Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Huawei Mate 8 και από $480


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου smartphone της Κινέζικης Huawei, και η εταιρεία δεν άργησε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση.

Το νέο Huawei Mate 8 όπως περιμέναμε διαθέτει 6,0 ιντσών οθόνη LCD IPS ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (95% NTSC) , που προστατεύεται από diamond-cut ανθεκτικό γυαλί που καμπυλώνει στα σημεία που εφάπτεται με το πλαίσιο (2.5D) ενώ το τελευταίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο (aerospace-grade).

 

Στο πίσω μέρος, και κάτω ακριβώς από τον φακό της κύριας κάμερας διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels της Sony (IMX298) και συνοδεύεται από dual LED flash ενώ στην πρόσοψη υπάρχει μία κάμερα 8,0 Megapixels για υψηλής ποιότητας selfies.

 

Το νέο smartphone της Huawei βασίζεται στο νέο Kirin 950 SoC της Κινέζικης εταιρείας που κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την μέθοδο της TSMC, 16nm FinFET και ενσωματώνει dual quad-core επεξεργαστή, με ένα τετραπύρηνο άρθρωμα Cortex-A72 χρονισμένο έως στα 2,3GHz και ένα τετραπύρηνο άρθρωμα Cortex-A53 που χρονίζεται στα 1,8GHz, την GPU με την ονομασία Mali-T880MP4 καθώς και 4G LTE Cat.6 modem. To Huawei Mate 8 επίσης διαθέτει τον συνεπεξεργαστή i5, που αναλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων που αφορούν στους αισθητήρες, στην αναγνώριση φωνής, στο GPS κ.ά.

 

Η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου με κόστος περίπου $480, $590 και $700 αντίστοιχα. Σε όλες τις περιπτώσεις ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος (μέσω microSD). Επίσης θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray και Mocha Brown.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Από άποψη λογισμικού, το Huawei Mate 8 βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow και στο Emotion UI 4.0, προσφέροντας μεταξύ άλλων έλεγχο με φωνητικές εντολές, power-saving firewall, defragmenter και eRecovery. Αν και η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στην Κίνα σύμφωνα με το δελτίο τύπου, για την διαθεσιμότητα της συσκευής σε άλλες αγορές θα μάθουμε περισσότερα από την έκθεση CES τον Ιανουάριο.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το development team της Huawei είναι άπιαστο. Αυτό και η ποιότητα των premium συσκευών της την καθιστά πολύ πάνω από οποιαδήποτε εταιρία στο χώρο κινητής. Αν εξαπλωθεί σωστά στην Ευρώπη με σωστή και έξυπνη διαφήμιση (βλέπε samsung, Apple κλπ.) είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους σκεπάσει όλους!

 

Αν μάλιστα κρατήσει και χαμηλό το επίπεδο των τιμών της τότε θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

 

Έπιασα πρόσφατα το honor 7 και λόγο του ότι είχα καιρό να πιάσω Huawei τηλέφωνο (ναι Είμαι άλλο ένα θύμα διαφήμισης και εγώ) έπαθα πλάκα. Τρομερό λογισμικό που ακόμη και oppo xiaomi δεν την πιάνουν.

 

Τώρα με Αυτά τα χαρακτηριστικά και με τη λογική Kirin/16nm και με Αυτά τα σκορ που φημολογείται ότι βγάζει και με αυτή την ανάλυση οθόνης μιλάμε για μοναδικό κινητό όχι μόνο στην εμφάνιση που δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά και σε επίπεδο hardware software.

 

Μπράβο στην Huawei. Άντε και βαρέθηκα τα samsungκαι και τις μεταλλικές κινεζιες με τους mtk!

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπερβολικά όμορφο με microSD slot!

 

Οι τιμές για επώνυμο smartphone κορυφαίων χαρακτηριστικών (και πιθανότητα κορυφαίας ποιότητας κατασκευής) είναι μια χαρά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φθηνο... θα παρω 2 να χω

Ξεχασες τα "αντιγραφη iPhone, αντιγραφη Note, αντιγραφη LG, κινεζιά...".

Ετσι για το χαβαλε δηλαδη, δε μας λες ποσο κοστολογεις εσυ μια συσκευη με επεξεργαστη στα 16nm, με 3GB RAM, 32GB memory+microSD και 4000mAh μπαταρια?

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι αλλες εταιρες αμα σου χαλασει στο αντικαταστουν κατευθειαν ,επισης εχεις 4 χρονια λογισμικη υποστηριξη ,αριστο σερβις και αψογη ποιοτητα κατασκευης.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Huawei and the brains on the rails!

 

Πράγματι, οι "επώνυμες" εταιρείες (και η Huawei καρα-επώνυμη είναι) χρεώνουν πολλά παραπάνω για τέτοιο πακέτο.

 

Βουρ στον πατσά Huawei, ρίξε τις πωλήσεις των "άπληστων" μπας και βάλουν μυαλό, που μας έχουν πάει τις τιμές στα 1000€+!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 χρόΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑψογΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

 

Η Huawei είναι πολλά μπροστα σε κατασκευή αλλά και σε λογισμικό.. Λογικά είναι τα αποτελέσματα που είχαν δημοσιευθεί πριν λίγο καιρό...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...