Προς το περιεχόμενο

Splatoon Game Review (Wii U)


erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν κάποια χρόνια, είχα εισχωρήσει στον κόσμο του Paintball. Ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποβάλλει κανείς το άγχος και να ζήσει μέσα στην αδρεναλίνη, ενώ έπρεπε και να αποδείξει ταυτόχρονα την αξία του στο πεδίο της μάχης.

Για να κερδίσει κάποιος στο Paintball πρέπει να κατέχει στρατηγική αλλά και αντοχή.

 

Η Nintendo έχοντας προφανώς κατανοήσει την ανάγκη του κοινού για αγνή διασκέδαση, χωρίς όμως να αφαιρέσει το στοιχείο του ανταγωνισμού και της αδρεναλίνης, μας παρουσιάζει ένα third-person-shooter- game, με κωμικούς χαρακτήρες που εναλλάσσονται σε ανθρώπους και σουπιές, έντονη μουσική και πολύ χρώμα. Το Splatoon στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, έχει ξεπουλήσει ήδη δύο φορές.

 

front.jpg

 

Η μουσική και το όλο περιβάλλον του παιχνιδιού είναι μοντέρνο και απευθύνεται περισσότερο σε νεανικό κοινό. Τα μουσικά θέματα που ακούσαμε ποικίλλουν από Rock, Alternative Rock, Rap, Reggae, καθώς και Western mix. Υπάρχουν επίσης και αρκετά στοιχεία graffiti.

 

Link.png Site: SplatoonGame Review (Wii U)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνιδακι είναι απίστευτα εθιστικο. Ξεκινας να παίξεις για λιγο και καταλήγεις να παίζεις ωρες. Οποιος εχει wiiu απλά πρεπει να το παρει. Καντε με add vroomidis για να παίξουμε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...