Προς το περιεχόμενο

Σημαντική αύξηση κερδών για την Huawei το 2014 με πωλήσεις 75 εκατομμυρίων smartphone


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα κέρδη της Huawei αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στο 2014. Ο τζίρος της Κινέζικης εταιρείας έφτασε τα $46,5 δισεκατομμύρια ενώ ανακοινώθηκαν κέρδη $4,5 δισεκατομμυρίων.Η Huawei πούλησε περισσότερα από 75 εκατομμύρια smartphones την περασμένη χρονιά.Τόσο οι πωλήσεις smartphones όσο και οι πωλήσεις εξοπλισμού 4G είχαν ως αποτέλεσμα να ανακοινώσει αύξηση στα κέρδη της κατά 33%.

 

Είναι γνωστό, πως η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού 4G σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ τα κινητά της γνωρίζουν επιτυχία στην Ευρώπη, στην Κίνα και σε άλλες μεγάλες αγορές.

 

Η εταιρεία αισιοδοξεί και για τις πωλήσεις της μέσα στο 2015, αφού έχει ήδη ανακοινώσει κάποιες δυνατές συσκευές (MediaPad X2) και wearables (Huawei Watch, TalkBand B2) ενώ σύντομα αναμένεται να αποκαλύψει το P8, που φημολογείται ότι θα διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και μεταλλικό πλαίσιο, 5,2 ιντσών οθόνη 1080p, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ θα βασίζεται στο οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 930 SoC.

 

Link.png Site: Android Central

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατοχος g7 υπερ ευχαριστημενος!αλουμινιο ολο!προσεχει πολυ την ποιοτητα της και το emotion ui 3.0 φοβερο.ουτε launcher χρειαζεσαι ουτε widges να κατεβασεις ολα νοικοκυρεμενα οπως πρεπει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...