Προς το περιεχόμενο

Ερωτικη απορριψη. Πως ξεπερνιεται


kapa99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρες πολλα πραγματα να κανεις για να σου απασχολουν το μυαλο η γνωριζε κοσμο.Εφοσον της το ειπες και δεν ανταποκρινεται, απλα περιμενεις να σου περασει  :rolleyes:

Κανω οσο περισσοτερα μπορω αλλα με το που ξεχνιεται λιγο το μυαλο παει εκει αμεσως

 

Φιλε χαλαρωσε και θα σου περασει . Ο χρονος δεν καλυτευρευει τα πραγματα οπως λενε μερικοι , εμεις τα καλυτευρευουμε για τους εαυτους μας αλλα στο συγκεκριμενο θεμα με το καιρο θα σου περασει .

 

Αφοθ ηταν ειλικρινης μαζι σου και στην εριξε ωμα εισαι σε καλο δρομο . Δεν θα χεις αμφιβολιες και μαλακιες που ειναι οτι χειροτερο σε τετοια θεματα. 

 

ΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζι της αλλιως δεν θα σου περασει ποτε και θα γινεσαι ολο και πιο σκατα.... 

Its the only way 

Τι να σου πω δεν ηταν φουλ χυλοπιτα από ότι καταλαβε και το σκεφτοταν. Ναι αυτό που λες για το χρονο είναι σωστο σε

 

Δυσκολα μονοπατια !

Καλα που δεν ειχες και σχεση μαζι της, αν εχεις δυνατα αισθηματα.

Και μετα απο λιγο καιρο να ξερεις οτι στην απαυτώνει αλλος.

Καιρος και ασχολιες δεν υπαρχει κατι αλλο, τουλαχιστον σου εριξε ακυρο...φαντασου να υπηρχε αγαπη και απο τους δυο και να χωριζατε λογω προβληματων εκει να δεις βασανα!

 

προηγούμενες απορριψεις που ειχα αυτό σκεφτόμουνα και οκ. Το θεμα μου όμως τωρα ειναι ότι η σκεψη πως θα περασει  ο χρονος δε με παρηγορει...

JETHRO τι να σου πω ισως να ηθελε αλλα λογω του ότι φευγει να σκεφτηκε πως θα γινοταν το πραμα τι να πω δεν ξερω

 

κοιτα ερωτευτηκες κ αγαπησες την εικονα που εφτιαξε το μυαλο σου με εκεινη.ναι μπορει να γελατε κ να περνατε ομορφα μαζι,αλλα οι αληθινες σχεσεις (οχι μονο γκομενικα) μεταξυ των ανθρωπων δεν ειναι μονο αυτο κ κυριως οικοδομουνται χωρις ταμπελες.η κοπελα μολις της ειπες για ερωτες κλπ εχασε τη μπαλα κ φοβηθηκε,μπορει κ να γουσταρε αλλα η ταμπελα ξενερωνει.

παρολα αυτα ειναι μεχρι να δεις το επομενο κοριτσι που θα σε εντυπωσιασει κ η προηγουμενη θα ειναι πλεον μια απλη αναμνηση.φροντισε ωστοσο να κοινωνικοποιεισαι αρκετα με εξοδους,παρεες,δρωμενα,γενικα να βλεπεις κοσμο να ανοιγουν οι οριζοντες σου κ οι γνωριμιες σου.

 

να ξερεις σαν συμβουλη.στην επομενη κοπελα που θα σου γυαλισει κ θα τη γουσταρεις,μη πεσεις με τα μουτρα κ κανεις φανερους τους σκοπους σου.οι κοπελες γουσταρουν το φλερτ,το αβεβαιο,κ την περιπετεια.παιξε εξυπνα.

Δεν πηγα με τα μουτρα μιλούσαμε καναμε αστεια και εκανα κινηση. Δε νομιζω ότι εγινα γλοιωδης η ότι δεν εκανα φλερτ

Όπως γραφω και παραπανω σε προηγούμενες απορριψεις αυτά ελεγα κ αρχιζα να ψαχνομουν για κατι άλλο. Τωρα οποια και να σκέφτομαι μου φαινεται κατωτερη και δεν κινει το ενδιαφερον μου ακομα και κοπελες που παλαιοτερα θεωρουσα ενδιαφέρουσες ωραιες κτλ

 

1) αυτες τις φορμουλες που δενουν απο πισω τα χερακια τις ξερεις; θα σου πηγαιναν τελεια

2) ΘΑ την χασεις; δλδ τωρα την εχεις;

 

δεν ειναι δα και η μανα των παιδιων σου. θα σου περασει. κατσε διαβασε εκει να περασεις κανα μαθημα. η εργασιοθεραπεια παντα βοηθαει. μετα μπορεις να λιωσεις στο xbox. 

