Προς το περιεχόμενο

Φήμες για την παρουσίαση του Xperia Z5 τον Σεπτέμβριο


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρκετά ενεργή η Sony φέτος στην κατηγορία των smartphone, με την Ιαπωνική εταιρεία να είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα τον προσεχή Σεπτέμβριο, το Xperia Z5.

Οι πληροφορίες μας έρχονται από την ιστοσελίδα technodify η οποία αναφέρει ότι το Xperia Z5 θα παρουσιαστεί μέσα στο Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε smartphone, αρχής γενομένης από ένα νέο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 820 το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Η μνήμη του Xperia Z5 θα φτάνει τα 4GB ενώ ελπιδοφόρες είναι οι πληροφορίες για τη μπαταρία, η οποία θα διαθέτει χωρητικότητα 4.050 mAh. Η κύρια κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 21MP και θα στηρίζεται σε ένα νέο αισθητήρα της Sony τον Exmor RS IMX230 CMOS με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση με HDR λειτουργίες.

 

Η πιθανότητα να δούμε και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο Xperia Z5 είναι μεγάλη ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα πρέπει να περιμένουμε σε κοντινό χρονικό διάστημα την ανακοίνωση των Xperia Z5 Compact και Xperia Ζ5 Ultra.

 

Για την ώρα η Sony είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην ευρωπαική αγορά το Xperia Z3+, μια ανανεωμένη έκδοση του Xperia Z3, η οποία κυκλοφορεί στην Ιαπωνική αγορά με την ονομασία Xperia Z4. Με βάση πάντως το χρονικό διάστημα που αναφέρει η ιστοσελίδα, θα πρέπει να περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις στην έκθεση IFA 2015 η οποία θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Link.png Site: Technodify

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις από αυτους που έχουν δει και δοκιμάσει Z3/Z3Compact ότι είναι τα καλύτερα/πληρέστερα Android από κάθε άποψη. Το Z5 μακάρι να ακολουθήσει την ίδια συνταγή , αδιάβροχο , premium , μπαταριάρα , καρτες SD , ράδιο. 

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίδιες δυνατότητες με Samsung Galaxy S6 - HTC M9 - Iphone 6 - LG G4 τα οποία έχουν όλα τιμή στα 700+ Και παρόλα αυτά η τιμή σας φαίνεται υπερβολική. Για να μην πω το οτι απόλα αυτά είναι το μοναδικό αδιάβροχο και με την καλύτερη κάμερα.
Ε είστε πρόβατα.

( Και σας μιλάω σαν κάτοχος windows phone που δεν με ενδιαφέρει καν η Sony )

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε σεις, μη λετε ο,τι μαλακια σας κατεβει, ποια τιμη στο θεο? οι πιο φθηνες συσκευες ειναι οι σονυ, 2-3 μηνες μετα την κυκλοφορια πεφτουν κατω απο 500 ευρω.. και στο 6μηνο ειναι στα 400. Ποσο θελετε δηλαδη? 

Και εγω θαθελα να κανουν 300 αλλα σε σχεση με τους αλλους ειναι φθηνα τα τηλεφωνα, και δινουν πολυ περισσοτερα απο ολους, το Ζ3 δεν εχει αντιπαλο, και στα λεφτα του ειναι VFM και για το 2015..

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Η sony και htc με αφήνουν παγερα αδιάφορο πλέον με τα smartphone που βγάζουν, ειναι ολα ίδια σε εμφάνιση και το μόνο που αλλάζουν είναι πως αντι για snapdragon 810 στο επόμενο θα βάλουν 820 wo! Τέλειο και αντί για 18mp 21mp.... Μετά γιατί δεν πουλάνε και η htc και η sony. Δεν θα πουλήσεις στον απλό καταναλωτή λέγοντας του οτι εβαλες snapdragon 820 και δεν θα δει και διαφορά, κραζουμε την apple αλλα και αυτή πλέον κάνει ποιο ουσιαστικές αλλαγές στα iphone</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακό με την Sony ειναι οτι αργεί να ανανεώσει τις συσκευές της. 

