Προς το περιεχόμενο

ανακτηση χαμενων αρχειων γινεται;;;


anthoulaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα! προσφατως ανακαλυψα πως διαγραφτηκε ενας ολοκληρος φακελος απ τον υπολογιστη μου (με τους υποφακελους του, και τα οποια εγγραφα του)... δε μπορω να καταλαβω πως εγινε, δε πειραξα κατι.. και μαλιστα τον ειχα στον D(εκει εχω τα εγγραφα, φωτογραφιες, μουσικη κλπ..) και στον C τα προγραμματα... εχει καποιος να προτεινει καποια λυση...; ειμαι να σκασω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπαρχουν προγραμματα για επαναφορα χαμενων αρχειων  η σβησμενων καταλαθος απο τον καδο ανακυκλωσης .Περιμενε να παρεις καμμια προταση απο καποιον που δοκιμασε με επιτυχια , αλλιως googlare data recovery

Εγω θα ξεκιναγα και με αυτο

 

http://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm

 

και αν δεν με αυτο (δεν ειναι free , δεν ξερω αν η περιορισμενη εκδοση ειναι για μερικες ημερες η απλα στα βρισκει και δεν τα επαναφερει )

 

https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm

 

Αλλα περιμενε και αλλους για live εντυπωσεις .Μην τον πειραξεις τον δισκο στο μεταξυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ θα περιμενω... οχι δε πειραζω κατι! επισης εψαξα και μ'ενα αλλο προγραμμα που μου προτειναν (filerestoreplus) το οποιο τα βρηκε, στην αρχη δε μπορεσα να τα ανακτησω(ελεγε file record not found) κι εγω τα εβλεπα τα αρχεια αλλα με 0kb.. αλλα εν τελει εψαξε βαθυτερα και τα ανεκτησε.. ομως οχι ολα!! και δε μπορω να καταλαβω ποια βρηκε και ποια οχι... και απ αυτα που βρηκε τα μισα ειναι κατεστρεμμενα λεει και δε μπορουν να διαβαστουν, αλλα εχουν προβλημα με την κωδικοποιηση και ανοιγουν με ιερογλυφικα τυπου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πιο ισχυρα recovery tools ειναι τα εξης

 

active file recovery

ontrack easy recovery

getdataback for ntfs

 

Δυστυχως ειναι επι πληρωμη, εκτος αν εχεις καποιον γνωστο σου που να μπορει να τα βρει. (με πλαγιο τροπο)

 

Τα βρηκε τα μισα ετσι και τα μισα αλλιως γιατι μαλλον εγραψες αρχεια μεσα στο διαμερισμα D. Επρεπε δηλαδη με το που τον εσβησες καταλαθος τον φακελο, να μην βαλεις η να βγαλεις αρχεια μεσα απο το διαμερισμα D, ουτε να ανοιξεις καποιο αρχειο!

 

Παντως αν τα βρεις αυτα τα προγραμματα, ξεκινα απο το τελευταιο. Ειναι το τοπ για εμενα. Ελπιζω να βρεθουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σ'ευχαριστω! θα το κοιταξω τι μπορω να κανω και μ'αυτα..

οσο για τα αρχεια, καταλαβα τι λες.. εχω ακουσει κι εγω πως δε πρεπει ν ανοιξεις ουτε καν αρχειο, αλλα δε καταλαβα καν πως διαγραφηκε... πραγματικα ειναι το πιο μυστηριο που μου'χει συμβει! απλως προχτες που εψαχνα τον φακελο να αποθηκευσω κατι.... δεν υπηρχε.

ασχετο, αλλα μες την απελπισια μου σκεφτηκα και το αλλο.. επαναφορα συστηματος δε βοηθαει ετσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν θα καταφερεις κατι με την επαναφορα. Προς το παρον μην σε πιανει το αγχος, δεν καταφερνεις κατι. Δοκιμασε αυτα τα προγραμματα που σου προτεινα και αν ειναι τοσο σοβαρα τα αρχεια που εχεις, ευχομαι να βρεθουν ολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε και το recuva της piriform..... Υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν έκδοση και κάνει παπάδες!! Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει έχει βρει σχεδόν τα πάντα. 

 

Έχε υπόψιν σου (αν δεν το έκανες αυτή τη φορά στο λέω για να το κάνεις την επόμενη) να μην πειράζεις καθόλου τον υπολογιστή όταν διαγράφεται κάποιο αρχείο και θέλεις να το επανακτήσεις. Για να εξηγήσω αυτό που είπα: το αρχείο (ή τα αρχεία) που διαγράφονται ακόμα και από τον κάδο ανακύκλωσης παραμένουν σε κάποιο κομμάτι του δίσκου αλλά όσο εσύ εκτελείς εργασίες στο pc οι εργασίες πιάνουν το χώρο αυτό με αποτέλεσμα να διαγραφούν οριστικά τα αρχεία.

Όποτε μόλις διαγραφεί κάποιο αρχείο καλό είναι να τρέξεις αμέσως το πρόγραμμα ώστε να έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να το ανακτήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...