Προς το περιεχόμενο

iMarvel. Μία μηχανή αναζήτησης για το σύμπαν της Marvel


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τότε που η Marvel έδωσε στους developers το API της, οι τελευταίοι χρησιμοποιούν την τεράστια βιβλιοθήκη κόμικ της εταιρείας για τις εφαρμογές τους κ.ά.Ένας developer ωστόσο, ο Filix Mogilevsky δημιούργησε μία μηχανή αναζήτησης για τον μεγάλο αριθμό των χαρακτήρων/ σούπερ ηρώων της Marvel και τα τεύχη των διάφορων σειρών κόμικ. Η iMarvel, προσφέρει περιγραφές χαρακτήρων και βιβλίων/ τευχών κόμικ ανάλογα τις αναζητήσεις των χρηστών ενώ επιπλέον προσφέρει και auto-complete υποδείξεις.

 

Για παράδειγμα, αν γράψετε στο πεδίο αναζήτησης “Thanos”, τότε θα λάβετε στα αποτελέσματα ένα περιεκτικό βιογραφικό με διάφορους συνδέσμους σε διαφορετικά τμήματα της ιστοσελίδας της Marvel για όσους επιθυμούν περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες. Με την αναζήτηση κάποιου συγκεκριμένου τίτλου όπως του The Avengers & The Infinity Gauntlet, οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν ένα μικρό κείμενο με την υπόθεση, να δουν τους κεντρικούς χαρακτήρες, ορισμένες εικόνες καθώς και μία λίστα με τους δημιουργούς.

 

Μπορεί να αποτελεί ένα απλό εργαλείο -που μάλιστα δεν είναι και το μοναδικό στο είδος του- και μπορεί να “τραβάει” περιεχόμενο από την ιστοσελίδα της Marvel, ωστόσο είναι η χρήση του είναι ιδιαίτερα απλή με το μινιμαλιστικό περιβάλλον χρήσης και δεν χρειάζεται να ψάχνεστε με τις ώρες προσπαθώντας να βρείτε πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει στο δαιδαλώδες σύμπαν της Marvel.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Goku > Marvel ... *eats popcorn*

Ο Silver Surfer τον εχει με το μικρο δακτυλο του ποδιου του.Μην σου πω οτι σολαρει ολο το το συμπαν του αντιπαλου που ανεφερες σε μια ημερα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...