Προς το περιεχόμενο

Νέο Xperia Z3+ από την Sony. Από τον Ιούλιο στην Ελλάδα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση του νέου Xperia Z3+ στην παγκόσμιο αγορά, και βεβαίως στην εγχώρια αγορά.

Η "international" έκδοση του Ιαπωνικού Xperia Z4, δεν διαφέρει σε κανένα τομέα πέρα από την ονομασία, ωστόσο έρχεται με ορισμένες σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Xperia Z3, αν και περιορίζονται "κάτω από το καπό".

 

Έτσι, το νέο Xperia Z3+ βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, σε σχέση με το Snapdragon 801 SoC του προηγούμενου μοντέλου, και διαθέτει 32GB -επεκτάσιμου μέσω microSD έως και κατά 128GB- αποθηκευτικού χώρου σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που διέθετε 16GB. H RAM παραμένει στα 3GB. Η συσκευή διαθέτει την ίδια ακριβώς οθόνη LCD IPS (Triluminos, Live Color LED, X-Reality for mobile) με την προηγούμενη γενιά, και έτσι έχει διαγώνιο 5,2 ίντσες υποστηρίζοντας ανάλυση 1080 x 1920 pixels.

 

Το νέο Xperia Z3+ είναι ελαφρώς λεπτότερο του Xperia Z3 αλλά κατά τα άλλα ακριβώς όμοιο, με διαστάσεις 146 x 72 x 6,9 χιλιοστά (αντί 7,3 χιλιοστών όσον αφορά στο πάχος). Το βάρος του είναι 144 γραμμάρια. Η μείωση στο πάχος, είχε ως αποτέλεσμα την μειωμένη χωρητικότητα στην μπαταρία πάντως, που τώρα βρίσκεται στα 2930mAh αντί στα 3100mAh του προηγούμενου μοντέλου, με την Ιαπωνική εταιρεία να υπόσχεται δύο μέρες αυτονομίας.

 

gallery_286955_2032_2288.jpg

 

Η Sony πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές στον σχεδιασμό (διατηρείται το μεταλλικό πλαίσιο, και οι μεγάλες επιφάνειες ανθεκτικού γυαλιού στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος), που όμως έχουν θετική επίδραση και στην εργονομία, αφού τώρα, παρόλο που η συσκευή διατηρεί τον αδιάβροχο χαρακτήρα της (καλύπτει τις προδιαγραφές IP65/IP68), διαθέτει ακάλυπτη microUSB2.0 υποδοχή.

 

Αλλαγές παρατηρούμε και στα ηχεία, που τώρα επανέρχονται στην... θέση τους κοντά στις άκρες της πρόσοψης, και εκεί που ήταν καλύτερα κατά την άποψη μας, όπως στην περίπτωση του Xperia Z2, που ήταν και διακριτικά.

 

gallery_286955_2032_46811.jpg

 

Στην κύρια κάμερα, δεν παρατηρούνται αλλαγές και έτσι βασίζεται στον γνωστό αισθητήρα Exmor RS των 20,7 Megapixels, στο σύστημα φακών G Lens (f/2.0) και στον επεξεργαστή εικόνας BIONZ. Η κάμερα στην πρόσοψη ωστόσο έχει αναβαθμιστεί στα 5,0 Megapixels.

 

gallery_286955_2032_55304.jpg

 

Στην χώρα μας, το νέο Sony Xperia Z3+ θα διατεθεί τον ερχόμενο Ιούλιο (τον Ιούνιο κυκλοφορεί σε άλλες χώρες), με τιμή που για την ώρα είναι άγνωστη. Πιθανολογούμε ότι ενδέχεται να είναι όμοια με αυτή του Xperia Z3, όταν είχε κυκλοφορήσει στην χώρα μας, στα €699 αλλά για την ώρα αυτό δεν αποτελεί παρά μία υπόθεση. Άγνωστο επίσης αν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας και στην έκδοση Dual SIM (η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες της Ευρώπης). Το νέο Xperia Z3+ θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς White, Copper, Black και Aqua Green.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενδιαφέρον αυτό που κάνει η Sony τα τελευταία 2 χρόνια. Ναυαρχίδα κάθε 6μηνο. Μόνο καλό για τους καταναλωτές είναι αυτό μιας και περνουν ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σε αρκετά καλές τιμές λόγω ανταγωνισμού. Κάθε Sony κινητό σε 2 μήνες από την κυκλοφορία του έχει πέσει 200-300 ευρώ. Ωραία η αλλαγή σχεδιαστικά που έκανε και αν εβαζε και 4gb Ram θα είχε ένα μεγάλο συν έναντι του ανταγωνισμού. Καλό που κρατάει την sd.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το z3,καθίσταται πλέον η πλέον value form money εξαιρετική ναυαρχίδα-προταςη και για το 15.

Το μονο που μου αρέσει η ακάλυπτοι θύρα usb και αδιάβροχη μαζί και το μεγαλύτερο κενό μεταξυ power button με volume button.

Αντιθετα αρνητικά θεωρώ και την μείωση μπαταρία και το πιο glossy φινίρισμα που το κανει πιο γύφτικο και ο 810 που δεν αποτελεί αυτο που θα έπρεπε να ειναι.

 

Sent from my iPad using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουάαααουυυυυυ..... Νομιζω οτι αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στην κινητη τηλεφωνία. 

