Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Mετα την λαδωμενη πιτα , τζατζικι/μουσταρδα κετσαπ , πατατες , μισολιτρο κοκακολα , τα λιπαρα του χοιρινου ειναι οντως ενα θεμα Προτιμώ sauce. Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προτιμώ sos. sauce fixed Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προτιμώ sos. sauce fixed Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες. lol, τόσο άσχετος είμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όλοι το έχουμε περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και οι τα σπανε ρε παιδια δεν υπαρχει διλλημα, το διλλημα ειναι αλλου με την σως-σαλατα το τρωτε , εγω τζατζικι η γιαουρτι με κοκκινο πιπερι τον χοιρινο, στο κοτοπουλο θελω μαγιονεζα και οχι την σως μαγιονεζα μουσταρδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χοιρινός εννοείται, πιο σπάνια κοτόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οι Βόρειοι όπως και οι Κρητικοί τείνουν να βιάζουν την ίδια την γραμματική με κάθε ευκαιρία και πάτημα,Αν υπηρχε Θεος, το millisecond που γινοταν submit το παραπανω ποστ, κατω απο το username που εγινε, θα επρεπε να διαιρεσει το συμπαν με το μηδεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προτιμώ sauce. Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες. Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια γιατί το κάθε γυράδικο έχει διαφορετικά υλικά. Αλλος έχει τον γύρο που στάζει μισό κιλό λάδι και άλλος με λιγότερα λιπαρά. Πάντως το κοτόπουλο ακόμη και στο χειρότερο γυράδικο είναι πιο στεγνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προτιμώ sauce. Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες. Αν ομως πάρεις πίτα με κοτοσουβλάκι, χωρίς τζατζίκι (η γιαουρτι... κρητικος detected )με αλάδωτη πίτα, πιστεύω οτι η θερμιδική διαφορα γίνεται πιο αξιολογη. θερμιδικα ο κοτογυρος σαν κρεας ετσι οπως τον φτιάχνουνε βάζοντες πολλά λίπη κοτοπουλου και πολύ πολύ αλατι δε νομιζω οτι εχει καποια διαφορα με το χοιρινο. Αν τον φτιαχνανε οπως πρεπει θα σου κάθιζε στο λαιμο βεβαια. Προς απαντηση στο θέμα μας, γύρος χοιρινος μετρια ξεροψημένος (και το τζατζίκι στην αλάδωτη πίτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σαν τον γύρο χοιρινό τίποτα, είμαι κυριολεκτικά εξαρτημένος. Ακόμα και αν μου δίνανε 5.000.000€ με την προϋπόθεση να μην φάω ποτέ ξανα δεν θα το δεχόμουν!! Το κοτόπουλο ωραίο παρόλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια γιατί το κάθε γυράδικο έχει διαφορετικά υλικά. Αλλος έχει τον γύρο που στάζει μισό κιλό λάδι και άλλος με λιγότερα λιπαρά. Πάντως το κοτόπουλο ακόμη και στο χειρότερο γυράδικο είναι πιο στεγνό. Αν ομως πάρεις πίτα με κοτοσουβλάκι, χωρίς τζατζίκι (η γιαουρτι... κρητικος detected )με αλάδωτη πίτα, πιστεύω οτι η θερμιδική διαφορα γίνεται πιο αξιολογη. θερμιδικα ο κοτογυρος σαν κρεας ετσι οπως τον φτιάχνουνε βάζοντες πολλά λίπη κοτοπουλου και πολύ πολύ αλατι δε νομιζω οτι εχει καποια διαφορα με το χοιρινο. Αν τον φτιαχνανε οπως πρεπει θα σου κάθιζε στο λαιμο βεβαια. Προς απαντηση στο θέμα μας, γύρος χοιρινος μετρια ξεροψημένος (και το τζατζίκι στην αλάδωτη πίτα) Μιλάω για σκέτο κρέας χωρίς τα υπόλοιπα πρόσθετα. Πάντως έχετε δίκιο αν θεωρήσουμε μέσα οτι το κανονικό σουβλάκι είναι με λαδωμένη πίτα και πατάτες και σάλτσες κτλ, αν το συγκρίνουμε με αλάδωτη πίτα μόνο με ντομάτα κρεμύδι έχει λιγότερες θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ντονέρ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 γύρο χοιρινο χαλαρά, όταν είναι καλός όμως. απόλα + κέτσαπ ή σως μουστάρδας και λίγη παπρικα απο πάνω. αντίο κόσμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αν πετυχετε ποτε γυρο στα καρβουνα, που τον φτιαχνουν καθε μερα, σε υψος ειναι γυρω στα 40εκ, και κατα τις 10 το βραδυ εχει τελειωσει, τοτε μονο θα εχετε δοκιμασει τον real γυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν μιλάμε για θερμίδες και σως εδώ μείνετε στη βασική κόντρα. Πια κόντρα βέβαια το χοιρινό τα προσπερνά όλα με διαφορά : P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα