Προς το περιεχόμενο

Ερωτικη απορριψη. Πως ξεπερνιεται


kapa99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σε βοηθήσω: πουτάνα ειναι :P

 

 

Όχι δεν είναι πουτάνα, οι πουτάνες πάνε με όλους. Καργιόλα είναι.

 

 

Αυτό που είπαν παραπάνω, γράψε την τελείως, κάνε παρέα με άλλες κοπέλες και θα δεις πως  αν σε γουστάρει έστω και λίγο θα έρθει να κολλήσει μόνη της.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρακολουθω κι εγω τηλεοραση η ιντερνετ ολημερις αλλα μολις βαλει διαφημισεις αμεσως ο νους μου παει σ αυτη και νιωθω αφορητη μελαγχολια. 

 Βαλε Νova λοιπον που δεν εχει διαφημισεις.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρες κάποια που να της μοιάζει και φαντασιώσου εκείνη για όσον καιρό θες, κάποια στιγμή θα σου περάσει. Ξεκίνα την αναζήτησή σου στο facebook απο σήμερα..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγαίνατε μόνα σας τα 2 έξω ή πάντα με παρέα; Μερικές ξενερώνουν όταν τις το λες έτσι στη φόρα ή μπορεί να είναι λίγο αναποφάσιστες και να νιώθουν άβολα, οπότε σκαλώνουν και ψάχνουν μια εύκολη διέξοδο για να αποφύγουν τη κατάσταση. Από την άλλη πιθανώς όντως να μη σε γουστάρει και να μη παίζει πιθανότητα...

Αμα όμως βγαίνατε κάπου ρομαντικά ή την πήγαινες πχ για χορό και χωνώσουν σιγά σιγά, ποιος ξέρει, κάτι παίζει να γινόταν, έστω για 1 βράδυ.  :whistle:

 

Απο κει και πέρα δεν υπάρχει η μια ιδανική γυναίκα, όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Υπάρχουν άπειρες γυναίκες εκεί έξω να γνωρίσεις.

 

 

 

Tugotone__a.jpg

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα ειναι να βρει αλλον άνθρωπο για να την ξεπεράσει, οχι να κάθεται να βαράει χραπα χρουπες με την χούφτα του....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καποια στιγμη θα ξενερωσεις μονος σ κ θα βρεθει μια κοπελια για να τη ξεπερασεις.απασχολησου με αλλα κ θα περασει ο καιρος.

 

καλυτερα π σ ειπε οχι απο τωρα.γλυτωσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε λίγες μέρες θα μπαίνεις το πρωί με τον καφέ σου να την τσεκάρεις τι κάνει στο facebook και θα δεις οτι πηγαίνει στη θάλασσα με τον άλλο και θα λες αυτή γούσταρα? αυτή ειναι άσκημη 
και κοίτα και με ένα μαλάκα που γυρνάει , τσίρκο κ οι δύο άσκημοι κ οι δύο , ο σρέκ με την σρέκενα 
να πεθάνουν θα λες , οι 7 πληγές του Φαραώ θα λες μην αναπαραχθούν 
και δε θα σε νοιάζει καθόλου  

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχετε καποια αναλογη εμπειρια αν θελετε πειτε την

 

Ρωσικη ρουλετα Συντροφε!

Ολοι το νιωθουν αργα η γρηγορα.

 

Καλη τυχη,χωρις ασφαλιστικα μετρα.  :-)

 

K2zAkiM.gif

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα κολας σε κοπελα τοσο γρηγορα.Δεν ειχατε τιπιοτα ρε αρχοντα μου,αν δηλαδη ειχατε κανει κατι τωρα θα αυτοκτονουσες?

Ποσο χρονων εισαι?

Επισης sorry,αλλα δεν λες ποτε σε κοπελα πως αισθανεσαι,και ασε τι λενε αυτες.Πες εισαι πολυ ωραια ,παμε για κανα καφε,οχι ειμαι τρελος για παρτυ σου-ερωτευμενος κτλ.Το εχεις χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια .Θα σε περασουν για τρελο,ψυχακια .