 

Πραγματικά η ΣΟΝΥ δεν εχει να προσφέρει τίποτα πλεον. Θυμήθηκε μετά την Xiaomi, την Samsung , την HTC , την LG . να ανανεώσει και αυτή το περυσινό της Κορυφαιο μοντέλο (Οταν λεμε περυσι εννοουμε του Ιανουαρίου)με το καινούριο. 

 

Και οταν ειπαν αλλαγή το εννοούσαν σοβαρα. 

Μικρυναν την μπαταρία , και αλλάξαν και ... επεξεργαστη... Τωρα πλεον η διαφορές θα ειναι τεράστιες .. τουλάχιστον στα Benchmark !! 

 

PS : Σε 2 χρόνια θα υπάρχουν 5 εταιρίες απο κίνα που θα εχουν μεριδιο 80% , και ενα 20% θα ανήκει στην Apple. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που κάνει η sony ειναι το καλυτερο απ όλους. συχνά καινουργιες ναυαρχίδες ΑΛΛΑ(!) στηριζει με αναβαθμισεις τις παλιές! Ενα μεγάλο μπραβο στην σονυ για αυτό. Να το βλέπουν οι υπολοιποι...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Συμφωνω. Παρολο που η sony κατασκευαζει πανεμορφα κινητα δεν προσφερει τιποτα καινουργιο και και δεν κανει καμια προσπαθεια για "innovation" πχ η Apple εχει το tapric engine η samsung εφερε τον καρδιακο παλμο μεχρι και η htc εφερε τον fingerprint scanner.. Περιμενα πολλα αλλα απογοητετηκα. Δυστυχως δεν φερνει κατι καινουργιο στην αγορα που να την κανει να ξεχωρισει. Δεν πρωτοπορει οπως η Σαμμυ που παρα τα ασχημα κινητα της εχει πολλα να προσφερει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω. Παρολο που η sony κατασκευαζει πανεμορφα κινητα δεν προσφερει τιποτα καινουργιο και και δεν κανει καμια προσπαθεια για "inovation" πχ η Apple εχει το tapric engine η samsung εφερε τον καρδιακο παλμο μεχρι και η htc εφερε τον fingerprint scanner.. Περιμενα πολλα αλλα απογοητετηκα. Δυστυχως δεν φερνει κατι καινουργιο στην αγορα που να την κανει να ξεχωρισει. Δεν πρωτοπορει οπως η Σαμμυ που παρα τα ασχημα κινητα της εχει πολλα να προσφερει

Θα διαφωνισω.. Η σονυ εχει καθιερωσει την αδιαβροχοποιηση. Και σε κάθε νέο μοντέλο την βελτιώνει.

 

καλώς ή κακώς έχει ιοθετήσει εναν συγκεκριμένο σχεδιασμό τα τελευταια 2-3 χρόνια που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Μια αλλαγή ίσως την χρειάζεται στην εμφάνιση. Βασικά θα προτιμούσα μια 2η σειρά premium. Να διατηρησει δλδ την z series και να βγάλει μια σαν την alpha series της σαμσουνγκ με διαφορετικό σχεδιασμο και υλικά.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο ρε συ σόνυ, αιμομιξία z2 & z3 με Snapdragon 810. Να το αποτέλεσμα :P Τουλάχιστον θα πέσει κι άλλο η τιμή του Z3 μπας και το πάρουμε!

Z3+ Compact θα βγει; Ελπίζω αλουμίνιο κι όχι πλαστικό αυτήν την φορά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα μεγαλο ΑΧ! τι τα θες μωρη σονυ. κρατα μονο το PS και αστα τα αλλα, αφου χαμενη βγαινεις!

δεν θαθελα να εiμαι στη θεση των γιαπωνεζων οταν τους ξεπερνα η "μισητη τους" κινα σε τεχνολογια!

αν βγαλουν κανα κινεζικο επιτυχημενο "playstation" τοτε τους βλεπω να κανουν ολοι χαρακιρι! :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια ειναι οτι αν εξαιρέσουμε το s6 edge(που και εδω η χρησιμότητα των καρτών οθονών ειναι κυρίως αισθητικές παρα ουσιαστικές) όλοι οι υπόλοιποι βαδίζουν στα ιδια μονοπάτια.

Το m9 ίδιο με το m8,το s6 ίδιο μπρος-πίσω με το s5(το οτι απέκτησε premium υλικά δεν σημαίνει οτι παύει να ειναι ξαναζεσταμένο φαγητό απο αποψη ντιζαιν)

Και απο τους Κινέζους να συναγωνίζονται μονο στην κατηγορία παντοφλων εξαιρεςη το P8 που εχει ενα πιο νορμσλ μέγεθος.

 

Καλώς η κακώς η καθε εταιρία θέλει να εχει μια ταυτότητα.

 

Αλλα η Sony οφείλει τη σειρα z να την διαφοροποιήσει σχεδιαστικά διότι το πολυ το κύριε ελέησον και ο Πάπας το βαριέται:P

3 έτος σερί το ίδιο μοτίβο καταντά κουραστικό.

Ας κοιτάξει και το πρόσφατο δικό της παρελθόν πχ Xperia Arc,Xperia ZL.

Δεν θέλει κόπο αλλα τροπο περιςςοτερο.

 

Sent from my iPad using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρώ τα Sony κορυφαία χωρίς να έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα , ίσα ίσα. Αδιάβροχα , διπλά ηχεία , premium κατασκευή από γυαλί και μεταλο , κάρτες SD , ράδιο και μπαταρία που φυσάει. Ποιος μπορεί να τα συναγωνιστεί ....

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...