Προς το περιεχόμενο

Delivery Ζωγράφου


Kostas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μιας και επέστρεψα απο τις καλοκαιρινές διακοπές, είπα και γω ως φοιτητης να παραγγείλω απο κανα delivery (δεν είμαι τακτικός, μια φορά την εβδομάδα και αν). Το θέμα είναι ότι από εκεί που έπαιρνα συνήθως οι τιμές πήραν τραγικές αυξήσεις συνεπώς μπαινω στην διαδικασία να ψάξω εναλλακτική πηγή τροφής :P

Θα ήθελα λοιπόν την γνώση/εμπειρία σας για τα καταστήματα στην περιοχή που έχουν καλές πίτες με σουβλάκι κοτόπουλο (καλαμάκι αν το προτιμάτε εσείς οι αθηναίοι) .
Αλλά και γενικά για μαγαζάκια που αξιζει να δοκιμάσει κανεις απο άποψη ποιότητας/κόστους.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσέκαρε αυτό

https://www.e-food.gr/delivery/goudi/massa-buca

Κάνει ωραίο κεμπάπ κοτόπουλο!

 

Αν θες παραδοσιακό εστιατόριο/σουβλατζίδικο εργένηδων :P

http://www.thelosouvlakia.gr/delivery_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AF_%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%91%CE%A3_v-322-1,181.aspx

 

Εδώ κάνει ωραίο σουβλάκι κοτόπουλο αλλά όχι τυλιχτά αν δεν κάνω λάθος

http://www.opiperakias.gr/

 

Τώρα προς νέο ζωγράφου έχει ένα(μια τρύπα) που κάνει ωραία τυλιχτά και φθηνά αλλά δεν θυμάμαι όνομα.Βασικά δεν έχει και delivery.

 

Υπάρχει και αυτό

http://www.thelosouvlakia.gr/delivery_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%96%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%91_%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%92%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%99_v-2997-1,114.aspx

1-2 χρόνια έχει που άνοιξε.Έχει φθηνά τυλιχτά αλλά εγω δεν τρελάθηκα από ποιότητα, παρασκευο-σ/κ έχει και live μουσική(ενα παλικάρι με μια κιθάρα δλδ :P 

 

Επίσης αν θες pizza, εγω παίρνω απο δώ

http://www.delivericious.gr/pitsaria/ilisia/pizza_normandia-grhgoriou_auksentiou_49/#!/pitsaria/ilisia/pizza_normandia-grhgoriou_auksentiou_49/menu

2 πίτσες κανονικές(8 κομμάτια) 12 ευρω και κυρίως πεντανόστιμες με μπόλικο τυρί!

 

Φαντάζομαι :

Πίτα παππού

Σπιτικό

2 Αδέλφια

Dennis

Καραγιάννης

Αλανιάρικα κοκόρια(Για κοτοπουλάκι)

Τα ξέρεις ήδη έτσι?

 

Πάντως εγώ ίσως τον καλύτερο γύρο κοτόπουλο τον έχω φάει στον πλούταρχο(όχι στον γιάννη)  :-D

Και απ'τα καλύτερα τυλιχτά με κοτόπουλο σουβλάκι στο τσι-τσι.

Υ.Γ και τα 2 ΔΕΝ είναι στου ζωγράφου και εχουν και τσιμπημένες τιμές.Ενημερωτικά.

Απο πού έπαιρνες και αυξήθηκαν οι τιμές?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλό λύκο έπαιρνα γιατί είχε καλό κοτόπουλο/καλές τιμές και ήταν δίπλα, οπότε δεν αργούσε καθόλου (εχω ένα θεμα με την αναμονη στα delivery, δε μπορώ όταν αργούν). (απο 1.75 τα πήγε στα 2)

Θα τσεκάρω τις προτάσεις σου διεξοδικά  (κάποια τα ήξερα ήδη αλλά κάποια τα ακούω πρώτη φορά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πίτα του παππού είχε στα γιαννενα και πήγαινα τακτικά, μεχρι που μεσα σε μια νύχτα ανέβασε απο 1.5 μέχρι 2.5 ευρώ το κάθε τι φαγώσιμο στον κατάλογο. Από τότε δεν ξαναπήγα και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισε μετά από λίγο καιρό.  Δεν έχω δει τιμές εδώ, αλλά ελπίζω να είναι πιο λογικοί από αυτούς στα γιαννενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ραβαισι (αλλα εχει πέσει πολύ σε ποιότητα κορώνα γράμματα δλδ όπως κ ο λύκος ) , πιτόγυρος , pruna (είναι στο γουδί αυτό καλή ποιότητα ελάχιστα πιο ακριβό) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι φαν της λεπτής πίτσας, τσέκαρε Just Pizza. Εξαιρετικές τιμές και αρκετά νόστιμη. Το μόνο μειονέκτημα του μαγαζιού είναι η σχετικά μικρή ποικιλία προϊόντων. 

 

Φυσικά, αν θες να φας κάτι περισσότερο μπαμπάτσικο, πας οπωσδήποτε σε La Greca. Καισαριανή νομίζω είναι το μαγαζί, αλλά στάνταρ φέρνει Ζωγράφου/Ηλύσια. Καλό πιτσόνι και επίσης αξιοπρεπέστατα burgers. Έχει και καλές προσφορές, π.χ. οι 2 πίτσες των 12 τεμαχίων κοστίζουν περίπου 18 ευρώ.

 

Για burger τούμπανο κ πεντανόστιμο, αλλά δυστυχώς ακριβό, μιλάς με New York Sandwiches. Τα στάνταρ burgers είναι τούμπανα και έρχονται με μπόλικες τηγανητές πατάτες. Εναλλακτικά σου προτείνω, για να μη στουμπώσεις, να παίρνεις ένα μίνι burger και μια μικρή σαλάτα για περίπου τα ίδια φράγκα. Τα υπόλοιπα προϊόντα (bagels, sandwiches) είναι γευστικά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αρκούν για να χορτάσεις. 

 

 

EDIT: Ξέρω ότι ψάχνεις κυρίως για πιτόγυρα και λοιπά ψητάδικα, αλλά επειδή τα παιδιά έκαναν παραπάνω καλές προτάσεις, είπα να προτείνω και κάτι διαφορετικό, έτσι για την ιστορία. :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιτσα έπαιρνα κυρίως απο l'artigiano και domino. Η πρώτη πολύ καλή, η δεύτερη νομίζω αρκετά υπερτιμημένη.

από burger τα simple burgers μου φάνηκαν την μία φορά που πήρα πολύ ακριβά για τη ποσότητα και το μέγεθος των προιόντων τους.

Καλά κάνεις και προτείνεις και αλλα, με ενδιαφέρουν και αυτά και θα τα τσεκάρω, αλλά το σημαντικότερο είναι πως σίγουρα θα υπάρχει και άλλος κόσμος στο φόρουμ που μένει εδώ τριγύρω οπότε μπορεί να το δει και σαν "οδηγό", συνεπώς κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ burgers καμιά φορά τρώω εδώ

http://www.fridays.gr/hamburgers

Τσιμπημένες τιμές αρκετά, αλλά χορταστικά γιατί είναι μεγάλα σερβίρονται και πατάτες και πολύ νόστιμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...