Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός, Euroleague 2015/16


MiDiMiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ συζητάμε για τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναικού και μόνο. Οτιδήποτε άσχετο με αυτά (Αναστόπουλος, Τράκης, σωλήνας κλπ) είναι εκτός θέματος. Προτείνω το θέμα να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και μια βδομάδα μετά τον αποκλεισμό (ή κατάκτηση τροπαίου :-D)​ και στη συνέχεια να κλειδωθεί.

---------------------------------------------------------

​Μετά απο το διπλό θρίαμβο επι του Ολυμπιακού καθώς και τη νίκη επί του Άρη ήρθαν άσχημες εμφανίσεις με Λοκομοτίβ και Μπαρτσελόνα.
Σημαντικό παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα με σημαντικές απουσίες για την ομάδα μας. Νίκη σημαίνει ηρεμία στην ομάδα και εξασφάλιση πρόκρισης κατά πάσα πιθανότητα. ΄Ηττα σημαίνει ένταση της ανησυχίας που επικρατεί τελευταία καθώς και κίνδυνος αποκλεισμού από το τοπ16. Ισοπαλία σημαίνει παράταση.

Nα θυμίσω τη βαθμολογία στον όμιλο:
CtFRQR1.jpg
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το ρόστερ ως έχει, έχει καλές πιθανότητες φέτος ο ΠΑΟ για F4.

Αφήστε τον Γκιστ, το στοίχημα είναι σε τι κατάσταση γυρνάει ο Παππάς.

Αν καταφέρει, έστω απ'το 2016, να βρει τα πατήματά του, δυναμώνει πολύ την περιφέρεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Chris_85 εχει δικιο. Δεν υπαρχει πιθανοτητα φ4 με το υπαρχον ροστερ για δυο λογους:

1. Ειναι πιο σοφτ κι απο το περσυνο βιταμ του Ιβανοβιτς. Στα εκτος εδρας θα ζοριζομαστε πολυ για να βρουμε νικη. Στα εντος θα μας τραβηξει το hype του ΟΑΚΑ με τις μικρομεσαιες και ολιγον καλες ομαδδες και ολα θα ειναι τελεια μεχρι τη στιγμη που δε θα φτανουν μονο αυτες οι νικες.

2. Απο τη θεση 3 εως και τη θεση 5 , εξαιρουμενου του Γκιστ, ο σχειδασμος του ροστερ ειναι ενα κακογουστο αστειο αν θελουμε να μιλαμε για επιπεδο φ4. Δεν λεω οτι ο Φωτσης δεν ειναι παιχτουρα, αλλα οταν τον προοριζεις στα 35 του για 25-30 λεπτα μαχες με τα θηρια επειδη πρεπει ο Γκιστ να κανει το αθλητικο 5ρι και να παλευει σε ολο το γηπεδο με ολους, τοτε κατι εχει παει πολυ λαθος στο σχεδιασμο οπως τον σκεφτηκε αυτος που τον σκεφτηκε.

 

Επιβαλλεται αθλητικο 5ρι προχθες για να αποφορτιστει ο Γκιστ και ο Φωτσης σε συνδυασμο με προσωπικη βελτιωση του ακριβοπληρωμενου Ραντουλιτσα κι επιβαλλεται 3ρι που να μπορει να τραβηξει την ομαδα σε επιπεδο τοπ16/τοπ8 (εχουμε να δουμε τετοιο απο τοτε που διωξαμε τον Ματσιουλις). Οι καλοκαιρινες μεταγραφες μονο προβληματιζουν μεχρι στιγμης, με εξαιρεση τον Φελντειν που σιγουρα ειναι upgrade σε σχεση με τον Σλοτερ, και φυσικα τον Καλαθη που αν και υπεραξια σε καιρους μειωμενου μπατζετ, ανεβαζει φανερα επιπεδο την περιφερεια μας σε συγκριση με περυσι.

 

Και για τον Γκιστ εδω που τα λεμε,  οσο τον φορτωνει ο προπονητης με τη δουλεια που δεν κανουν και δεν μπορουν να κανουν οι δυο προσωπικες του επιλογες στο 5, τοσο θα καιγεται κι αυτος μαζι με τα ξερα λογω κουρασης-εξοντωσης (οπως συνεβαινε με τον Διαμαντιδη απο τοτε που ανελαβε ο Πεδουλακης μεχρι και περυσι). Ηδη χτυπησε μπιελα ο πιο αξιοπιστος ψηλος μας κι αυτο ελπιζω να ηχησει ως καμπανακι εκει που πρεπει.

 

Οι 2 σερι νικες επι των γνωστων, δεν πρεπει να ξεγελουν για την κατασταση μας. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προπονητης ερωτηματικο που καθε ματς που περναει δειχνει περισσοτερες αδυναμιες παρα προτερηματα.

Κακες μεταγραφες.

Κακιστη διαχειριση διαθεσιμου μπατζετ.

Κακος σχεδιασμος ροστερ.

Σοφτ 12δα.

 

=

Συντριβες απο σοβαρες ομαδες και hands down ηττες απο ομαδουλες ουτε καν της σειρας, αλλα με στοιχειωδη ενθουσιασμο και κινητρο.

