Προς το περιεχόμενο

mediamarkt cardvr-200 wifi στα 49 - ΤΖΑΜΠΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

Στα 49 είναι ικανοποιητική. Την αγορασα στην ιδια τιμή μια Τετάρτη τον Φεβρουάριο και είμαι ευχαριστημένος. Έχω εγγύηση που με την κινεζικη δεν θα ειχα, εχω μια καλή βάση  για το παρμπρίζ και USB καλωδιο  τροφοδοσίας από τον αναπτήρα/ανταπτορα κάπου 3μετρα. Όλα όσα χρειαζόμουν για χρηση στο αυτοκινητο. Τίποτα από αυτά δεν θα ειχα με την κινεζικη νομιζω.

 

Πλέον εκτος από τις φωτογραφίες μου από τα ταξίδια, κρατάω και αρκετά ενδιαφεροντα βιντεακια από τη διαδρομή. Καλο gadgetaki. Όταν βγουν οι 4Κ σε γήινες τιμες και παρω τηλεοραση ή προβολι 4Κ, θα την αλλάξω. :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Καλο είναι. Οχι σαν μηχανής των 250 ευρώ, αλλα για τα λεφτά της μέχρι και άψογο μπορώ να το χαρακτηρίσω. Στο θέμα που δινει ο Καρασαρδελης λέω στο ποστ 7 και αφού έχω δει δείγματα βιντεακια και ριβιους, ότι εχει ψεγάδια - για τα 80 ευρώ ειχα ενα φρενο. Στα 49 μόλις μπήκε έφυγαν οι αναστολές και οι απαιτήσεις μαλακωσαν όπως είναι φυσικο. Οι δοκιμές οι δικες μου μετά την αγορά της δεν με απογοήτευσαν. Εχει και δειγματακι στο τοπικ εκείνο ο συμφορουμιτης Καρασαρδελης αν και του εχει ριξει ανάλυση και συμπιεση. Τα πρωτοτυπα είναι κοντά στα 100MB το λεπτο. Και σε νυχτερινές λήψεις παραμένει στα ίδια επίπεδα η εικόνα, άκρως ικανοποιητική!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα βίντεο της είναι αποδεκτά να υποθέσω? 

 

Κατά την γνώμη μου όχι, συγκριτικά με την SJ4000 που έχω (ίδια ανάλυση, ίδιες συνθήκες) αλλά μπορείς να δεις και να κρίνεις μόνος σου στα βίντεο που έχω ανεβάσει στο λινκ που έδωσα νωρίτερα. Δες τα σε πλήρη οθόνη για να καταλάβεις και σε υψηλή ανάλυση.

 

Η βραδινή λήψη που δοκίμασα είναι ακόμα χειρότερη, έχει πολύ κόκκο... την ημέρα ψιλοπαλεύεται....

 

Για 49 ευρώ αξίζει οριακά.... αν δεν έιχα την SJ4000 ίσως και να την κρατούσα....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως χτες την "τσίμπησα"... τώρα την έχουν στα 100€.... για την τιμή και την χρήση που την θέλω πιστεύω ότι η τιμή ήταν σούπερ...

 

Θα σας πω εντυπώσεις όταν την χρησιμοποιήσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...