Προς το περιεχόμενο

GoPro Hero4 Session με μικρότερες διαστάσεις, μεγάλη αντοχή και τιμή $399


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μοντέλο Hero4 αποτελεί ένα από τα καλύτερα μοντέλα της GoPro, με την εταιρεία σήμερα να παρουσιάζει μια διαφορετική έκδοση της, την Hero4 Session η οποία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη σειρά.

Με μικρότερες διαστάσεις, μικρότερο βάρος και σχήμα μικρού κύβου, η Hero4 Session όπως και κάθε κάμερα της GoPro, απευθύνεται σε όσους θέλουν μια κάμερα η οποία να είναι σε θέση να κάνει λήψεις βίντεο ειδικών συνθηκών που σχετίζονται με διάφορα extreme sports.

 

Το μικρότερο μέγεθος της δε σημαίνει ότι ο κάτοχος της θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση της σε βάση που έχει δημιουργηθεί για την Hero4, ενώ είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση Full HD με 60fps, 720p στα 100fps, ακόμα και στην 4K ανάλυση με 30fps. Η αδιαβροχοποίηση της, της επιτρέπει να φθάσει σε βάθος έως 10 μέτρων χωρίς καμία εξωτερική θήκη, Σχετικά με την ποιότητα καταγραφής ήχου, αυτή είναι αρκετά καλή εξαιτίας του διπλού μικροφώνου, με τη Hero4 Session να εναλλάσσετε σ' αυτά προκειμένου να μειώσει το θόρυβο του ανέμου κατά την εγγραφή σε εξωτερικό χώρο.

 

Στην επιφάνεια της κάμερας μπορούμε να βρούμε μόνο ένα κουμπί, το οποίο αν το πατήσουμε παρατεταμένα, ενεργοποιούμε διαφορετικές λειτουργίες. Πολύ περισσότερες λειτουργίες είναι πάντα διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής της GoPro για smartphone ή του Smart Remote. Η τιμή της Hero4 Session έχει οριστεί στα $399 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα ειναι να περιμενω 7 μερες εξω απο τις ουρες των ΑΤμ για να παρω μια go pro αστο καλυτερα :P

Πλ καλη παντως αλλα πλεον ολα αυτα θα απευθύνονται σε ατομα που τα "εχουν αναγκη".

Εγω παντως για να κανω την πλακα μου θα τσιμπησω μια xiaomi yi sport action camera & αμα "γλυκαθω" βλεπουμε...

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατοχος εδω και ενα χρονο με Hero 3+ Black, βλεπω την xiaomi και λεω πραγματικα top vfm. Την επαιρνα ανετα εναντι της gopro.

 

Anyway η go pro απο pricing το παει οπως η apple απλα η ποιοτητα και το support , κατα την αποψη μου, δεν ειναι αντιστοιχα σε σχεση με αυτα που πληρωνεις.

 

Για ποιο λογο να μην κανουν update ας πουμε την H3+B με nightlapse? Ειναι καθαρα θεμα software και υπαρχει το αντιστοιχο hack. Anyway χαιρομαι που ο ανταγωνισμος ανεβαινει μπας και συνετιστουν λιγο. Για να μην αρχισω για το pricing των mounts.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι τιμές είναι αυτές; Αν βγάλει ο κινέζος μηχάνημα με τέτοια τιμή θα έχει αποσπώμενους φακούς, ανάλυση 4k στα 120fps, αδιαβροχοποίηση για 20 ατμόσφαιρες και θα σου φτιάχνει και καφέ στον πάτο του ωκεανού.

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχει παρακάνει η GoPro με τις αισχρές τιμές. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όσα χρεώνει και το απέδειξε περίτρανα η Xiaomi με την Yi όπου σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερη και πωλείται στο 1/5 της τιμής. Πρέπει να ξυπνήσουμε σαν καταναλωτές και να τιμωρησουμε τέτοιες απαράδεκτες τιμολογιακές πρακτικές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εχει κανεις υποβρυχια φωτο η βιντεο απο Xiaomi να ανεβασει να δουμε ποιοτητα...

μπορει η GoPro να ειναι ακριβη, αλλα κανει και παπαδες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο 1/3 της τιμής αλλα χωρις 4κ

https://www.polaroidcube.com/

Χρειάστηκε να ψάξω σε 2-3 σελίδες να δω τι αναλύσεις τραβάει και άκρη δεν βρήκα πέραν ένώ ξερού 1080 χωρίς καν να λέει στα πόσα fps.Σε Action camera κάτω απο 60 fps είναι χάλια για μένα ειδικά σε πολυ απαιτητικά σπόρ όπως το παρκουρ(που κάνω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κορυφαια action camera   εχει θεσει τα standards  στην κατηγορια .Οποιος  την χρησιμοποιει για αυτο που προοριζεται και κανει βαρια χρηση γνωριζει γιατι  αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω που κοστιζει.

Οσοι θελουν action camera για τα τραβανε απο ποδηλατακια και τον καφε που πινουν στην καφετερια μπορουν να αρκεστουν στα πολυ κατωτερα" σκουπιδακια " του ανταγωνισμου .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

 

 

Για ποιο λογο να μην κανουν update ας πουμε την H3+B με nightlapse? Ειναι καθαρα θεμα software και υπαρχει το αντιστοιχο hack. 

τα οποιοα δεν δουλευουν :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...