Προς το περιεχόμενο

OneTouch Watch από την Alcatel με $149,99


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχαμε αναφερθεί στο OneTouch Watch της Alcatel πριν από λίγο καιρό, ωστόσο υπήρχαν και πολλά στοιχεία και λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα για αυτό, μεταξύ των οποίων και η τιμή του.Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν μέσα από την επίσημο ιστοσελίδα της εταιρείας στις ΗΠΑ και όσοι το επιθυμούν μπορούν να γίνουν κάτοχοι του OneTouch Watch με $149,99.

 

Το smartwatch της Alcatel προσφέρει ένα χαρακτηριστικό που είναι μοναδικό μεταξύ των συσκευών που κατασκευάζουν μεγάλες εταιρείες και OEMs, και αυτό δεν είναι άλλο από την συμβατότητα του τόσο με smartphones που τρέχουν Android όσο και με iPhone υποστηρίζοντας διάφορα χαρακτηριστικά παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, ειδοποιήσεις καθώς και λειτουργίες διαχείρισης μουσικής και από τις δύο πλατφόρμες.

 

Για την σύνδεση του με smartphone χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth LE και όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει κλασικό στρογγυλό σχεδιασμό (42mm) και οθόνη διαμέτρου 1,22 ιντσών ανάλυσης 240 x 204 pixels. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, ότι η οθόνη δεν καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια της πρόσοψης, αφού περιμετρικά από αυτή υπάρχει ένα αριθμημένο στεφάνι. Επίσης, στο κάτω μέρος της διαθέτει μία περιοχή "touch input", περίπου στο μέγεθος με εκείνη που διαθέτει το γνωστό Moto 360.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για την τροφοδοσία του διαθέτει μία κρυφή υποδοχή στο λουράκι, χάρη στην οποία η φόρτιση του ολοκληρώνεται σε μία ώρα. Η αυτονομία του, σύμφωνα με την εταιρεία βρίσκεται μεταξύ τριών και πέντε ημερών, ανάλογα την χρήση. Αν και υπάρχουν περιορισμοί στις λειτουργίες του, εφόσον συνδυαστεί με iPhone, παρόλα αυτά ο χρήστης του μπορεί να ελέγχει το κλείστρο της κάμερας, την μουσική αναπαραγωγή ή να λαμβάνει ειδοποιήσεις. Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες είναι περισσότερες αν "ζευγαρωθεί" με ένα smartphone που "τρέχει" Android.

 

Το OneTouch Watch, διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, έχει γυροσκόπιο, υψόμετρο και NFC ενώ καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και έτσι αντέχει στην σκόνη και στο νερό (σε βάθος 1 μέτρου για μισή ώρα περίπου). Η συσκευή συνεργάζεται με smartphones που τρέχουν Android 4.3 ή πιο σύγχρονη έκδοση, καθώς και με iPhone 4S ή πιο σύγχρονο (με iOS 7 ή πιο σύγχρονη έκδοση).

 

 

Link.png Site: TechCrunch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην φωτογραφια φαινεται πολυ ομορφο αλλα τρωι ενα laggαρισμα. Επισης δεν μου αρεσε το περιβαλλον

 

ΥΓ. τσεκαρα την ιστοσελιδα και αυτο που δεν φαινεται εδω ειναι οτι παρα το γυρο γυρο που δεν ειναι οθονη επισης και το κατω δεν ειναι οθονη . Ειναι κατι σαν το moto360

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο το "Android 4.3 ή πιο σύγχρονη έκδοση" να μην ηταν στην μεση και να παιζανε και με παλαιότερες εκδόσεις bluetooth θα τσιμπαγα ενα. διστιχως χρειαζομαι καινουριο smartphone :(

 

να επαιζαν με το sony tipo τι καλα που θα ηταν..

 

 

ωραιο παντος, θυμίζει λιγο moto360, και η τιμη ωραια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία φορά που είδα κάτι από την Alcatel και μου άρεσε ήταν το 2000, το Alcatel OneTouch 701.

Κινητάρα!

Τώρα το γιατί εδώ και 20 χρόνια τα ονομάζει όλα OneTouch δεν το έχω καταλάβει.

Εμενα, παλι, μ'αρεσουν τα χαζο- τηλεφωνα της.... για τα λεφτα που πληρωνεις. Καθε χρονο θα την τιμησω την Alcatel, θα παρω τουλαχιστον 1 συσκευη της. Και θα ειναι σχεδον παντα συσκευη που θα την χρησιμοποιω καθημερινα. Δυσκολα να την πληρωσεις και να την αφησεις στο ντουλαπι.

 

Εχω κολλημα. Μ' αρεσουν συσκευες με κουμπια. Κι αν δω κατι που μ'αρεσει στο ματι...

Εδω και 2 μερες εχω στα χερια μου το Alcatel  2007D. Εδωκα ενα 50αρι. Απο το Nokia τo 220 και το Νοκια το 225, ειναι σαφως καλυτερη επιλογη το Αλκατελ. Και δεν αναφερομαι σε specs. Ποιος τα ^εζει. Μιλαω για λειτουργικοτητα.

Τη Νοκια που ηξερα την εχω ξεγραψει αλλωστε, απο τοτε που πουληθηκε. Κριμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία φορά που είδα κάτι από την Alcatel και μου άρεσε ήταν το 2000, το Alcatel OneTouch 701.

Κινητάρα!

Τώρα το γιατί εδώ και 20 χρόνια τα ονομάζει όλα OneTouch δεν το έχω καταλάβει.

Μία που θα το πιάσεις και μία που θα το πετάξεις!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Τελευταία φορά που είδα κάτι από την Alcatel και μου άρεσε ήταν το 2000, το Alcatel OneTouch 701.</p>

<p>Κινητάρα!</p>

<p>Τώρα το γιατί εδώ και 20 χρόνια τα ονομάζει όλα OneTouch δεν το έχω καταλάβει.</p>

 

Να υποθέσω ότι τα Lumia, Galaxy, Xperia που τα ονομάζουν οι ΝΟΚΙΑ/MICROSOFT, SAMSUNG, SONY.. το καταλαβαίνεις έτσι? Δεν υπονοώ κάτι, απλά ρωτάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...