εβαββ όπως ειπα και στο ποστ μου θελω να διαβασω αλλα δεν μπορω. Πως το λενε μια παραγραφο βγαζω και σταματω γιατι τη σκέφτομαι. Αυτό που εγραψες για τη φορμουλα με εκανε να γελασω κατι που ειχα να κανω πολλες μερες...

 

^ αυτο που ειπε .

 

Για να την χασεις πρεπει να την εχεις πρωτα , οποτε αφου παραβλεπω το ολο υπερβολικο κλιμα στο οποιο εχεις μπει θα πω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε περασει μια μικρη απορριψη και η μονη λυση ειναι να τραβηξεις μπροστα χωρις να αυτοπεριοριζεσαι στη κατασταση που εχεις βαλει τον εαυτο σου (δηλαδη να την σκεφτεσαι ενω ειναι σαφες οτι υπο καμια περιπτωση δεν θα γινει κατι μιας και στην τελικη πολυ απλα μετακομιζει)

 

Ετσι ειναι η ζωη , δεν εκατσε η φαση παμε παρακατω , σαφως πιο ευκολο να το λες απο το να το κανεις αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι η υπερβολη που δειχνεις αυτη τη στιγμη σε βαζει σε παραπανω προβληματα. Επισης να ξερεις οτι η πλαστη εικονα που εχεις δημιουργησει στο μυαλο σου δεν εχει λογικη βαση , δεν ξερεις πως θα ηταν μια σχεση μαζι της και απλα ο εγκεφαλος πλαθει αυτο που θελεις να δεις.  Εχε υποψη σου οτι με παραπανω κινησεις  μπαινεις στην κατηγορια του Stalking με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο.

Ξερεις ποσες εχω ακουσει να μη γουσταρουν τον άλλο και ακριβως να τσιμπανε λογω σταλκινγ;είναι η περιπετεια που εγραψε καποιος παραπανω

 

1) Σκεψου την να κανει αηδιαστικα πραγματα ή γενικα ανθρωπινες φυσικες αναγκες.

 

2) Φτιαξε ενα αρχειο word στον υπολογιστη σου και γραψε 10 πραγματα που σου αρεσουν σε αυτη και 10 πραγματα που σε ενοχλουνε. Μιλα καθαρα, μιλα ειλικρινα. Θα δεις πως αυτα που σε ενοχλουνε πανω της θα σε ξενερωσουν. Δεν ξερω αμα θα βρεις 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα που σου αρεσουν...

 

3) Βρες οτι ατελεια εχει πανω της και κανε φοκους μονο σε αυτο.

 

 

 

υγ: στην ουσια ξεκινα να την απομυθοποιεις. πρεπει να ξεγελασεις τον εγγεφαλο σου για αυτο, και πιστεψε με.. δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζεις.

Το 1 δεν επιασε. Το 2 σωστο φαινεται αλλα δυστυχως σημασια δεν εχει μονο η ποσοτητα αλλα και η ποιοτητα.

Γενικα τα εγκεφαλικα παιχνίδια μου θυμιζουν το αξιζω που πρεπει να λεμε μπροστα από τον καθρεφτη κάθε πρωι

 

να σε βοηθήσω: πουτάνα ειναι :P

Καλη προσπαθεια φιλε μου αλλα δεν

 

έλεος ρε πουτι μου

είναι που είναι θα τον αποτελειώσετε

 

................

