Προς το περιεχόμενο

Luxottica: Έρχεται η έκδοση 2.0 του Google Glass. Ετοιμάζουμε την έκδοση 3.0


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Eric Schmidt της Google κατέστησε σαφές ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να αφήσει το εγχείρημα Google Glass, και πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ιταλικής κατασκευάστριας γυαλιών Luxottica, Massimo Vian δήλωση ότι η επόμενη έκδοση των υψηλής τεχνολογίας γυαλιών της Google θα κυκλοφορήσει σύντομα.Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στην γενική συνέλευση της εταιρείας στο Μιλάνο, στην Ιταλία, ο Massimo Vian αποκάλυψε ότι ενώ η έκδοση 2.0 του Google Glass είναι σε φάση ανάπτυξης, η έκδοση 3.0 βρίσκεται στην φάση του σχεδιασμού. "Στην Google, υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις για το πως ερμηνεύουν την έκδοση 3.0 [των γυαλιών]" είπε. "Αυτό που είδατε είναι η έκδοση 1.0. Τώρα εργαζόμαστε στην έκδοση 2.0, που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας" συμπλήρωσε.

 

Επίσης ανακοίνωσε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών προχωράει. Να θυμήσουμε ότι η Luxottica υπέγραψε συμφωνία με την Google για να σχεδιάσει και να λανσάρει μοδάτες συσκευές Glass.

 

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ποιος το (μπιπ) το Google Glass. Ένα πράγμα μόνο θέλουμε και αυτό είναι η εμπορική έκδοση του Oculus (ή των αντίστοιχων VR headsets).

 

:D

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία είναι.. απ'οτι φαίνεται στο μέλλον μπορεί και να μην υπάρχουν οθόνες, πληκτρολόγια, τεράστια towers για computers. Απλά θα βλέπουμε ανθρώπους να κάνουν χειρονομίες στον αέρα, ή απλά να μιλάνε. (ή ποιος ξέρει..ακόμα και μόνο να σκέφτονται)

Οπότε όλες οι κινηματογραφικές sci-fi ταινιες μέχρι τώρα, που διαδραματίζονται στο μέλλον, και δείχνουν φουτουριστικούς υπολογιστες, και μπλιμπλίκια μέσα σε διαστημόπλοια, θα είναι εντελώς άστοχες από την ματιά του μελλοντικού ανθρώπου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12GB RAM? Προφανώς πρόκειται για λάθος!

Και λίγα είναι. Ανετα χωράνε στον σκελετό. Έχεις δει 16αρι(οχι 12αρι στικάκι ? ) Μινιατούρα. Φαντάσου μόνο τα solid stade memory cells τι μέγεθος θα έχουν..

_________________________________

Αυτά τα google glass ναι,τώρα ναι,άνετα τα φοράς χωρίς να είσαι εξωγήινος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει η εισαγωγή των φορετών υπολογιστών, μίξη τεχνολογίας και μόδας, παρόλη την κλασική γκρίνια των γκίκς που νιώθουν άνετα μόνο με τον υπολογιστή να είναι ένα γκρίζο κουτί προσβάσιμο μόνο σε "μυημένους".

Όμως υπάρχει πρόβλημα, το οποίο θα γίνεται συνεχώς και πιο εμφανές. Τι θα γίνει με την φόρτηση τόσων συσκεών? Πρέπει να σκεφτούν μια ενοποιημένη λύση βολικής φόρτισης για να έχουν όλα αυτά πραγματικο αντικτυπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...