 

Λιγο ακομα θελει για να αρχισουμε να αναπωλουμε Μπατιστα βασικο 5ρι και Ιβανοβιτς τερας της προπονητικης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γελαει ο κοσμος.

Αλλα τι να κανει κιολας οταν οι καλοκαιρινες μας μεταγραφες ηταν τα βυσματα του μαθητευομενου μαγου που εχουμε στον παγκο.

Ενα 5ρι που ειχε να παιξει μπασκετ 6-7 μηνες, επειδη τον διωξαν μεχρι και οι Κινεζοι και που ολη του η καριερα ειναι ενα απολυτο 0 και το φεραμε με 1 εκατομυριο το χρονο, ενω η πραγματικη του αξια δεν εχει καμια λογικη να ξεπερνα αυτην του Μπατιστα.

Ενα 3ρι που ηταν να σταματησει το μπασκετ το καλοκαιρι βαση δικης του δηλωσης και τελικα για καποιο λογο κατεληξε να παιζει σε εμας βασικος, εχοντας το ρολο του σουτερ 3 ποντων και σουταροντας μεσα στη Πολωνια 0/7 εκ των οποιων τα 6 ελευθερα.

Κι αλλο ενα 5ρι που παρα το σημερινο του εξαιρετικο παιχνιδι, υπο αλλες συνθηκες δεν θα παταγε ΟΑΚΑ ουτε για 3ο 5ρι της ΑΕΚ.

 

Ελεγχεται και η επιλογη του Καλαθη αντι 2 εκατομυριων ευρω παντως. Οσο καλος παιχτης και να ειναι πιστευω ακραδαντα οτι το ποσο αυτο ειναι μεγαλη σπαταλη οταν το συνολικο μπατζετ ειναι το ιδιο με το περσινο. Ξεκινας απο τα βασικα και φερνεις 2 παιχτες του 1 εκατομυριου για να γεμισεις το ροστερ σε ποιοτητα και ποσοτητα.

 

Επισης σε συνεχεια οσων εγραψα περυσι και εβρισκα εντονες διαφωνιες, ο Γιανκοβιτς απλα με δικαιωνει μερα με τη μερα, παιχνιδι με το παιχνιδι. Λιγος. Πολυ λιγος. Στον ΠΑΟ εχει 3 χρονια πλεον, 1 γεματη σεζον απο παιχνιδια κι εμπειρια και συνεχιζει να κραταει την ομαδα πισω εκει που η ομαδα τον περιμενει να την βγαλει μπροστα. Παιχτης επιπεδου Πανιωνιου.

 

ΥΓ. Στο τελευταιο ταιμ αουτ, ο ανερχομενος προπονητης εξηγει επι 1 λεπτο στην ομαδα συστημα για επιθεση. Μολις τελειωσε το ταιμ αουτ οι βοηθοι του του θυμιζουν οτι η Ζιελονα θα κανει φαουλ. Nuff said.

 

ΥΓ2. Και για να τα λεμε ολα. Σημερα το παιχνιδι το γυρισε ο Λα Μονικα. Ουτε ετσι ομως καταφεραμε να παρουμε τους Πολωνους.

 

 

Αργυρη γυρνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα 5ρι που ειχε να παιξει μπασκετ 6-7 μηνες, επειδη τον διωξαν μεχρι και οι Κινεζοι και που ολη του η καριερα ειναι ενα απολυτο 0 και το φεραμε με 1 εκατομυριο το χρονο, ενω η πραγματικη του αξια δεν εχει καμια λογικη να ξεπερνα αυτην του Μπατιστα.

 

 

Αργυρη γυρνα.

 

Σέρβος που έχει ξεφύγει από τις ντουζίνες Σέρβων προπονητών και βολοδέρνει μέχρι και την Κίνα, βρωμάει..

Το κόλπο είναι ότι 1ο πεντάρι στην ουσία είναι ο Κουζμιτς και ο Ραντού είναι η αλλαγή του. Απλά τους έχουμε ψαρώσει όλους..

 

Και στα σοβαρά τώρα..η τρύπα στο 5 βγάζει μάτια. Έχουμε κάνει ήρωες όλα τα αντίπαλα 5αρια έως τώρα είτε είναι αθλητικά είτε είναι μπετατζήδες.

Αλλά όταν έχεις κρατήσει τον Παπαγιάννη και τον έχεις ψήσει να μην πάει κολλέγιο, με δέσμευση για χρόνο συμμετοχής, φοβάμαι ότι τσάμπα ελπίζουμε σε προσθήκη.

Προφανώς και είναι μεγαλυτερο μεγεθος ο ΠΑΟ από κάθε Παπαγιάννη και προφανώς προέχει το καλό της ομάδας , αλλά από την άλλη θα είναι και ένα unfair του Σέρβου προς τον μικρό, τον οποίο στην ουσία θα τον βγάζεις εκτός αποστολής.

Και τι δικαιολογία έχεις; 

Δεν το ήξερα; Δεν το είχα φανταστεί ; 

 

Αργύρη γύρνα ή έστω τηλεφώνα!  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...