 

Yay, κάποιος εδώ μέσα είπε μια normal λύση

tumblr_llzclboaoj1qzwnqb.gif

Με το που τη σκέφτομαι να φικι φικι με αλλον το μυαλο μου απωθει αμεσως τη σκεψη...μαλλον είναι μηχανισμος αμυνας που θα ελεγε ο φροιντ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας. Με ενδιεφερε αρχικα μια κοπελα απο τη σχολη μου. Ετσι μιλουσαμε, περνουσαμε ωρα μαζι και σε καποια στιγμη αρχισα να κολλαω μαζι της και να με ενδιαφερει ολο και περισσοτερο. Ετσι αποφασισα να κανω κινηση και να της εκφρασω το ενδιαφερον μου για εκεινη. Βγηκαμε ενα βραδυ και οταν της μιλησα για τα αισθηματα μου δυστυχως μου απαντησε πως δεν νιωθει το ιδιο , δεν ενδιαφερεται για σχεσεις αυτο το καιρο και τετοια. Χυλοπιτα δηλαδη. Αλλα απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να την ξεχασω τη σκεφτομαι συνεχεια, γιατι ενιωθα πολλα πραγματα για αυτην περισσοτερα απο οσα εχω νιωσει για οποιαδηποτε αλλη. Μου λειπει θελω να ειμαι μαζι της να της μιλαω, να τη νιωθω κοντα μου κι οσο σκεφτομαι οτι δε θα ειμαστε μαζι μου ρχεται να τρελαθω. Εχουμε κι εξετασεις και δε μπορω να διαβασω μια παραγραφο διαβαζω και με τρωει η στεναχωρια για εκεινη. Τη θελω πολυ δεν ξερω αν αυτο που νιωθω ειναι αγαπη παντως ειναι ο,τι πιο δυνατο εχω νιωσει μεχρι τωρα. Τι να κανω? Θελω εστω να τη βλεπω αλλα του χρονου θα παει με μεταγραφη στην αθηνα οποτε θα χωρισρουμε. ΜΟυ ερχεται να τρελαθω οσο σκεφτομαι πως μπορει να μην την ξαναδω ποτε. Εχω φτασει σε σημειο να κανω παρεα με τις φιλες της μονο και μονο για να εχω την ψευδαισθηση της παρουσιας της. Δεν ξερω μαλλον ειμαι κολλημενος οι φιλοι μου μου λενε να βρω αλλη αλλα οποια και να σκεφτω αμεσως την απορριπτω καθως τη συγκρινω μαζι της και τη βρισκω κατωτερη. Εχω βιωσει κι αλλες φορες την απορριψη στη ζωη μου αλλα αυτη τη φορα ειναι απιστευτα εντονο. ΜΟυ λενε μερικοι να μην τη σκεφτομαι να βρω κατι να κανω. Παρακολουθω κι εγω τηλεοραση η ιντερνετ ολημερις αλλα μολις βαλει διαφημισεις αμεσως ο νους μου παει σ αυτη και νιωθω αφορητη μελαγχολια. Μεχρι που σκεφτηκα να μετακομισω αθηνα να ειμαι κοντα της. Πιστευω οτι αν καταλαβει ποσο δυντα αισθηματα εχω για αυτην θα θελει να ειμαστε μαζι αλλα και παλι μου λενε να μη γινομαι φορτικος και πιεστικος γιατι σιγουρα θα τη χασω... Πειτε μου τι να κανω, πως να την ξεπερασω. Καπου διαβασα οτι ο ανεκπληρωτος ερωτας ειναι ο πιο δυσκολος να ξεπεραστει... Αν εχετε καποια αναλογη εμπειρια αν θελετε πειτε την

Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειτε για το μεγαλο ποστ

Καταρχας μπραβο σου που της ειπες αυτο που ηθελες οτι δηλαδη σου αρεσει..

Απο εκει και περα αφου δεν νιωθει κι εκεινη το ιδιο για σενα κοβεις καθε επικοινωνια μαζι της και αργα η γρηγορα

θα την ξεχασεις..Το εχεις μεγαλοποιησει στο μυαλο σου το θεμα με την συγκεκριμενη,χαλαρωσε και συνεχισε την ζωη σου..

Και μην ακουω για χυλοπιτες και αλλες τετοιες αηδιες..

Αλλες φορες κερδιζεις και αλλες φορες μαθαινεις και παιρνεις εμπειριες..

Μονο θετικο μπορει να ειναι για σενα το οτι της ειπες οτι σου αρεσει διοτι απλα δεν θα χασεις αλλο χρονο

μαζι της..

