Προς το περιεχόμενο

Το Silent Hills των Kojima και del Toro δεν πρόκειται να γίνει


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Silent Hills, τουλάχιστον έτσι όπως το είχαν φανταστεί κάποιοι και είχε ξεκινήσει ως ιδέα, δεν πρόκειται να γίνει. Το επόμενο κεφάλαιο της άλλοτε ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς τρόμου είχε κάνει ντόρο με το playable teaser P.T που είχε διατεθεί το περασμένο καλοκαίρι.Μόλις κάποιος έλυνε τον γρίφο στο teaser μπορούσε να δει ένα trailer για το νέο παιχνίδι Silent Hills, το οποίο αποκάλυπτε την συνεργασία του δημιουργού του Metal Gear Solid, Hideo Kojima, του σκηνοθέτη Guillermo del Toro και του πρωταγωνιστή της σειράς The Walking Dead, Norman Reedus.

 

Σύμφωνα τόσο με τον del Toro όσο και με τον Reedus, δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στο εγχείρημα. Στο San Francisco International Film Festival, ο Guillermo del Toro σύμφωνα με αναφορές είπε ότι η συνεργασία του με τον Kojima “δεν πρόκειται να συμβεί”. Αργότερα, ο Norman Reedus σε μία ανάρτηση του στο Twitter είχε βάλει τον σύνδεσμο ενός άρθρου που μιλούσε για ακύρωση του εγχειρήματος, ενώ και η Konami επιβεβαίωσε στο Eurogamer ότι το συμβόλαιο με τον ηθοποιό “έληξε”.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην ακύρωση του τίτλου παραμένουν άγνωστοι, αλλά ο Kojima βρίσκεται στην φάση ενός επεισοδιακού διαζυγίου με την Konami.

 

Το χάσμα ανάμεσα στη Kojima Productions και την Konami (στην οποία ανήκει το στούντιο) θα οδηγήσουν από ότι φαίνεται τον σχεδιαστή στην έξοδο μετά την ολοκλήρωση του Metal Gear Solid 5. Αν και από ότι φαίνεται το Silent Hills είναι μία παράπλευρη απώλεια της διαμάχης του Kojima με την Konami, η τελευταία λέει ότι θα συνεχίσει την σειρά Silent Hill, όπως θα κάνει και με την σειρά Metal Gear Solid, ακόμα και χωρίς τον Kojima.

 

Όσοι από εσάς έχετε το PS4, και δεν έχετε παίξει το P.T, έχετε λίγο χρόνο ακόμα για να το κάνετε. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και θα διασκεδάσετε (έστω και αν τρομάξετε) αλλά από τις 29 Απριλίου, θα αφαιρεθεί από το PlayStation Store.

 

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MGS χωρίς Kojima? Σοβαρά; Μεγάλος fan Silent Hill δεν ήμουν ποτέ, αν και το 2 με είχε κλονίσει όσο λίγα παιχνίδια survival horror... Κρίμα και ήθελα να δω αν θα φύγουν από το arcade στυλ που ξεκίνησε με τα SH 3 & 4 και RE 4,5,6. Ελπίζω να βρει στέγη ο Kojima σε καμιά άλλη εταιρεία και να συνεχίσει να βγάζει παιχνιδάρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο το interactive teaser είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή απο ενα UMD Video που είχαν βγάλει και στο PSP κάποτε (Silent Hill Experience)

 

http://silenthill.wikia.com/wiki/The_Silent_Hill_Experience

 

μόνο τα 2 πρώτα αξιζανε για εμένα.. το πρώτο ειδικα ειχε φαει τοσο καψιμο που ειχα ξεκλειδωσει το hyper blaster με την πρασινη ακτινα (οι περισσοτεροι δεν θα ξερουν καν για τι πραγμα μιλαω μιας και ελαχιστοι απο οτι εχω δει το γνωριζουν). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρίμα! Ήταν μια καλή ευκαιρία να "αναστηθεί" η σειρά μετά απο τις αμερικανιές του franchise απο το Homecoming και μετά... Μέχρι το 4ο έπαιζε μπάλα η Team Silent και γ@#%&$ε, μετά ανέλαβαν αμερκάνικα στούντιο και το γ@#$αν...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κριμα. :( 
 

Μετα το Silent Hill 3,αντε και το 4 να αξιζει λιγο,η σειρα πηρε την κατω βολτα. Κριμα γιατι με το παραπανω κατι πηγε να γινει.


Αυτο ακριβως. Οτι εγινε και με το RE που καταντησε ανουσιο shooter για παιδακια.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...