Προς το περιεχόμενο

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia Z4… στην Ιαπωνία


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από αρκετούς μήνες διαρροών και με τις φήμες να έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα τους, η Sony ανακοίνωσε το Xperia Z4, τον διάδοχο του Xperia Z3 για την Ιαπωνική αγορά.Ο σχεδιασμός OmniBalance έχει διατηρηθεί ωστόσο η εταιρεία έχει κάνει μικροεπεμβάσεις για να τον βελτιστοποιήσει. Όπως και ο προκάτοχός του, καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 και έτσι είναι αδιάβροχο και αντέχει στην σκόνη.

 

Η εταιρεία διατήρησε την οθόνη των 5,2 ιντσών –LCD IPS Triluminos, X-Reality for Mobile και Live Color LED- ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Το νέο Xperia Z4 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, το οποίο συνοδεύουν 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 128GB).

 

Στην πρόσοψη, υπάρχει μία ευρυγώνια κάμερα 5,0 Megapixels με αισθητήρα Exmor R, που συνεπικουρείται από σύστημα ψηφιακής σταθεροποίησης εικόνας. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα με αισθητήρα Exmor RS 1/ 2.3” στα 20,7 Megapixels που συνοδεύεται από σύστημα φακών G Lens και προσφέρει ευαισθησία ISO έως 12.800. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2930mAh.

 

Το λογισμικό στην συσκευή βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop πάνω από το οποίο η Sony έχει προσαρμόσει το δικό της UI. Η Ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος της συσκευής, ενώ δεν έκανε γνωστό αν η συσκευή θα κυκλοφορήσει και στην παγκόσμια αγορά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στη sony καθε χρονο και μικραινουν τη μπαταρια... 3200 -> 3100 -> 2930

 

Επισης snap 810 με εγγενη προβληματα υπερθερμανσης σε ενα σασι που ουτως η αλλως δε βοηθαει σε αυτο το θεμα οπως εχει αποδειχτει και στα προηγουμενα Ζ2-Ζ3 (εν μερει και το τιμημα της αδιαβροχοποιησης).

Κατα τ'αλλα παλι ιδια καμερα παλι χωρις OIS που θα ηταν βελτιωση, και παλι ιδια οθονη και 3gb ram.

Εμφανιση δε ολοιδια με του Ζ3....

 

Νομιζω οτι ξαφνικα το Ζ3 θα γινει best seller αμα πεσει στα 320 οπως ειχε γινει το Σεπτεμβρη που κυκλοφορησε το Ζ3 με το Ζ2...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατα την γνωμη μου αυτο δειχνει ποσο καλη υλοποιηση ηταν το Xperia Z3 ! Αποδικνυεται οτι λιγα ειναι τα περιθωρια βελτιωσης για την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Απο xperia z5 και μετα αν δουμε κατι πιο προχωρημενο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίμενα σίγουρα μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης με Snap 810, κρίμα που παραμένουν στα ίδια. Έχω περιέργεια πάντως να δω τι θα γίνει με τον SoC  (χρονισμούς, θερμοκρασίες κτλ) γιατί μου κάνει εντύπωση που την ίδια στιγμή η LG έκανε πίσω με το G4 και πήγε (έστω και προσωρινά στον 808) η Sony το έβαλε αμέσως.

 

Είμαι λίγο επιφυλακτικός σε αυτό και περιμένω να δω.

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα λίγο πολύ αναμενόμενα.

 

Απο λογισμικό προσωπικά η Stock Lollipop της Sony μου αρέσει πολύ αν και fan του φλασαρίσματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίμενα σίγουρα μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης με Snap 810, κρίμα που παραμένουν στα ίδια.

Ευτυχώς που απογοητεύτηκες και έμεινε η ίδια ανάλυση οθόνης, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μεγαλώσει κι άλλο η ανάλυση

  • Like 20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η διατηρηση της αναλυσης ειναι το μονο πραγμα που κανανε σωστα... παντελως αχρηστο πανω απο 1080p σε αυτες τις ιντσες και αφου δεν ερχεται "δωρεαν" αλλα σου κοστιζει σε μπαταρια και επιδοσεις, ειναι το μονο που επικροτω, που δε μπηκαν και αυτοι στο παιχνιδι εντυπωσεων.

 

Αποκει και περα, ενας τομεας που χωρουσε τρελη βελτιωση ηταν να περιοριστουν τα bezels, και αποτι βλεπω παλι τιποτα δεν εγινε εκει...

 

Ειναι λυπηρο στα μισα του 2015 το G2 του 2013 να παραμενει η πιο μαζεμενη συσκευη με τετοια οθονη...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό τι είναι χειρόερο: Να μην βγάλεις μία σεζόν κανούρια ναυαρχίδα ή να βγάλεις μία που είναι το ίδιο με πέρσι και έχει αδιάφορες αλλαγές. 

 

Οκ ο κολλημένος θα πάρει κάθε χρονιά συσκευή. Ο άσχετος δεν θα πάει σε αυτήν την κατηγορία... ο σχετικός δεν πρόκειται να αλλάξει κάθε χρονιά, γιατί ταλαιπωρούμεστε; 

 

Και δεν έχει να κάνει με την Sony μόνο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Thrylos7 μην ψαχνεις μειωση περιθωριων απο την sony ειδικα... Προσωπικα εχω το g3 εχει σχεδον ιδιο μεγεθος με το Z3 παρολες τις 5.5 ιντσες του... και διπλα σε iphone 6 plus φαινοταν μινιατουρα... Γενικα στο παιχνιδι των περιθωριων παιζουν λιγες εταιριες με επιτυχια...και σιγουρα δεν ειναι η sony μια απο αυτες λογο αδιαβροχοποιησης περισσότερο πιστευω...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μοναδικός κυρίαρχος του 2015 μέχρι στιγμής η σαμσουνγκ... Ο μόνος που θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο η Apple, αλλά και εκεί μιλάμε για τι δεύτερο μισό του χρόνου.

 

Για πρώτη φορά βλέπεις συσκευή σαμσουνγκ sold out, Ακόμα και τα δείγματα από τα μαγαζιά (edge) και τιμή ακατέβατη στο σκρουτζ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Της ηρθαν και ζερβα της samsung με τα προβληματα του 810... εβαλε τον δικο της exynos ο οποιος και δεν εχει προβληματα, και υπο προυποθεσεις ειναι καλυτερος ακομα και απο τον 810 χωρις τα προβληματα.

 

Οπως και να'χει, εκανε τις σωστες κινησεις φετος! (η σφαλιαρα στο S5 δουλεψε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...