Προς το περιεχόμενο

Facebook Reactions: 6 νέες αντιδράσεις σε δημοσιεύσεις, αντί του Dislike


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν μερικές ημέρες, ο συνιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, είχε δηλώσει ότι η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόταν πάνω στην προσθήκη επιλογής ενός κουμπιού που θα έδειχνε καλύτερα την συναισθηματική ταύτιση του χρήστη με κάποια δημοσίευση, εκτός του κλασσικού like.

Σήμερα, ο ίδιος ο Zuckerberg, μας δείχνει ποια είναι τα σχέδια του Facebook, παρουσιάζοντας ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Reactions και το οποίο απέχει αρκετά από το Dislike κουμπί που πολλοί περίμεναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Reactions, θα δίνουν την ευκαιρία σε κάθε χρήστη του Facebook να έχει όχι ένα αλλά περισσότερους τρόπους να δηλώσει τη συναισθηματική του ταύτιση με μια δημοσίευση, με το κλασσικό like αλλά και 6 νέες "αντιδράσεις". Οι αντιδράσεις εμφανίζονται υπό τη μορφή γνωστών κινούμενων emoticons μόλις ο χρήστης πατήσει παρατεταμένα το Like, και τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. Στις αντιδράσεις, περιλαμβάνεται ένα θυμωμένο emoticon, ένα λυπημένο αλλά και αυτό της αγάπης και του γέλιου.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η συγκεκριμένη υλοποίηση, έρχεται να επιβεβαιώσει τη δήλωση του Zuckerberg πριν μερικές ημέρες ότι στόχος του Facebook είναι να εκφράσει την ενσυναίσθηση του χρήστη για μια δημοσίευση και όχι τόσο τη διαφωνία του με αυτή. Κάτι τέτοιο συμβαίνει άλλωστε σε πολλές ιστοσελίδες όπως το Reddit, όπου η δημοτικότητα μιας δημοσίευσης επηρεάζεται από πόσες αρνητικής η θετικές ψήφους δεχθεί από την κοινότητα.

 

 

Μέχρι στιγμής, το Facebook δοκιμάζει τη λειτουργία των Reactions μέσα από την εφαρμογή του στο iPhone και μόνο για όσους ζουν στην Ισπανία και την Ιρλανδία ενώ σύντομα αναμένεται να επεκταθεί σε πολύ περισσότερες χώρες.

 

Link.png Site: Vox

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Dislike δεν προκειται να βαλουν ποτε. Θα γινουν εμφυλιοι στο internet με συνεπειες βρισιματα, ξυλοδαρμούς και απειλες μεχρι και ... Ηδη αρνητικα comments δεν πολυ γινονται, σχεδον καθολου μονο σε κατι αρθρα που κακοποιουν ζωα, παιδια και σε ηλιθια group του στυλ ξυδι κτλπ.

Δεν θα μπει καποιος να ασχοληθει αν η αλλη στήνεται στα τεσσερα και ειναι πατσολα, αν δεν του αρεσει δεν θα κανει like απλα και θα παει σε αλλο προφιλ.

 

Κρατουν την ευθύνη στα χερια τους και το ξερουν. δεν θελουν να χαλασουν την ωραιοποιηση του κοσμου, γιατι απο μονος του ειναι ηδη σκ@τ@, θα πεσουν και οι πωλησεις σε προϊοντα που διαφημιζονται, θα χασουν εσοδα και τον κοσμο αμα κανουν ολοι dislike και εσκεμμενα πολλες φορες τα trolls.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία με το dislike. σώνει και καλά να υπάρχει μόνο like. Γιατί , το dislike είναι ταμπού ή τίποτα άλλο; δεν είναι αναφορά για ban απλώς δε μου αρέσει κάτι. τόσο βάρος πια . και δεν είναι μόνο το μαπο-βιβλίο αλλά σε πολλές ιστοσελίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδιαφορία is the best Dislike

Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο, δεν θα υπήρχαν πόλεμοι, παρά μόνο χώρες που δεν θα μιλούσαν η μια στην άλλη...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα γουσταρα να ειχε και το εμοτικον που κλαιει απ τα γελια! χαχαχα

 

edit. συνηθως τα τοπικ που εχουν να κανουν με το φβ, καταληγουν Α.Α. φάση.. "το εχω σβησει 3 χρονια και ειμαι καλα!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Μπράβο παιδια, μαγκια σας, αλλα το να μπαινετε σε τετοιες ειδησεις και να το διατυμπανιζετε, ειναι μαλλον επειδη σας λειπει η "χαρα" του φβ οταν σας κανουν like! :rolleyes:

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...