Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με tablet BestUse - Κολλάει στην οθόνη android


aris2134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

φίλος μου έδωσε tablet "Best Use" μοντέλο Pal-901 για φτιάξιμο, γιατί κολλούσε στην οθόνη welcome που λεεί androd και είπα να ασχοληθώ.

Ακολούθησα την τυπική διαδικασία:

1.Reset to factory Settings, δεν έπιασε και μετά δοκίμασα

2. Επανεκίνηση με power και Volume Up και έπειτα Clear user log data. Με το που έγινε, το tablet ανοιξε.

Όταν το έκανα παλι επανεκίνηση ξανά τα ίδια. Κολλημένο στην αρχική οθόνη που λεεί android και δείχνει οτι φορτώνει.

Αρα λοιπον νομιζω πως η καλυτερη λυση πλεον ειναι να ξανα εγκαταστησω android. Το προβλημα όμως ειναι οτι δεν βρίσκω σελίδα κατασκευαστή για το "φανταστικο" αυτο Tablet. Μπορώ με καποιο τροπο να κανω τη διαδικασια; Τι προτείνετε εσεις;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα τον τύπο του επεξεργαστή:  Amlogic Meson6 g24 αλλά δυστυχώς δεν βγάζω άκρη για stock Roms..  Το μονο πιο αξιοπιστο που κξαταφερα να βρω ειναι αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146226   αλλα δεν νομιζω πως κανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το ίδιο προβλημα ακριβώς. Σε κάποια στιγμή την ώρα της εκκίνησης μυο βγάζει και το μηνυμα ότι κάνει αναβάθμιση του android χωρίς φυσικά να έχει προχωρήσει ποτέ.

Απο την custom rom ενδέχεται το tablet να είναι πιο αργό ή λογω του ότι θα βασίζεται στο μοντέλο του επεξεργαστή θα είναι όπως ήταν πριν; (Δηλαδή ούτε αργό ούτε γρήγορο)

Θα πρέπει να βρώ custom rom 4.2.2 όπως ήταν αυτή που είχε, ή μπορεί να τρέχει και καλύτερα με την 4.4.2 που θα είναι για αυτόν τον επεξεργαστή;

Tablet Specs:

Model Pal901 Android version 4.2.2; 20131204; SDK17 CPU 2 cores; Amlogic Meson6 g24 M9307CM customer platform meson6; Max: 1512,0 MHz; Min: 48,0 MHz Display 1024 x 768; DPI: 160; Evaluated Size: 8,0" Touch screen Multitouch 5 points GPU Mali-400 MP; ARM; OpenGL ES-CM 1.1; OpenGL ES 2.0 RAM 818 MB Flash 2.188 GB Build-in; 27.399 GB
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρός το παρόν έχω κατεβάσει το αρχείο. Λόγο χρόνου δουλειάς δεν θα μπορέσω σήμερα να το δοκιμάσω αλλά λογικά μέσα στη βδομάδα. Θα ενημερώσω αν όντως δούλεψε.
 

Επεξ/σία από evzi
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύει μια χαρά. Η αναβάθμιση γίνεται πολύ εύκολα (όπως ακριβώς περιγράφονται στις οδηγίες) και το tablet δουλέυει άψογα.

Εχει πλέον κανονικά και google play το οποίο δεν υπήρχε. Και φυσικά στο ανοιξε κλείσε δεν έχει κανένα θέμα.

Ευχαριστώ πολύ

Πολύ καλή βοήθεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Με συγχωρείτε για το ξέθαμμα του νήματος, αλλά επειδή το λινκ πλέον δεν ισχύει, έχει κρατήσει κανείς κάποιο αντίγραφο της stock rom να το ανεβάσει ξανά κάπου? :fear:

 

Ευχαριστώ. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε kostelo εγω ειχα ζητησει τοτε απο την infoquest αν θυμαμαι καλα να μου στειλουν το firmware και οντως μου το ειχαν στειλει γιατι τι ηθελα για εναν φιλο να του κανω το ταμπλετ,οποτε και το ανεβασα στο myphone για ενα αλλο παιδι.Καποια στιγμη νομιζω το ξαναχρειαστηκα το αρχειο αλλα δεν δουλευε το λινκ.Εστειλα email στην εταιρεια αλλα πλεον δεν μου το στελνουν παρα μονο αν το πας σε αυτους κτλ...Καλο ειναι αν καποιος εχει κανει ενα backup την rom να σου στειλει link.

Επεξ/σία από giannis22k
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ συνονόματε Γιάννη. Θα μιλήσω λογικά μαζί τους από Δευτέρα, καθώς είχαμε παλαιότερα συνεργασία στην εταιρεία που δούλευα, οπότε ελπίζω να κάνουν μια εξαίρεση και να μου το στείλουν. Αν ωστόσο, έχει κανείς κανά backup και μπορεί να το ανεβάσει, καλοσύνη του. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...