Προς το περιεχόμενο

Με το GeForce Now, τα παιχνίδια για PC έρχονται σε συσκευές Nvidia με $8 τον μήνα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από ότι φαίνεται η Nvidia έχει μεγάλα σχέδια με το cloud gaming, και η υπηρεσία Nvidia GRID ήταν μόνο η αρχή. Η εταιρεία με έδρα την Santa Clara στην California αποκάλυψε την νέα συνδρομητική υπηρεσία GeForce Now.

Με $8 τον μήνα, η συνδρομητική υπηρεσία της Nvidia “στριμάρει” παιχνίδια για PC σε συσκευές Nvidia Shield, από την πρωτότυπη handheld κονσόλα, έως στο Shield TV. Η υπηρεσία συνεχίζει να στριμάρει με την ανάλυση του GRID, δηλαδή στα 1080p και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ωστόσο το περιβάλλον χρήσης είναι νέο και προσφέρεται πολύ καλύτερος γονικός έλεγχος.

 

Για αρχή υπάρχουν 50 περίπου τίτλοι, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών της σειράς Batman (όχι το Arkham Knight), πολλών παιχνιδιών Lego, καθώς και το Ultra Street Fighter IV. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε απευθείας παιχνίδια, όπως το Witcher 3 ενώ η Nvidia υπόσχεται ότι αρκετά παιχνίδια θα φτάσουν στο GeForce Now με το που διατεθούν.

 

Η υπηρεσία ξεκινάει την λειτουργία της από σήμερα, 1η Οκτώβρη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η Nvidia λέει πως το GeForce Now είναι το Netflix των gamers, ωστόσο η εταιρεία θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να φέρει πολλά περισσότερα παιχνίδια αν θέλει οι χρήστες να επενδύσουν στην υπηρεσία της. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, οτι η Shield TV ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου στην Μ. Βρετανία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσο το πειρατικό πλέει, τέτοια κόλπα δε θα πανε ψηλά

Καλά .. αυτό νομίζεις οτι θα τους κρατούσε πίσω απο την Ελλάδα?

Να 'ναι καλά ο Αντώνάκης και ο μικρός Αλέξης και η ανάπτυξη έρχεται.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως το onlive όταν το είχα πρώτο δοκιμάσει θεώρησα ότι το μέλλον του gaming είναι αυτό και ότι γρήγορα θα πάμε προς τα εκεί.

Στο γρήγορα έπεσα έξω στο μέλλον του gaming ειμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω δεν θα αργήσει η εποχή που οι smart τηλεόρασης μας θα έχουν τέτοιες πλατφόρμες ενσωματωμένες όπου θα μπορείς να παίξεις όποιο game θέλεις σε υψηλές αναλύσεις και χωρίς καμία ύπαρξη κονσόλας.

Και το onlive ήταν μια χαρά για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν ένα game προτού το αγοράσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...