Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft παρουσίασε το νέο Nokia 230, ένα feature phone με μεγάλη μπαταρία και καλή κάμερα για selfies


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο οικονομικό Nokia-branded feature phone ανακοίνωσε η Microsoft, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Series 30+ και διαθέτει οθόνη 2,8 ιντσών και "αλουμινένιο καπάκι".

Η συσκευή, σε αντίθεση με άλλα οικονομικά feature phones ενσωματώνει δύο κάμερες, μία στην πρόσοψη που είναι ιδανική, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία για selfies και βασίζεται αισθητήρα 2,0 Megapixels και συνοδεύεται από flash, και μία στο πίσω μέρος, επίσης στα 2,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. H οθόνη να αναφέρουμε ότι υποστηρίζει ανάλυση 240 x 320 pixels και πως ενσωματώνει 16MB RAM (αρκετή ώστε το Series 30+ να τρέχει άνετα τα MSN weather, Opera mini και Bing search).

 

Το νέο Nokia 230 –που είναι διαφορετικό από το Nokia Asha 230 που είχε παρουσιαστεί στις αρχές του 2014- έχει υποδοχή για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 32GB, έχει FM radio και προσφέρει 23 ώρες ομιλίας, νούμερο αρκετά εντυπωσιακό (η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1600mAh). Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο σε δύο εκδόσεις, single-SIM και dual-SIM με κόστος κοντά στα $55. Όσον αφορά στον χρόνο αναμονής, η Microsoft υπόσχεται 27 ημέρες για το single-SIM μοντέλο και 22 ημέρες για την dual-SIM έκδοση.

 

Η Microsoft παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει το Nokia 215 στα $29, διαφημίζοντας την συσκευή ως την οικονομικότερη “internet device” αλλά αργότερα κυκλοφόρησε τα smartphones Lumia 435 και Lumia 532 στα $80 και $90, δείχνοντας ότι και τα smartphones μπορούν να φτάσουν σε αρκετά χαμηλές τιμές.

 

 

Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θετικά: Μπροστινή κάμερα για selfies με flash :0, Αλουμινένια επίστρωση. Καλή τιμή

Το αρνητικό είναι πως δεν σκέφτεται η MS να βάλει μπροστινό flash και αλουμινένια επίστρωση στα Low-End Lumia. Αυτό με εκνευρίζει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τι θα γίνει βρε παιδιά όταν η Nokia (nokia) βγάλει δικά της κινητά το β' εξάμηνο του 2016;

 

Θα έχουν και οι δύο (MS και Nokia) κυκλοφορία κινητά με το όνομα "Nokia".. Ποια θα είναι nokia?

 

Σαν πόλεμος των κλώνων θα είναι..

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλακα πλακα, ενα τετοιο κινητακι που να δεχεται επιπλεον τα περιβοητα whatsapp & viber και καμια Email εφαρμογη θα ηταν Super για μια καλη μεριδα ανθρωπων που κουραστηκαν με τις τεραστιες οθονες, τα ζεσταματα, τους φορτιστες και οτι αλλο εχουμε που ασχολουμαστε τα τελευταια χρονια..

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...