 

Sony Z - 2013

Sony Z1 - 2013

Sony Z2 - 2014

Sony Z3 - 2014

Sony Z4 - 2015 

Sony Z5 - 2015

 

24 Μήνες - 6 συσκευες. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακό με την Sony ειναι οτι αργεί να ανανεώσει τις συσκευές της. 

 

Sony Z - 2013

Sony Z1 - 2013

Sony Z2 - 2014

Sony Z3 - 2014

Sony Z4 - 2015 

Sony Z5 - 2015

 

24 Μήνες - 6 συσκευες. 

 

εσενα τι σε χαλαει αυτο? επειδη μπορεις να παρεις το προηγουμενο μοντελο πολυ πιο φθηνα ειναι προβλημα? ή εισαι απο αυτους που αμα βγει καινουριο μοντελο, αγχωνεσαι και το θες? ξερεις, ο πολυς ο κοσμος δεν εχει τετοια προβληματα, και προτιμαει να εχει πολλες επιλογες και να παιρνει φθηνα τηλεφωνα, γιαυτο πουλανε ακομα τα Ζ1, Ζ2..

Οσο για τα μπεζελ που λετε, το ratio οθονης, μεγεθους ειναι πολυ μεγαλυτερο στα σονυ, δηλαδη εχει μικροτερα μπεζελ απο αι φον και αλλες συσκευες samsung..:

http://08-08-08.com/2014/09/12/ultimate-screen-to-body-ratio-comparison-ifa-2014/

 

Το οτι το σχεδιο ειναι σχεδον ιδιο ή το οτι η καμερα ειναι 20MP, απο 12, τι προβλημα δημιουργει? δηλαδη η apple Που δινει τοσα χρονια 8ΜΡ ειναι καλυτερη? Ασχετως αν προσωπικα δεν στηριζομαι στα ΜΡ, λετε ανοησιες και κυριως, αναληθη γεγονοτα!!

 

Ενα μειονεκτημα εχει η σονυ, δεν εχει καλο αλγοριθμο στην καμερα και σηκωνει πολυ θορυβο σε βραδινες, και κυριως σουρουπο οπου φαινεται πιο εντονα. Αυτο διορθωνεται αν ξερεις λιγο απο ρυθμισεις οπου σου δινει απειρες επιλογες,

κατα τα αλλα ειναι κινητα αδιαβροχα, και με πιο μαζεμενα bezel, γρηγορα, αλαγκαριστα, με μπαταρια τριπλασια απο iphone Και στη μιση τιμη! Αν αυτα σας ενοχλουν, προβλημα σας...καθιστε να τα σκατε σε αλλες εταιρειες, δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να εχει κοινη λογικη..

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 11 χρόνια υπάλληλος της Sony  απογοητευμένος βλέπω ποια αυτό το κολοσσό να έχει παραδώσει όπλα και να προσπαθεί να πουλήσει έστω κανά κινητό....σε μια βραδιά πούλησε το πιο κερδοφόρο της κομμάτι (Vaio) σε εξεφτελιστική τιμή σε Ιαπωνική ανταγωνίστρια εταιρεία....Πούλησε σε ξένη εταιρεία την παραγωγή των TV...Στους υπόλοιπους τομείς βγάζει συσκευές απλά για να έχει έναν υποτυπώδη τιμοκατάλογο...Τσεκάρετε συσκευές που έχω και τιμούσαν το όνομα της Sony: STR-DA3300ES, MEX-5DI, Pascal 5.1, KDL-55X4500, DTC 55ES και άλλα... Το ότι θα κλείσει μέσα στα επόμενα χρόνια είναι αναμενόμενο, το θέμα είναι αν θα κρατήσει μόνο το τμήμα των κινητών....Ακόμα και τα λίγα που βγάζουν πλέον προσπαθούν οι ίδιοι να τα προμοτάρουν όσο το δυνατόν λιγότερο...RIP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...