Προς το περιεχόμενο

Και οι συσκευές Android της ASUS θα διαθέτουν προεγκατεστημένες εφαρμογές Microsoft Office


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία μέρα μετά την συμφωνία των Microsoft και Google για “κατάπαυση του πυρός”, η εταιρεία με έδρα στο Redmond, στην Washington ανακοίνωσε ότι ήρθε και σε συμφωνία με την AsusTek Computer Inc.

Ως μέρος της συμφωνίας στην οποία η Microsoft αναφέρεται ως “επέκταση μίας προηγούμενης συμφωνίας άδειας χρήσης ευρεσιτεχνιών μεταξύ των δύο εταιρειών” η ASUS θα ξεκινήσει να λανσάρει τα smartphones και τα tablets της με Android με προεγκατεστημένες τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές παραγωγικότητας της Microsoft, όπως είναι εκείνες του Microsoft Office.

 

Η συμφωνία βάζει την ASUS στην ίδια ομάδα κατασκευαστών smartphones και tablets που έχουν υπογράψει σχετική συμφωνία αδειοδότησης με την Microsoft, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Samsung, Sony και LG, στις συσκευές των οποίων θα βρίσκονται προεγκατεστημένες οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές της Microsoft.

 

Η ASUS, σύμφωνα με το ZDNet ήταν μία από τις εταιρείες κατασκευής συσκευών με Android που είχε μηνύσει η κοινοπραξία των Microsoft, Apple, BlackBerry, Ericsson και Sony για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

 

“Η συγκεκριμένη συμφωνία προσφέρει σημαντική αξία και για τις δύο εταιρείες” είπε ο Nick Psyhogeos, Πρόεδρος της Microsoft Technology Licencing. “Πέρα από την εξασφάλιση συνεχών βελτιώσεων στα προϊόντα μας, ανοίγει η πόρτα για ένα είδος συνεργασίας μεταξύ των Microsoft και ASUS που κατέστη δυνατό μόνο μέσω του αμοιβαίου σεβασμού και της ευθυγράμμισης σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας”.

 

Link.png Site: DigitalTrends

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Not happy με τη ποιοτητα κατασκευης Asus συσκευης ( Nexus 7 2013). Και με μονο 1 χρονο εγγυηση, δε θα την ξαναπροτιμησω.

 

Τις εφαρμογες τις βρισκω πολυ καλες να τις χρησιμοποιω σε ταμπλετ, καλη η δουλεια της Μ, σε κινητο οχι ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη "Βαλτε τα office και σταματαμε να σας σερνουμε στα δικαστηρια για πατεντες"

 

Το εθεσα ωμα, αλλα στην τελικη ισως αποδειχτει καλη συνεργασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλήθεια τώρα?

Νίκος Ψυχογιός Πρόεδρος στη μικρομαλακην?

Όλα τα μυαλά έξω?

Ποσο πχια να αντεξουμε!!!

και καλά κανουν... όποιος μπορεί όπως μπορεί πρέπει να την κοπανίσει από αυτόν τον σάπιο τόπο... όπου μόνο λαμογια και το κλέψιμο μετράνε... τπτ άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...