Προς το περιεχόμενο

XPS 12: Ανανεωμένη πρόταση στα υβριδικά συστήματα από τη Dell


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Dell έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των υβριδικών υπολογιστών με κάποιες σίγουρα πρωτότυπες δημιουργίες όπως το XPS Duo αλλά και το XPS 12 το οποίο διέθετε περιστρεφόμενη οθόνη.

Ανάμεσα στις σημερινές ανακοινώσεις της εταιρείας, ξεχωρίζει και η ανανεωμένη έκδοση του XPS 12, με τη Dell να δοκιμάζει μια διαφορετική υλοποίηση η οποία στηρίζεται σε μαγνήτες για την ένωση της οθόνης με το πληκτρολόγιο προκειμένου να μετατραπεί από tablet σε ένα ικανό φορητό υπολογιστή, χωρίς όμως τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας της οθόνης.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dell XPS 12 συναντάμε την τελευταία γενιά των Intel Atom επεξεργαστών και συγκεκριμένα το μοντέλο Core M5 (2.7GHz), το οποίο συνοδεύεται από 8 GB μνήμη. Στις διαθέσιμες θύρες, υπάρχει όχι μία αλλά δύο USB Type-C θύρες προκειμένου όχι μόνο να φορτίζεται η συσκευή αλλά και να έχετε συνδεδεμένο το συμβατό σας smartphone την ίδια στιγμή.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η οθόνη αφής έχει διαστάσεις 12.5 ιντσών ενώ η Dell θα κυκλοφορήσει δύο τουλάχιστον εκδόσεις του μοντέλου, με τη μία να διαθέτει ανάλυση Full HD και την άλλη να έχει ανάλυση 4K (3840 χ 2160). Επιπλέον διαθέτει δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος με ανάλυση 8MP και μία στο εμπρόσθιο για βιντεοκλήσεις με ανάλυση 5MP.

 

Κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα με τιμή $999 για το μοντέλο με Full HD ανάλυση και 128GB αποθηκευτικό χώρο ενώ με το διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και 4K ανάλυση, η τιμή διαμορφώνεται στα $1299.

 

Link.png Site: TheVerge
Link.png Site: Ars Technica

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ακριβο για core m.. Και ο κορυφαιος τετραπυρηνος atom τον ανταγωνιζεται ευθεως στα περισσότερα, και βρισκεις υλοποιησεις με αυτον στο 1/4 της τιμης..

Επισης οι αναλυσεις ειναι λαθος.. Η 1920χ ειναι μαλλον λιγη για 12.5 ιντσες, ενω η 4Κ ειναι απλα αχρηστη.. Σε 40 ίντσες ναι..

Και δεν παιρνεις ενα Surface pro 3 core i3 καλυτερα.. Ποιο ισορροπιμενο μηχανημα και φθηνότερο.

Μονο συν το design της οθονης με τ μικρα bezel που το βρισκω πολυ ομορφο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζουν ένα υβριδικό με απλή οθόνη 720p ,4gb ram,και απλές επιδόσεις στα 4 κατοστάρικα? 

τόσο πολύ θα την πληρώνουμε την μόδα?

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...