 Κοπελα που σε γουσταρει ,και ειναι στην παρεα σου ,θα στο δειξει αν σε γουσταρει.

Χαλαρωσε δεν ειχες τιποτα για να χασεις.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας. Με ενδιεφερε αρχικα μια κοπελα απο τη σχολη μου. Ετσι μιλουσαμε, περνουσαμε ωρα μαζι και σε καποια στιγμη αρχισα να κολλαω μαζι της και να με ενδιαφερει ολο και περισσοτερο. Ετσι αποφασισα να κανω κινηση και να της εκφρασω το ενδιαφερον μου για εκεινη. Βγηκαμε ενα βραδυ και οταν της μιλησα για τα αισθηματα μου δυστυχως μου απαντησε πως δεν νιωθει το ιδιο , δεν ενδιαφερεται για σχεσεις αυτο το καιρο και τετοια. Χυλοπιτα δηλαδη. Αλλα απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να την ξεχασω τη σκεφτομαι συνεχεια, γιατι ενιωθα πολλα πραγματα για αυτην περισσοτερα απο οσα εχω νιωσει για οποιαδηποτε αλλη. Μου λειπει θελω να ειμαι μαζι της να της μιλαω, να τη νιωθω κοντα μου κι οσο σκεφτομαι οτι δε θα ειμαστε μαζι μου ρχεται να τρελαθω. Εχουμε κι εξετασεις και δε μπορω να διαβασω μια παραγραφο διαβαζω και με τρωει η στεναχωρια για εκεινη. Τη θελω πολυ δεν ξερω αν αυτο που νιωθω ειναι αγαπη παντως ειναι ο,τι πιο δυνατο εχω νιωσει μεχρι τωρα. Τι να κανω? Θελω εστω να τη βλεπω αλλα του χρονου θα παει με μεταγραφη στην αθηνα οποτε θα χωρισρουμε. ΜΟυ ερχεται να τρελαθω οσο σκεφτομαι πως μπορει να μην την ξαναδω ποτε. Εχω φτασει σε σημειο να κανω παρεα με τις φιλες της μονο και μονο για να εχω την ψευδαισθηση της παρουσιας της. Δεν ξερω μαλλον ειμαι κολλημενος οι φιλοι μου μου λενε να βρω αλλη αλλα οποια και να σκεφτω αμεσως την απορριπτω καθως τη συγκρινω μαζι της και τη βρισκω κατωτερη. Εχω βιωσει κι αλλες φορες την απορριψη στη ζωη μου αλλα αυτη τη φορα ειναι απιστευτα εντονο. ΜΟυ λενε μερικοι να μην τη σκεφτομαι να βρω κατι να κανω. Παρακολουθω κι εγω τηλεοραση η ιντερνετ ολημερις αλλα μολις βαλει διαφημισεις αμεσως ο νους μου παει σ αυτη και νιωθω αφορητη μελαγχολια. Μεχρι που σκεφτηκα να μετακομισω αθηνα να ειμαι κοντα της. Πιστευω οτι αν καταλαβει ποσο δυντα αισθηματα εχω για αυτην θα θελει να ειμαστε μαζι αλλα και παλι μου λενε να μη γινομαι φορτικος και πιεστικος γιατι σιγουρα θα τη χασω... Πειτε μου τι να κανω, πως να την ξεπερασω. Καπου διαβασα οτι ο ανεκπληρωτος ερωτας ειναι ο πιο δυσκολος να ξεπεραστει... Αν εχετε καποια αναλογη εμπειρια αν θελετε πειτε την

Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειτε για το μεγαλο ποστ

 

Ούτε καν σχέση δεν κάνατε, άρα άκυρο και τα περί χωρισμού. Προσπάθησε να την ξεχάσεις αλλιώς τζάμπα ταλαιπωρείς το μυαλό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...