Προς το περιεχόμενο

Mlais MX Base με οθόνη 5΄ιντσών, 2GB μνήμη, υποστήριξη LTE και τιμή €117


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Μία ακόμα πρόταση από την Κίνα στην κατηγορία των smartphones είναι το MX Base της άγνωστης Mlais το οποίο διαθέτει αναμενόμενα ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τιμή.

Με ενδιαφέρον σχεδιασμό, και οθόνη 5 ιντσών, διατηρεί τις διαστάσεις της συσκευής σε ικανοποιητικά επίπεδα, με την ανάλυση να παραμένει στα HD επίπεδα. Καμία έκπληξη στο εσωτερικό όπου η Mlais επιλέγει όπως οι περισσότεροι κινέζοι κατασκευαστές μία από τις προτάσεις της MediaTek και συγκεκριμένα το MTK6735 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω της microSD θύρας.

 

Υποστηρίζει ακόμα συνδέσεις με δίκτυα 4ης γενιάς, ενσωματώνει υπέρυθρη θύρα όπου με τη χρήση σχετικής εφαρμογής μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο όπως επίσης Bluetooth 4.0 και GPS. ¨Εκπληξη αποτελεί η μπαταρία των 4.300mAh που αναμένεται να χαρίζει μεγάλη αυτονομία αλλά και οι δύο κάμερες που ενσωματώνει το MX Base.

 

Η πρώτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος προρίζεται για πολύ καλές selfies έχοντας ανάλυση 5megapixel, διάφραγμα f/2.2 ενώ αυτή στο πίσω μέρος, διαθέτει ανάλυση 8megapixel με True LED Flash και υποστήριξη HDR αλλά και δυνατότητα γρήγορης εστίασης.

 

Η πλατφόρμα που στηρίζεται η συσκευή είναι η τελευταία έκδοση του Android και συγκεκριμένα το Android 5.1 Lollipop χωρίς καμία άλλη προσθήκη από την εταιρεία. Η τιμή του Mlais MX Base έχει οριστεί στα €117 με τη χρήση του κωδικού MXGB ενώ "τρέχει" και μια ειδική προσφορά που κατεβάζει ακόμα περισσότερο την τιμή στα $100 για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...