Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το HTC One E9+


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρίν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε χάρη σε μία διαρροή, την εμφάνιση του HTC One E9+, αλλά τώρα η συσκευή βρέθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ταϊβανού κατασκευαστή στην Κίνα, αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή ή την ημερομηνία διάθεσης.Οι προδιαγραφές της συσκευής είναι παρόμοιες με αυτές που είχαν διαρρεύσει και έτσι διαθέτει οθόνη LCD IPS 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD (2560 x 1440 pixels) με την πυκνότητα των εικονοστοιχείων ανά ίντσα να αγγίζει τα 534ppi, που είναι η υψηλότερη που έχει υπάρξει, τουλάχιστον "για την ώρα", σε συσκευή της.

Το νέο HTC One E9+ βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC της MediaTek, MT6795M (64-bit, υποστηρίζεται 4G LTE), το οποίο συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με την χρήση κάρτας μνήμης microSD.

 

Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.1, NFC, GPS ενώ δεν απουσιάζει στερεοφωνικός ήχος BoomSound από δύο ηχεία στην πρόσοψη. Στην πρόσοψη επίσης πέρα από διάφορους αισθητήρες υπάρχει μία κάμερα UltraPixel (4MP με μεγάλου μεγέθους pixels στον αισθητήρα) ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κύρια κάμερα 13 Megapixels.

 

Η μπαταρία του HTC One E9+ έχει χωρητικότητα 2800mAh ενώ το βάρος του είναι 150 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει στους σε two-tone χρωματισμούς Meteor Grey, Gold Sepia και Rose Gold.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά δεν έχει μπροστά κουμπί όπως ακουγόταν, με αισθητήρα αποτυπωμάτων ??

Επίσης περίμενα 3GB ram ...

Αυτό είναι το οικονομικότερο HTC One E9+. Δεν είναι το επιπέδου ναυαρχίδας HTC One M9+.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο wow που μου δίνει αυτή η συσκευή είναι η ποιότητα καταστευής της HTC και η ανάλυση της οθόνης.Περίμενα 3GB RAM και 3000++ mAh μπαταρία για να κρατάει.. ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mediatech ε;ριξτεκαι αλλο την ποιοτητα

Γιατί το λες αυτό; Το συγκεκριμένο SOC είναι πολύ δυνατό, σχεδόν αντίστοιχο του SD 810 και δεν πάσχει και από φαινόμενα υπερθέρμανσης. Τϊ εννοείς γράφοντας "ποιότητα" σε ένα chip; Ότι είναι κακοψημένο;

Δεν το γράφω ειρωνικά, απλά δεν καταλαβαίνω την άποψή σου. Η mediatek μας έχει συνηθίσει σε κινέζικες συσκευές, αλλά μόνο αυτό δεν την κάνει, αυτομάτως, χαμηλής ποιότητας εταιρεία.

mediatek για συσκευη που θα τιμαται κανα 700αρι επισημη τιμη (δε μιλαω για σκρουτζ ) δε νομιζω οτι ειναι λογικο 

Η τιμή πώλησης ενός προϊόντος δεν έχει καμία σχέση με το κόστος κατασκευής, αλλά με το μέγιστο δυνατό αντίτιμο, που είναι διατεθειμένος ο αγοραστής να διαθέσει προκειμένου να το αποκτήσει. Αυτή είναι η ,σκληρή, πραγματικότητα στον σύγχρονο κόσμο. Δε το λέω για να σε κατηγορήσω για κάτι. Το σωστό θα ήταν να είχε σχέση με το κόστος παραγωγής, όπως αναφέρεις, αλλά αυτό δεν βολεύει τις εταιρείες και, κυρίως, τους λιανικούς πωλητές.

Παρόλα αυτά, ας περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα πρώτα και βλέπουμε την τιμή...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Τελικά δεν έχει μπροστά κουμπί όπως ακουγόταν, με αισθητήρα αποτυπωμάτων ??

Επίσης περίμενα 3GB ram ...

αυτο ελειπε να εχει mediatek η ναυαρχιδα της htc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

jophiel@ συγνωμη λαθος soc οντως το καινουργιο mediatec ειναι κτηνος και ριχνει μαλλον και στο 805 note 4 ! ασύλληπτο ! παντως απο 

'look" το καινουργιο ματε ειναι πιο ωραιο απο το m8 kai m7 ..και οι διαστασεις 5.5 και 5.2 πολυ σωστες ..δυστυχως εχει βγει το s6 poy απλα τα σπαει ..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...