Προς το περιεχόμενο

Έρχονται νέοι Google Maps με offline πλοήγηση και φωνητικές οδηγίες turn-by-turn


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Google I/O 2015, η Google ανακοίνωσε μερικά πολύ σπουδαία χαρακτηριστικά για του χάρτες της, Google Maps. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Google Maps θα υποστηρίζει αναζητήσεις offline αλλά και offline πλοήγηση turn-by-turn με φωνητικές οδηγίες.Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν χάρτες στις συσκευές τους, και να έχουν την πλήρη εμπειρία των Google Maps, συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών οδηγιών turn-by-turn ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet.

 

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αποτελεί μία σπουδαία εξέλιξη για την υπηρεσία της Google που έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες από τότε που ανακοινώθηκε, το 2005. Τώρα, οι Google Maps είναι ακόμα πιο χρήσιμοι, ειδικά σε περιοχές του κόσμου όπου η πρόσβαση στο Internet, είτε είναι ανύπαρκτη, είτε πολύ αργή.

 

Τα νέα χαρακτηριστικά για τους Google Maps θα φτάσουν στην εφαρμογή αργότερα μέσα στην χρονιά, μαζί με την επέκταση του YouTube Offline, που θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν και να αναπαράγουν YouTube videos στις συσκευές τους για 48 ώρες. To ίδιο και ο Google Chrome, που θα καταναλώνει 80% λιγότερα δεδομένα, και θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάζει περιεχόμενο offline, όπως για παράδειγμα μία ιστοσελίδα με μία συνταγή φαγητού.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά από το Here δεν έχω καλές εντυπώσεις. Αργούσε να κάνει επαναυπολογισμό, μου έδειχνε μια συγκεκριμένη διαδρομή κ αν άλλαζα μου έδειχνε να κανω αναστροφή (σε εθνική οδό) κ γενικά είχε μια καθυστέρηση με αποτέλεσμα όταν πχ ήθελα να στρίψω σε κάποιο στενό να το χάνω. 3 φορές το χρησιμοποίησα κ τις 3 φορές το έκλεισα γιατί με μπέρδευε άπειρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους πλέον το goggle maps αναμένεται να γίνει ακόμα δυνατότερο με τους offline χάρτες μιας και κατά την γνώμη μου είναι από τα πληρέστερα σε χάρτες γενικά

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εύγε! Επιτέλους ξυπνήσε η Google! Τα sygic, navigon κλπ δεν τα βλέπω καθόλου καλά πάντως!

Δεν συμφωνω καθολου γτ εχω και το sygic και το here maps ( εχω το 930) και εχω χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες το navigon και google maps. 

 

Ενω το navigon και το sygic με εχουν βγαλει εκει που θελω τζιτζι , το here maps με εχει κρεμασει απειρες φορες. Με εχει βγαλει αρκετες φορες σε δρομους αναποδα και αλλες τοσες μου ελεγε "σε 300 μετρα στριψτε δεξια" και ο δρομος στα 50 μετρα τελειωνε και ειχε τοιχο. Ακριβως τα ιδια μ εκανε το google maps με τη διαφορα που αμα εχανα για μια στιγμη το 4g γινοταν ο χαμος. Ευτυχως αυτο εφτιαξε τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...