίζεται στο ίδιο Snapdragon 801 SoC, αλλά συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως επεκτείνεται μέσω microSD. Επίσης, μπορεί να διαθέτει 5,0MP κάμερα μπροστά και 13MP κάμερα στο πίσω μέρος αλλά συνοδεύεται από μονό LED flash και τραβάει video ανάλυσης 1080p.

 

Επίσης, σε σχέση με το Nubia Z7 διαθέτει μικρότερης διαγωνίου οθόνη, στις 5,0 ίντσες ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Οι διαστάσεις της Dual SIM συσκευής είναι 140,9 x 69,3 x 8,2 χιλιοστά και το βάρος της είναι 143 γραμμάρια.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στον ίδιο χώρο, βρισκόταν και το Nubia Z7 Max. Οι διαστάσεις του είναι 152,7 x 76 x 8,7 χιλιοστά και το βάρος του είναι 160 γραμμάρια ενώ διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Το "Max" στην ονομασία λοιπόν, δεν έχει σχέση με το μέγεθος, αφού αυτό είναι παρόμοιο με εκείνο του κανονικού Nubia Z7, αλλά έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο, την κάμερα και την μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει 2GB RAM και 32GB επεκτάσιμου -μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου ενώ το system-on-chip είναι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC, 2,5GHz, Quad-Core Krait 400).

Διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels στην πρόσοψη αλλά η 13 Megapixels κάμερα στο πίσω μέρος με το μονό LED flash μπορεί και τραβάει video ανάλυσης 2160p στα 30fps. Όσο αφορά στην μπαταρία έχει ελαφρώς αυξηθεί σε χωρητικότητα και είναι στα 3100mAh.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά εγώ έχω το nubia z7 max με cm11 και είναι ότι καλύτερο σε android έχω χρησιμοποιήσει! Απλώς φίλε @voltmod διόρθωσε τη ram του z7 max! Έχει 2gb ram και όχι 3gb! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το mini είναι 5" :P

καλά κινητά φαίνονται αλλά λίγο μεγάλα 

Λαμβάνοντας υπόψιν τα ρούχα made in China, όπου το XXL μέγεθος χωράει σε έναν που φοράει Medium, λογικά στην Κίνα τα παραπάνω κινητά θα προορίζονταν για τάμπλετ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το mini είναι 5" :P

καλά κινητά φαίνονται αλλά λίγο μεγάλα 

Φίλε μου το max που έχω εγώ είναι το πρώτο μου android. Μέχρι τώρα απλώς τα επισκεύαζα ή όταν καθόμασταν για καφέ χρησιμοποιούσα κανενός φίλου. Αλλά για να συνηθίσω τις 5,5" ακόμα το προσπαθώ.. :P Πιστεύω ότι το mini πλησιάζει πιο πολύ αναλογίες και μέγεθος 5s...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

συγνώμη αυτά δεν υπάρχουν εδώ και καιρό; δεν κατάλαβα τι μας έδειξε η ZTE

Ειναι πολυ απλο, μεχρι τωρα τα κινητα αυτα τα διεθεταν μονο στην Κινα, τωρα θα τα φερουν και Ευρωπη, πολυ καλο νεο για οσους τα εχουν ή θελουν να τα παρουν, επιτελους θα εχουν υποστηριξη και εδω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πρόκειται να τα κυκλοφορήσουν και εκτός Κίνας, αυτά είναι τέλεια νέα για 2 λόγους:

1ον. θα αποκτήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επισημη ρομ με ελληνικά μέσα.

2ον. Για να αντέξουν στον ανταγωνισμό, θα προσφέρουν άμεσα lollipop. ήδη γίνονται δοκιμές στο z7 max αλλά δεν είναι έτοιμη η ρομ απ ότι ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...