Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση 4G cosmote


Flaoutistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα ένα iphone 6s, πήρα την καινούρια sim και ενθουσιασμένος άνοιξα το ίντερνετ να δω το 4G.. αλλά δεν.. 3G.. διάβασα κάπου να στείλω 4G στο 1333 αλλά τίποτα, ούτε απάντηση δε μου ήρθε ότι έστειλα λάθος κωδικό.. τι να κάνω;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 4G πρέπει και να στο ενεργοποιήσουν, αλλά και να έχεις κάλυψη στην περιοχή που είσαι. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote, πες τους που βρίσκεσαι και αν υποστηρίζεται το 4G εκεί, πες τους να το ενεργοποιήσουν για την SIM σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε την κοσμοτε τηλεφωνο και θα σου πουν.Υποψη οτι προυποθεση για να στο ενεργοποιησει ειναι να εχεις απο καποια mb και πανω μεσω του προγραμματος σου.Εμενα με 200mb π δινει το προγραμμα δεν μ το ενεργοποιουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE;

Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13888 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13818 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE).

 

 

Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο νέο δίκτυο από τη σύνδεση μου;

Η δυνατότητα χρήσης του COSMOTE 4G διατίθεται σε όλα τα προγράμματα κινητής για συνδρομητές Συμβολαίου-Καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου. 

Αναλυτικότερα: 

Συνδρομητές Συμβολαίου φωνής 
Συνδρομητές σε πρόγραμμα με ΜΒ με αρχικό πάγιο μεγαλύτερο ή ίσο από τα 35€ θα μπορούν με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Οι υπόλοιποι Συνδρομητές Συμβολαίου που έχουν ενεργοποιημένη στη σύνδεσή τους μια από τις ακόλουθες υπηρεσίες δεδομένων (Πακέτο Mobile Internet 1GB έως 3GB, Πακέτο Mobile Intranet 1GB έως 3GB, Πακέτο Mobile Internet Plus 1GB έως 3GB, Wireless Internet 5GB-Unlimited, Wireless Intranet 5GB-Unlimited, Wireless Intranet Plus 5GB-Unlimited) ή έχουν συνδεθεί με πρόγραμμα COSMOTE Mobile Internet AnyWay θα μπορούν, να ενεργοποιήσουν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής μεταβεί σε διαφορετικό οικονομικό πρόγραμμα ή απενεργοποιήσει την πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων θα απενεργοποιείται αυτόματα και η παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται αίτημα απενεργοποίησης των υπηρεσιών COSMOTE 4G.

Μετά την απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G, εάν ο συνδρομητής επιθυμεί εκ νέου την πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 4G θα πρέπει είτε να μεταβεί και πάλι σε ένα από τα παραπάνω οικονομικά προγράμματα ή να ενεργοποιήσει εκ νέου ένα από τα αναφερόμενα πρόσθετα πακέτα και παράλληλα να υποβάλλει νέο αίτημα ενεργοποίησης για την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Σημειώνεται ότι, κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G, θα ενεργοποιείται αυτόματα και η δωρεάν υπηρεσία «Αυτόματης Ενημέρωσης στο 80%», εκτός και εάν δεν το επιθυμεί ο συνδρομητής. 

Συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου 
• Οι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου που έχουν ενεργοποιήσει στη σύνδεσή τους μία από τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων: SMS 600+INTERNET, SMS 1500+INTERNET, SMS 1500+INTERNET με μηνιαία ενεργοποίηση, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. 

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι το πρόγραμμα COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student παρέχεται με υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G. 

Συνδρομητές Καρτοκινητής 
Οι συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας που έχουν ενεργοποιήσει στη σύνδεσή τους μία από τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων: Internet Monthly Pass 200, SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB, SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB, SMS 100 Plus 120MB, SMS 100 Plus 250MB, NATIONAL SMS 100 PLUS 250MB, INTERNATIONAL SMS 100 PLUS 250MB θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. 

Διευκρινίζεται ότι στους συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής η απενεργοποίηση των ανωτέρω υπηρεσιών δεδομένων συνεπάγεται αυτόματη απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G. Εάν ο συνδρομητής επιθυμεί να κάνει εκ νέου χρήση υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G θα πρέπει να ενεργοποιήσει τουλάχιστον μια από τις αναφερόμενες πρόσθετες υπηρεσίες και θα έχει πρόσβαση, χωρίς νέο αίτημα, στο δίκτυο COSMOTE 4G. Στη περίπτωση που ο συνδρομητής που έχει ενεργοποιημένη μία από τις ανωτέρω πρόσθετες υπηρεσίες ενεργοποιήσει παράλληλα και μία, διαφορετική από τις ανωτέρω, πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων, η πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 4G θα ισχύει για το διάστημα που θα ισχύει η πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων που επιτρέπει την πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE4G. 

Συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου 
Οι συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Mobile Internet AnyWay 5GB, 10GB, 20GB, COSMOTE Mobile Internet 5GB, COSMOTE Mobile Internet Student, COSMOTE Mobile Internet 10GB, COSMOTE Mobile Internet Unlimited και COSMOTE Mobile Internet Any Way 5GB ΠΑΛ θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν ή/ και να απενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. Τα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet 20 GB και COSMOTE Mobile Internet με κάρτα-4G Full Pack παρέχονται με υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G. 

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι τα προγράμματα COSMOTE M2M 5GB, COSMOTE M2M 10GB & COSMOTE M2M 20GB παρέχονται με υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G. 

Η απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G γίνεται χωρίς κόστος και μόνο μετά από αίτημα του συνδρομητή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...