Προς το περιεχόμενο

H LG Chem ανακοινώνει εξαγωνική μπαταρία για smartwatch


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η LG Chem, η θυγατρική της Κορεάτικης εταιρείας ανέπτυξε μία νέα μπαταρία, με εξαγωνικό σχήμα, που είναι ιδανική για χρήση σε wearable devices, όπως είναι τα smartwatches και προσφέρει υψηλότερη χωρητικότητα έως και 25% σε σχέση με τις συμβατικές, τετράγωνου σχήματος, μπαταρίες.

Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις αποστολές της μπαταρίας σε κατασκευαστές hardware σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως αναφέρουν οι Korean Times, η Apple δεν είναι ανάμεσα σε αυτές τις εταιρείες.

 

Τα περισσότερα smartwatches σήμερα προσφέρουν αυτονομία που μετράμε στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε ώρες. Σύμφωνα ωστόσο με την LG Chem, η συγκεκριμένη μπαταρία προσφέρει την δυνατότητα στους κατασκευαστές να κατασκευάσουν συσκευές που θα αντέχουν μία ολόκληρη μέρα.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδες ,η μπαταρια θεωρειται γουαου ( και ειναι μαλλον) γιατι απο οτι δειχνει θα μπορει να μπαινει σε smartwatches  που ο ογκος ειναι πολυτιμος και δινει μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο οτι μεχρι τωρα στο δεδομενο χωρο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η όλη ιστορία, ιδέα πείτε το, είναι μια μεγάλη βλακεία τα smartwatch με αυτές τις αυτονομιές. Ακόμα και αυτονομία να μην ήταν το θέμα δεν βρίσκω ένα φακινγκ λόγο να έχει κάποιος ένα μπιχλιμπίδι- για να κάνει ένα κινητό πολύ καλύτερα-  την ώρα που τη βασική του δουλειά την κάνει χάλια (να σε ενημερώνει για την ώρα όποτε εσύ το θέλεις ή το χρειάζεσαι). Άξιο απορίας λοιπόν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

,πρακτηκα δημιουργουν αναγκες που δεν ειχαμε, για αυτο πολλοι δεν μπορουν να καταλαβουν που χρησημευουν, γιατι προφανως δεν τους εχει διμιουργηθει η αναγκη. Ή δεν ειναι gadgetακιδες. Εμενα πχ δεν θα με χαλαγε να μου λεει το ρολοι μου ποιος με παιρνει και να Διαχειριζομαι ξυπνιτιρια. Η να αλλαζω τραγουδι χωρις να βγαζω το smartphone απο την τσεπη.

 

Ζω και τωρα χωρις αυτα, παρολα αυτα δεν θα με χαλαγε να τα ειχα τωρα. Σε προσιτη τιμη ("100€" κοντα) και με αυτονομια ενως μηνα στην αναμονη. Δεν χρειαζετε να εχει εγχρομη οθονη fullhd

 

Σορρυ για την αναπυρη ορθογραφια. Δεν εχω ορθογραφο εδω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αυτό το @*!**υλικό ,το γραφενιο ,που από την ώρα που εμφανίστηκε έχει αλλάξει τα πάντα όπου το χρησιμοποιούν.και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα.μια στρώση ανάμεσα στα στοιχεία κάνανε και να το θαύμα.άργησαν 10 χρόνια να το πάρουν χαμπάρι τι είχαν στα χέρια τους.Πλέον θα αλλάξουν τα πάντα και με καταιγιστικους ρυθμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποια μέρα ρε εγώ έκανα ολόκληρο χρόνο να αλλάξω μπαταρία σε ένα casio που έχω :P σιγά τις δυνατότητες των smartwatch,τα κινητά απο μόνα τους δεν μας καλύπτουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...