Προς το περιεχόμενο

H ZTE ανακοίνωσε τα Axon, Axon Mini και Axon Lux


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα, η ZTE ανακοίνωσε τα Axon Phone και Axon Watch, ωστόσο η οικογένεια Axon εμπλουτίστηκε με δύο ακόμη μέλη, τα Axon Lux και Axon Mini.

Η νέα σειρά, που θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, αποτελείται από τρία smartphones και ένα smartwatch ωστόσο σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, υπάρχουν κάποιες διαφορές.

 

Το “κανονικό” Axon λοιπόν, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass που έχει ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC (dual Quad-core, 2,0GHz), το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζουμε μία διάταξη με δύο κάμερες (για την ρύθμιση της εστίασης μετά την λήψη της φωτογραφίας) που βασίζονται σε αισθητήρες 13 Megapixels και 2,0 Megapixels αντίστοιχα και συνοδεύονται από dual-LED flash (υποστηρίζεται video 4K).


Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το κορυφαίο Axon Lux, που διαθέτει παρόμοια διάταξη στις κάμερες σε σχέση με το “κανονικό” Axon, διαθέτει επιπλέον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τμήματα στην “πλάτη” που είναι ντυμένα με συνθετικό δέρμα. Επίσης υποστηρίζει eye scanning (για πρόσθετη ασφάλεια) και voice recognition (τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά υποστηρίζονται και από το Axon). Το ZTE Axon Lux βασίζεται επίσης στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, ωστόσο συνοδεύεται από 4GB RAM και από 128GB επίσης επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Μία ακόμη σημαντικά διαφορά, είναι ότι ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels), που προστατεύεται από Gorilla Glass με αντιμικροβιακή επίστρωση.



Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το “μικρότερο” μοντέλο της σειράς έχει την ονομασία Axon Mini και διαθέτει οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 5,2 ιντσών, που υποστηρίζει σύμφωνα με την εταιρεία… force touch (“αντιλαμβάνεται” την πίεση που ασκείται από τον χρήστη). Η εταιρεία δεν έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Axon Mini, και η τιμή του για την ώρα παραμένει άγνωστη.



Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όσον αφορά στο κόστος των άλλων δύο μοντέλων, το Axon Lux θα κοστίζει $625 στην Κίνα ενώ το Axon θα κοστίζει περίπου $435.

 

Link.png Site: Phonearena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφα αλλά αυτο η πατέντα με τα κουμπιά δεν μαρεσει καθόλου με τις τελίτσες το θεωρώ απαίσια κατά τα αλλά φυσανε τα τηλέφωνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

$625 στην Κινα να τα μας κ ΖΤΕ μας το παιζει luis vuiton .

Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης εχει πολυ καλη αισθητικη ακομα κ τα εικονιδια τα σπανε. Αλλα αν δε μπορει η ψωναρα να παει στην αλλη ψωναρα να πει αχ χρυσο μου κοιτα το νεο μου ΖΤΕ οπως κανει σημερα με το iphone δε θα πουλησει. Οσοι δεν ξερουν ποσα GB ram εχει το κινητο τους ο ΜΟΝΟΣ λογος που σκανε λεφτα για ακριβο κινητο ειναι αυτος

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αγοράζεις ακριβό κινητό για να βρεις γκομενα τότε το έχασες το παιχνίδι το θέμα είναι να το αγοράζεις γιατί σε εξυπηρετεί αλλιώς πάντοτε διαθεσιμα θα είναι τα μοντέλα πληκτρων που είναι απλοϊκά για όλους τους χρήστες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο σε μένα δεν αρέσουν αυτα τα τριγωνάκια και τα χρώματα; Λίγο κιτς μου φαίνεται.

 

Είσαι πολύ ευγενικό παιδί.

Δε λες τσίρκο, καρνάβαλος και καρακιτσαρία του κερατά, αλλά όχι και "λίγο".

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δώσε 1000 ευρά για made in american iPhone.

 

Oh shit!

1τον υπερβαλεις οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα. 650€ θες να πεις. Αλλο 650 αλλο 1000. Εχει μια διαφορα ξες.

2τον Προτιμω να δωσω και 2000 για ενα 6 plus παρα 650 για αυτη τη μαμακια. Ουτε 100€ δεν το παιρνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...