Βγες εξω και γνωρισε αλλες κοπελες..Ο καλυτερος τροπος να ξεχασεις καποια ειναι να γνωρισεις καποια αλλη..

Εnjoy every moment of your life :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν είναι πουτάνα, οι πουτάνες πάνε με όλους. Καργιόλα είναι.

 

 

Αυτό που είπαν παραπάνω, γράψε την τελείως, κάνε παρέα με άλλες κοπέλες και θα δεις πως  αν σε γουστάρει έστω και λίγο θα έρθει να κολλήσει μόνη της.

Θα το παρει πρεφα ότι προσπαθω να την κανω να ζηλεψει και θα φανει ανωριμο...

 

Βρες κάποια που να της μοιάζει και φαντασιώσου εκείνη για όσον καιρό θες, κάποια στιγμή θα σου περάσει. Ξεκίνα την αναζήτησή σου στο facebook απο σήμερα..!

Εδώ ρωταω πως θα τη ξεχασω κι εσυ μου λες να βρω μια που της μοιαζει;;;δλδ να τη βλεπω καθημερινα στο προσωπο μιας αλλης;;;Νομιζω ότι αυτό θα κανει τα πραματα χειροτερα

 

Βγαίνατε μόνα σας τα 2 έξω ή πάντα με παρέα; Μερικές ξενερώνουν όταν τις το λες έτσι στη φόρα ή μπορεί να είναι λίγο αναποφάσιστες και να νιώθουν άβολα, οπότε σκαλώνουν και ψάχνουν μια εύκολη διέξοδο για να αποφύγουν τη κατάσταση. Από την άλλη πιθανώς όντως να μη σε γουστάρει και να μη παίζει πιθανότητα...

Αμα όμως βγαίνατε κάπου ρομαντικά ή την πήγαινες πχ για χορό και χωνώσουν σιγά σιγά, ποιος ξέρει, κάτι παίζει να γινόταν, έστω για 1 βράδυ.  :whistle:

 

Απο κει και πέρα δεν υπάρχει η μια ιδανική γυναίκα, όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Υπάρχουν άπειρες γυναίκες εκεί έξω να γνωρίσεις.

 

 

 

Tugotone__a.jpg

 

 

Ρομαντικα τα εκανα όλα ουτε πηγα χυμα κτλ

 

Α παιδια σορρυ ξεχασα να το γραψω στο πρωτο μου ποστ προτασεις για τσοντες και πορνεια απορρίπτονται χαμενος χρονος να τις γραφετε

 

σε λίγες μέρες θα μπαίνεις το πρωί με τον καφέ σου να την τσεκάρεις τι κάνει στο facebook και θα δεις οτι πηγαίνει στη θάλασσα με τον άλλο και θα λες αυτή γούσταρα? αυτή ειναι άσκημη 

και κοίτα και με ένα μαλάκα που γυρνάει , τσίρκο κ οι δύο άσκημοι κ οι δύο , ο σρέκ με την σρέκενα 

να πεθάνουν θα λες , οι 7 πληγές του Φαραώ θα λες μην αναπαραχθούν 

και δε θα σε νοιάζει καθόλου  

Στις προηγούμενες απορριψεις αυτό ελεγα και μετα από λιγο οκ αλλα τωρα πιστευω ότι και αυτά δε θα πιασουν

 

σκεψου την να κανει ερωτα με τον ribery το δοκιμασε ενας φιλος μου μου ειχε ερωτευτεί την Αιμιλια Μπαρακ και πετυχε!

Εγραψα παραπνω ότι δε πιανει το ερωτας με αλλον...

 

Ρωσικη ρουλετα Συντροφε!

Ολοι το νιωθουν αργα η γρηγορα.

 

Καλη τυχη,χωρις ασφαλιστικα μετρα.  :-)

 

K2zAkiM.gif

??? τι εννοεις μομοτη;;;δεν το πιασα...

 

2 ποτά παραπάνω και τη ξεχνάς

Για να την ξεχασω πρεπει να γινω μπεκρής; ας είναι μπορει να εχεις δικιο μολις ξυπνήσεις από το μεθυσι όμως;;;

 

Αμα κολας σε κοπελα τοσο γρηγορα.Δεν ειχατε τιπιοτα ρε αρχοντα μου,αν δηλαδη ειχατε κανει κατι τωρα θα αυτοκτονουσες?

