Προς το περιεχόμενο

Η Logitech παρουσίασε τα νέα G633 και G933 Artemis Spectrum headsets


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To τμήμα gaming της Logitech ανακοίνωσε δύο νέα premium headsets που δεν προορίζονται μόνο για κονσόλες και για PCs, αλλά και για home theater setups ή φορητές συσκευές.

Με την ονομασία G633 και G933 Artemis Spectrum, τα headphones διαθέτουν οδηγούς Pro-G και υποστηρίζουν ήχο 7.1 Dolby Surround. Είναι τα πρώτα headphones που προσφέρουν τόσο Dolby όσο και DTS Headphone:X surround επιλογές για τους gamers.

Τα δύο headsets της Logitech διαθέτουν τρία προγραμματιζόμενα πλήκτρα (G Keys), τα οποία ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει μέσω του Logitech Gaming Software. Το λογισμικό επίσης επιτρέπει την ρύθμιση του equalizer καθώς και την δημιουργία ηχητικών προφίλ για παιχνίδια, μουσική ή ταινίες. Άλλες δυνατότητες παραμετροποίησης αφορούν στον φωτισμό RGB, με δυνατότητα επιλογής χρώματος από 16,8 εκατομμύρια επιλογές.

Τα δύο νέα headsets της Logitech θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τιμή $149,99 (G633) και $199,99 (G933). Να αναφέρουμε ότι το G633 είναι ενσύρματο, ενώ το G933 μπορεί να μετατραπεί και σε ασύρματο.





Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'υποστηρίζουν ήχο 7.1 Dolby Surround. Είναι τα πρώτα headphones που προσφέρουν τόσο Dolby όσο και DTS Headphone:X surround επιλογές για τους gamers.'

 

μυρωδια ετσι?

 

αιντε οι εταιριες..αλλα και οι reviewers?? χρονια τωρα με νευριαζει απειρα πολυ το γεγονος οτι πλασαρουν προιοντα σαν 7.1 κλπ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά χρήστης Senheiser για 10 χρόνια , είπα να δοκιμάσω και άλλα... 

 

Ψόφος στην Logitech και το άθλιο policy της στα headset. 

 

Μετά από 3 αγορές (η μια μάλιστα ίδιο μοντέλο) ακουστικών της mid ranged δεν αγοράζω ξανά τίποτε δικό της. ΠΟΛΥ Πρόχειρη κατασκευή χαμηλή ποιότητα και συγνώμη αλλά η δικαιολογία ότι με π.χ 50e αυτό πληρώνεις αυτό παίρνεις δεν ισχύει , στο κωλαλάκι τους. 

Συγκεκριμένα ξεκόλλησε η κόλλα σταδιακά που είχαν κολλήσει τα πλαστικά μέρη του ακουστικού.

 

To ίδιο ισχύει και για την Corsair , όπου έσπασε το πλαστικό στην μέση λες και το έκοψε Light saber .

 

Κανένα δεν έβγαλε πάνω από χρόνο , με Μ.Ο usage max 2hours per day. Worst of all , ευθύνομαι εγώ σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σε όλες τις περιπτώσεις για κακή χρήση.... !!! Εγώ έτσι που τους είχα special θέση και επέκταση για να μην τραβάω το καλώδιο και special routing για να μην το πατά η καρέκλα και last but not least , 2-3 φορές να τροποποίησα την διάμετρο του άξονα τους για να βρω την θέση τους στο κεφάλι μου την 1η ημέρα που τα πήρα.

 

Αποτέλεσμα , σε αναγκάζει η Industry να αγοράσεις High End ακουστικά (πήρα τα Siberia ) για να έχεις σ-το κεφάλι σου "ήσυχο".

 

Customer Experience σου λένε μετά .    

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...