Προς το περιεχόμενο

Χύμα μελάνια για HP C4780 (300, 300XL)


chris023r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

 

Εχω ενα πολυμηχανημα HP C4780 που παιρνουν μελανια 300 και 300XL.

 

Μεχρ τωρα εβρισκα καλες προσφορες για αυθεντικα απο το e-bay οποτε επαιρνα απο εκει. Τωρα, ουτε καποια καλη προσφορα υπαρχει αλλα και λογω capital control δεν μπορω να αγορασω απο e-bay, οποτε σκεφτομουν να δοκιμασω τα χυμα μελανια και να τα γεμιζω μονος μου.

 

Η χρηση του εκτυπωτη ειναι για εκτυπωση εγχρωμων κειμενων και εξαιρετικα σπανια καποια φωτο (δεν με νοιαζει να εκτυπωνω φωτο με τα επαναγεμισμενα μελανια...)

 

Τι θελω απο εσας :

1. Το σημαντικοτερο για μενα ειναι να προτεινετε καποιο ηλεκτρονικο καταστημα (ζω επαρχια) για να αγορασω τα μελανια. Αν υπαρχει καποια προταση απο την εμπειρια σας. Αν μπορειτε να προτεινετε και συγκεκριμενα μελανια, ακομη καλυτερα. Παρεπιμπτοντως, κανοντας λιγο ψαξιμο ειδα πως υπαρχουν μελανια για HP pigment και dye. Ποιες οι διαφορες και ποιο πρεπει να παρω εγω;

 

2. Ψαχνοντας λιγο για τοπως γινεται η διαδικασια, επεσα σε καποια βιντεο στο youtube. Εκει λοιπον, αφου τα γεμιζαν (με τις συριγγες) στη συνεχεια εβαζαν κατι απο κατω, μαλλον για να τραβηξουν τον αερα απο μεσα. Θα η θελα λοιπον αν μπορειτε να μου πειτε τι αλλα "εργαλεια" θα χρειαστω για τις επαναγεμισεις ή αν εχετε να μου υποδειξετε καποιο καλο tutorial.

 

3. Οτιδηποτε αλλο εχετε να μου πειτε το οποιο θα επρεπε να ξερω...

 

 

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από chris023r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη μου είναι να μην το κάνεις αυτό που λές την αυτοσχέδια αναγόμωση δηλ αλλά ούτε και να εμπιστευτείς τις διάφορες εταιρίες που ανακατασκευάζουν μελάνια γιατί η τελική τιμή είναι σχεδόν ίδια με του αυθεντικού απλά σου πουλάν τον παπά οτι και καλά το αυθεντικό έχει π.χ 10ml ενώ αυτοί σου βάλαν 15ml (λές και το ζήτησες,εσύ για την υποτιθέμενη φτηνή τιμή της βιτρίνας μπήκες στο μαγαζί τους).Αυτό που δεν σου λένε φυσικά είναι οτι μετά απο ελάχιστες εκτυπώσεις το μελάνι στεγνώνει,μπουκώνει πως να στο πώ και η ποιότητα των εκτυπώσεων σου θα είναι απλά του κ@λου.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί πιστεύω και απο την αυτοσχέδια αναγόμωση που θα κάνεις εσύ (επαγγελματίες και κάνουν άθλια δουλειά) και θα κλαίς τα χρήματα που έδωσες και για την αγορά των μελανιών.

Προτείνω να βρείς κάποιον να σου κάνει την αγορά απο εξωτερικό ή να πληρώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις τα γνήσια απο Ελλάδα να κάνεις την δουλειά σου μέχρι τα cc να περάσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν συμβατά μελάνια που είναι εργοστασιακά και όντως διπλάσιας χωρητικότητας και σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα γνήσια και ούτε τα γεμίζει κάποιος στην γειτονιά, ούτε εσύ στο σπίτι σου, με αμφίβολα αποτελέσματα. Είναι τεσταρισμένα τα περισσότερα στην αγορά.

 

Για να γεμίσεις ο ίδιος υπολόγισε ότι κατα 70% θα καταστρέψεις το δοχείο, επειδή:

1. Δεν ξέρεις πως, και η διαδικασία δεν είναι μόνο μια σύριγγα με μελάνι που βάζεις μέσα, όπως αφήνει να εννοηθεί το βιντεάκι στο youtube.

2. Τα 300άρια δοχεία (μεταξύ πολλών ακόμη) έχουν ιδιαίτεροτητες που τα καθιστούν ως μη ιδανικά δοχεία για οικιακή DIY επαναγέμιση, Γενικά για οικιακή επαναγέμιση ιδανικά είναι τα μοντέλα που έχουν κεφαλή στον εκτυπωτή και γεμίζει κάποιος μόνο το δοχείο. Για επαναγέμιση μελανοκεφαλών θέλει και εργαλεία και γνώσεις.

Επεξ/σία από highpriest
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...