Ποσο χρονων εισαι?

Επισης sorry,αλλα δεν λες ποτε σε κοπελα πως αισθανεσαι,και ασε τι λενε αυτες.Πες εισαι πολυ ωραια ,παμε για κανα καφε,οχι ειμαι τρελος για παρτυ σου-ερωτευμενος κτλ.Το εχεις χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια .Θα σε περασουν για τρελο,ψυχακια .

 Κοπελα που σε γουσταρει ,και ειναι στην παρεα σου ,θα στο δειξει αν σε γουσταρει.

Χαλαρωσε δεν ειχες τιποτα για να χασεις.

Αν είχαμε κανει κατι τωρα θα ειχα τουλάχιστον αναμνήσεις...Τωρα επικρατει η απογοητευση του απιαστου... 20 είμαι. Δεν ειπα ποτε είμαι τρελος για [παρτη σου ρε σωκρατη ουτε την κομπλαρα ουτε εκανα κατι που να με περασει για ψυχακια. Δεν ειπα ότι είναι στην παρεα μου δεν είμαι στο friend zone

δεν διάβασα όλη την ιστορία αλλά πιστεύω οτι δεν χρειάζεται.

 

1. δεν έπρεπε να της το πεις. και να της άρεσες παίζει να την ξενέρωσες. έπρεπε μόνο να το αφήσεις να εννοηθεί, να έβλεπες πως ανταποκρίνεται και να προχωρούσες ανάλογα. για να έβγαινε καιρό μαζί σου κάτι περίμενε και το έκανες λάθος.

 

2. κόψε ξαφνικά και αδικαιολόγητα επαφές με αυτήν και τις φίλες της. άρχισε να γίνεσαι κοινωνικός ώστε να δείξεις οτι δεν σε έκαιγε το θέμα, και άρχισε να κάνεις παρέα με τις ποιο όμορφες κοπέλες της σχολής σου. δεν έχει σημασία να κάνεις κάτι μαζί τους αλλά να φαίνεται τις προσεγγίζεις.μετά απο αυτό δες τις αντιδράσεις της κοπέλας και των φιλενάδων της κυρίως.

Το 2 που λες είναι πολύ μπαμ θα το παρει χαμπρι με τη μια ότι το κανω για να ζηλεψει και θα με παρει για ανωριμο. Γενικοτερα μονο αν γουσταρει τρελα καποια τσιμπαει με κατι τετοια (προσωπικη αποψη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου περάσει. Είναι μέχρι να ανακαλύψεις ότι είσαι λεσβία.

 

Ένας μεσόκοπος καουμπόη, κλασικά ντυμένος με καρό πουκάμισο, τζιν, δερμάτινο μπουφάν, καπέλο και μπότες με σπιρούνια, μπαίνει σε ένα κεντρικό μπαρ της Νέας Υόρκης, κάθεται στον πάγκο και παραγγέλνει ένα ουίσκι.

Εκεί που απολάμβανε το ποτό του, μπαίνει μια κοπελίτσα στο μπαρ και κάθεται δίπλα του. Αφού παρήγγειλε κι εκείνη ένα ποτό, γυρίζει στον καουμπόη, τον κοιτάζει από πάνω ως κάτω, και μιας κι ήταν περίεργο για έναν καουμπόη στο κέντρο της Νέας Υόρκης, τον ρωτάει:

- Είσαι αληθινός καουμπόη;

- Κοίτα... της λέει αυτός, ...έχω περάσει όλη μου τη ζωή στους στάβλους, βόσκοντας αγελάδες, καβαλώντας άλογα, φτιάχνοντας φράχτες... Μάλλον είμαι λοιπόν αληθινός καουμπόη.

Περνάνε λίγα λεπτά αμηχανίας, χωρίς να βγάλουνε κουβέντα, ώσπου αυτός παίρνει το θάρρος να ρωτήσει:

- Εσύ τι είσαι;

- Κοίτα... Ποτέ δεν έχω πάει σε στάβλο, ούτε έχω βοσκήσει αγελάδες, άρα δεν είμαι καουμπόη, απαντάει εκείνη. Όλη μου τη μέρα την περνάω να σκέφτομαι γυναίκες. Όταν κάνω μπάνιο, όταν τρώω, όταν βλέπω τηλεόραση, συνέχεια σκέφτομαι γυναίκες, και πολλές φορές μάλιστα τις σκέφτομαι γυμνές. Αρα είμαι λεσβία.

