Προς το περιεχόμενο

Turing Phone. Εξωτικά υλικά, ανθεκτικότητα και ξεχωριστή εμφάνιση


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα από τα ασφαλέστερα και ανθεκτικότερα smartphones στον κόσμο κατασκεύασε η εταιρεία Turing Robotics Industries, και σε αντίθεση με τα... “rugged” τούβλα που έχουμε δει κατά καιρούς από διάφορες εταιρείες, το Turing Phone όσο καχύποπτα και αν το κοιτάξεις, τουλάχιστον μπορείς να παραδεχτείς ότι διακρίνεται για τον αντισυμβατικό σχεδιασμό του.Είναι ασφαλές γιατί προσφέρει κρυπτογραφημένες server-free επικοινωνίες μεταξύ των ιδιοκτητών του, καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ενθαρύννει τον ιδιοκτήτη να κλειδώσει την συσκευή του. Επίσης, διαθέτει ένα μαγνητικό σύστημα φόρτισης, σαν αυτά που έχουμε δει σε συσκευές της Apple (π.χ σε MacBook) για να αποφεύγονται τα ατυχήματα από τα μπερδέματα με τα καλώδια.

 

Όσο αφορά στην κατασκευή του, το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από ένα κράμα μετάλλου που η εταιρεία ονομάζει “liquidmorphium” και που όπως ισχυρίζεται είναι ισχυρότερο από το ατσάλι ή το τιτάνιο.

 

Το κινητό διαθέτει πάντως και τμήματα από κεραμικά υλικά, αλουμίνιο, γυαλί ή πλαστικό. Από άποψη χαρακτηριστικών, βασίζεται στο SoC της Qualcomm, Snapdragon 801, το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και από αποθηκευτικό χώρο που φτάνει έως στα 128GB.

 

Υποστηρίζονται τεχνολογίες όπως οι WiFi, Bluetooth και GPS ενώ είναι συμβατό με τα περισσότερα 4G LTE δίκτυα στον κόσμο. Στην πρόσοψη, διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με διπλό LED flash. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,5 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 1080p.

 

Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει από τις 10 Αυγούστου και το κόστος του είναι $740 για το μοντέλο με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και φτάνει τα $870 για το μοντέλο με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαματο κινητό,αυτό αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ,ούτε πλαστικούρα είναι ούτε λυγιζει και απο εμφανιση καλό είναι.

Την ωραία εμφάνιση που την είδατε;

κατι καθαρα υποκειμενικό ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...