Προς το περιεχόμενο

Διαγνωστικό λογισμικό για προβλήματα σε σκληρό


Basilhs23___

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει κάποια θέματα με τον σκληρό του δίσκο και μου είπε να πάω σπίτι του να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι με το pc του, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι μπορεί να γίνει. Μου είπε οτι έκανε scan με το eset smart security και αφού κόλλησε η διαδικασία στο τέλος του έβγαλε ένα μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο θέμα με τον σκληρό και συνιστούσε να κρατήσει ένα back up.

 

Επειδή έχω ακούσει για διάφορα λογισμικά που τα τρέχεις στον υπολογιστή και κάνουν έλεγχο στον σκληρό, θα ήθελα να μου πείτε 2-3 είτε free είτε trial που θα τα τρέξω στο pc του για να δω αν θα εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα στον σκληρό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρον. Το δοκίμασα στους 2 σκληρούς που έχω. Στο έναν που είναι ο πιο νέος λέει επίδοση και υγεία 100%, στον παλαιότερο λέει επίδοση 100%, υγεία 44%.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή θεωρείται αξιοπιστο το HDSentinel, το 44% υγεια μαλλον πρεπει να σε "ενεργοποιησει" καπως και να αρχισεις τα backup αν εχεις κρίσιμα αρχεια εκει μεσα...

 

Ο λογος είναι οτι... αγνωσται αι βουλαι του δισκου, μπορει να συνεχισει να δουλευει για πολύ καιρο χωρις πρόβληματα, μπορει όμως αυριο να ψοφησει στα ξαφνικα...

 

Bad sectors εχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Υπάρχουν 54 κατεστραμμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή.

Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές.

Οι φορτωμένες πληροφορίες ανήκουν σε διαφορετικό δίσκο.

Ωστόσο, μπορείτε κατόπιν να κάνετε κλικ με το ποντίκι στο κουμπί του  στον  χάρτη της επιφάνεια του, όπου εμφανίζονται οι τομείς της τρέχουσας μονάδας δίσκου.

Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

 

Προτείνεται η συχνή λήψη αντιγράφων ασφαλείας για να προληφθεί η απώλεια δεδομένων.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...