Προς το περιεχόμενο

Ο σχεδιαστής της Lenovo, David Hill, θέλει να μάθει αν ενδιαφέρεσαι για ένα retro-styled ThinkPad


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θυμάστε τους παλαιότερους φορητούς υπολογιστές ThinkPad; Αναφερόμαστε σε εκείνους που κατασκεύαζε το τμήμα υπολογιστών της IBM, πριν πουληθεί στην Lenovo.

H τελευταία, εξακολουθεί να κατασκευάζει μέχρι σήμερα φορητούς υπολογιστές ThinkPad βεβαίως, αν και πιο εξελιγμένους, τόσο εμφανισιακά όσο και σε επίπεδο δυνατοτήτων και hardware.

 

Αλλά ο χαρακτηριστικός “βιομηχανικός” σχεδιασμός των επαγγελματικών φορητών υπολογιστών ThinkPad της IBM, παραμένει δημοφιλής ανάμεσα στους χρήστες, κυρίως στους παλαιότερους, και για κάποιους θεωρείται το λιγότερο κλασικός. Αυτό φαίνεται πως ήθελε να διαπιστώσει ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Identity & Design της Lenovo, David Hill σε μία σχετική του ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας, ο οποίος αναρωτιέται για την πιθανότητα κατασκευής ενός retro-styled ThinkPad, που βασίζεται σε μοντέρνο βεβαίως hardware.

 

Ο David Hill, συνέκρινε το design της σειράς ThinkPad με εκείνη αυτοκινήτων όπως των Mini Cooper, Fiat 500 και άλλων, που έχουν εξελιχθεί μέσα στον χρόνο, αλλά διατηρώντας την ταυτότητα και τις βασικές δομές του σχεδιασμού.

 

Ο Hill πιστεύει ότι ο κόσμος θυμάται τα σχέδια της σειράς ThinkPad και πως πολλοί χρήστες θα αγοράσουν έναν φορητό υπολογιστή που δανείζεται τα περισσότερα στοιχεία από τον πρωτότυπο σχεδιασμό. Και εννοούμε τις αυστηρές γραμμές, το σκληρό πλαστικό (που σε κάποιες περιπτώσεις είχε μαλακό, ματ φινίρισμα), το μπλε πλήκτρο Enter, το κλασικό πληκτρολόγιο, την αναλογία πλευρών 16:10 στην οθόνη, τις εκτεθειμένες βίδες, τα πολλά status LEDs, το πολύχρωμο λογότυπο ThinkPad κ.ά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

O David Hill, όπως ήταν φυσικό δεν έγραψε ότι η Lenovo θα κατασκευάσει κάτι τέτοιο σίγουρα, αλλά με την ανάρτηση του στο blog, μπορεί να αποκτήσει μία καλή ιδέα για τον τρόπο που σκέφτονται οι πελάτες της εταιρείας, και αν ενδιαφέρονται για ένα retro-styled υπολογιστή ThinkPad. Αν κρίνουμε από τα σχόλια, τότε μάλλον η σειρά... ThinkPad Classic πρέπει να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Retro-styled thinkpad λέει! Λες και οι Lenovo φημίζονται για τον τολμηρό σχεδιασμό και τις μοντέρνες γραμμές τους σήμερα! Ωπα ρε φίλε, ώπα!  

ποσο δικιο εχεις ρε φίλε!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κάτοχος λενοβο... Άψογα μηχανάκια, μακράς τα ασχημότερα! Λες και έχουν καμία τρομερή διαφορά με πριν δέκα χρόνια στην επαγγελματική σειρά παντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...