Μετά από λίγο εκείνη έφυγε, κι ο καουμπόη, λίγο σκεπτικός αυτή τη φορά, παρήγγειλε κι άλλο ποτό. Αυτή τη φορά κάθισε δίπλα του ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο επίσης παραξενεύτηκε με την παρουσία του καουμπόη, και τον ρώτησαν:

- Είσαι αληθινός καουμπόη;

- Κοίτα... λέει εκείνος, πάντα νόμιζα ότι ήμουνα ένας αληθινός καουμπόη, αλλά μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι είμαι λεσβία.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kapa99, ίσως είναι ο πρώτος σου έρωτας και γι' αυτό να είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματά σου. Μου συνέβη κι εμένα κάτι παρόμοιο. Και εγώ την πρώτη κοπέλα που ερωτεύτηκα την ερωτεύτηκα παράφορα. Δεν έκανα σχέση μαζί της και την ξεπέρασα μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Γι' αυτό κάνε υπομονή και ασχολήσου με πράγματα που σου αρέσουν για να ξεχνιέσαι. Μετά από λίγο καιρό πάρε κανένα φίλο σου να πάτε σε κανένα κλαμπ ή μπαρ να φλερτάρετε. Το τελευταίο στο λέω για να την ξεχάσεις οριστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το είχε ποστάρει ο Unabomber πριν μερικές μέρες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=54103904

 

Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου.

 

 

10400016_835060739909045_368915401548969

 

 

Το έχω κάνει και guess what: it works :-D , σε συνδιασμό με το να κόψεις κάθε επαφή με το πρόσωπο, όπως είπαν και άλλα παιδιά πιο πάνω.

 

Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως λέει και ένας καλός ψυχολόγος, "ο έρωτας με έρωτα περνάει"... 

 

Φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκα δεν υπάρχει και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Σου έριξε τώρα άκυρο, δεν σημαίνει όπως πως δεν σε θέλει. Μην ξεχνάς σου είπε πως δεν θέλει σχέσεις αυτόν τον καιρό. Δεν σου είπε για ποιο μετά. Όλοι περνάμε μια φάση που απλά θέλουμε να περνάμε καλά. 

 

Ξανά βγείτε, 1-2 φορές και κάνε την κίνησή σου. Δεν μιλάω για να της ξανά μιλήσεις. Εκεί ή θα γίνουν όλα π..α μέσα σου ή θα φτιάξουν όλα! γιατί μπορεί να είναι απλά ένα απωθημένο σου. Είναι δύσκολο όταν έχεις απωθημένα. Αν δεν, time for the next... ;)

 

Άσχημο πράγμα να υπάρχει αίσθημα μόνο από την μια πλευρά! :(

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα ολα ειναι θεμα timing οπως λενε.πας για ενα ποτο,χαλαρα κομπλε κ κανεις κινηση.δεν ανοιγεις διαλογο με την πρωτη ευκαιρια οτι σε γουσταρω κλπ γιατι χανεται το παιχνιδι.οτι εγινε εγινε τεσπα.

 

εσυ τωρα ξεκοψε τες,ειδικα τις φιλες της γιατι ανατροφοδοτουν τα νεα σου σαυτην κ σε κουτσομπολευουν.η φιλη σου δεχεται πιεση κ χειροτερευει το πραμα.παιξε μπαλα με αλλες ασχετες,πιασε την κουβεντα,βγειτε,εστω κ αν σου μοιαζει ανουσιο,γιατι ετσι θα εισια πιο χαλαρος κ θα ριξεις γκομενακι ευκολοτερα.θα δεις οτι υπαρχουν κ αλλα πολλα κοριτσια εξισου ενδιαφεροντα.

 

αφενος θα παρει νεους οριζοντες το μυαλο.αφετερου θα ζηλεψουν οσες σε ηξεραν μεχρι χτες οτι γουσταρεις την ταδε,κ ακομα κ η ιδια η ταδε θα προβληματιστει κ θα νομιζει οτι σεχασε η δε σε ειχε ποτε.παιξτο χομπιστας.αυτο ειναι το βασικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...