Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το OnePlus 2, το "flagship killer" smartphone με τιμή $329


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο διάδοχος του One, του smartphone έκπληξη του 2014 της OnePlus που εντυπωσίασε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή του, παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες, ενισχύοντας κατακόρυφα την επιτυχημένη συνταγή.

Το OnePlus 2 φέρνει σημαντικές αλλαγές από το πρώτο μοντέλο, παίρνοντας ισάξια μια θέση δίπλα σε ναυαρχίδες εταιριών όπως η Samsung και η LG, με το πλεονέκτημα όμως της πολύ καλύτερης τιμής. Οι αλλαγές ξεκινούν από την ποιότητα κατασκευής η οποία έχει αναβαθμιστεί αφού πλέον περιμετρικά η OnePlus χρησιμοποιεί μεταλλικό υλικό και μεταλλικά κουμπιά έναντι των πλαστικών που περσινού μοντέλου. Με βάρος που δε ξεπερνά τα 175 γραμμάρια, το OnePlus 2 είναι ένα dual sim κινητό, το οποίο μπορεί να συνδεθεί χωρίς πρόβλημα σε δίκτυα 4G LTE.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Εσωτερικά, συναντάμε το κορυφαίο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 810 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Η οθόνη διατηρείται στις 5.5" με Full HD ανάλυση και αυτή τη φορά, με την εταιρεία να αναφέρει ότι είναι φωτεινότερη και με πιο ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων από το OnePlus One.

 

Στο πίσω μέρος της συσκευής το οποίο μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με μια σειρά από διαφορετικές προτάσεις, βρίσκουμε και την κύρια κάμερα του OnePlus 2 η οποία έχει ανάλυση 13MP και αυτή τη φορά διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή αλλά και laser autofocus για πιο γρήγορη εστίαση των αντικειμένων που κάνετε λήψη. Μπορεί παράλληλα να κάνει λήψη βίντεο σε 4K ανάλυση με 30fps αλλά και στα 120fps, μόνο όμως στην HD ανάλυση.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ανάλυση 5MP ενώ μια ακόμα προσθήκη στο OnePlus 2 είναι η παρουσία αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο γρήγορος από αυτόν που διαθέτει το iPhone 6. Τέλος συναντάμε μπαταρία με χωρητικότητα 3.300mAh η οποία υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία, ενώ η φόρτιση της συσκευής γίνεται μέσω της USB Type-C θύρας, ένα από τα πρώτα smartphone που ενσωματώνουν το νέο πρότυπο USB.

 

Στον τομέα του λογισμικού, συναντάμε το OxygenOS, η οποία στηρίζεται στο Android 5.1 Lollipop, με επιπλέον δυνατότητες παραμετροποίησης και εξατομίκευσης.

 

Το κερασάκι στην τούρτα για το OnePlus 2 είναι φυσικά η τιμή του η οποία έχει οριστεί στα €339 για το μοντέλο των 16GB και στα €399 για το μοντέλο των 64GB. Η κυκλοφορία του ξεκινά σε επιλεγμένες αγορές από τις 11 Αυγούστου, με την OnePlus να υπόσχεται μεγαλύτερη επέκταση διαθεσιμότητας μέσα στο έτος. Και πάλι θα ισχύσει το σύστημα προσκλήσεων για κάθε ενδιαφερόμενο, αν και η εταιρεία υπόσχεται λιγότερη αναμονή

 

 

Link.png Site: OnePlus 2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα κολλαω λιγο στο θεμα της μπαταριας, δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο τα 3300 θα βγαζουν μια μερα.

 

Το Ρ8000 εχει 4100 μπαταρια αν δεν κανω λαθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε τι υπερτερεί έναντι των meizu mx5 και huawei honor 7; Τα οποία είναι και φθηνότερα; Όσον αφορά το προσωνυμιο flagship killer νομίζω πρέπει να το εξαφανίσουν. Δεν υπάρχει επαφή με s6 αλλά ούτε και με g4.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...