xpapias Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τελειως χαζή ερώτηση, αλλά χρήσιμη προτου καταστρέψω το κινητό μου. Εχω κάποια ακουστικά από παλιό κλασικο walkman. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται με κάποιο από τα καινούρια κινητά ; Βλέπω ότι το βύσμα ειναι παρόμοιο, αλλά να το δοκιμάσω; πχ το βύσμα του handsfree μου είναι αυτό
Pa0ki Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Με όλα τα κινητά συνδέεται Το πολύ πολύ να μην παίζουν, τι φοβάσαι; Το βύσμα είναι ίδιο πάντα(3.5mm), το πρότυπο ίσως να είναι διαφορετικό
tony81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Καλά μπορεί να μην παιζουν γτ είχα κ εγώ κάτι παλιά 3.5αρια και δεν έκαναν αλλά σίγουρα δεν παθαίνει ζημιά..
Mikeasdf Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Να κανω μια αλλη ερωτηση που εχει να κανει με earphones. Μου καναν δωρο τα iLuv και οταν τα βαζω στο κινητο μου (samsung ativ S) δε λειτουργει το μικροφωνο τους.Δηλαδη δε μ'ακουν στις κλησεις. Φταιει η συμβατοτητα η χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση?
11demian111 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε μερικά κινητά (2011 και πριν) έχει κάποια διαφορά η συνδεσμολογία για τα ακουστικά. Άρα ή το κινητό δουλεύει με το παλιό πρότυπο ή τα ακουστικά. Με έναν ανταπτορα θα είσαι οκ Edit: Τέτοιον συγκεκριμένα http://m.ebay.com/itm/321624561446?nav=SEARCH
ApSiMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ακούστικά & μικρόφωνο μπορεί να μην δουλεύουν καλά σε όλα τα κινητά (κυρίως το μικρόφωνο). Ακουστικά μόνο κατά 98% δουλεύουν άψογα. Σε iphone 4, htc desire, Sony z1 έχω και ακούω μουσική με ακουστικά που είχε το sony walkman (ναι αυτό με την κασέτα αγορασμένο πριν το 2000). Όλα έχουν βύσμα 3.5mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα