Προς το περιεχόμενο

Μπας και ο Αϊνσταιν ηταν εξωγηινος;


παπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

rUumI0j.gif

 

 

Φτου, περασε η Παρασκευη.

 

Μετα το θεμα με την απειρη ενεργεια, ειπα να ανοιξω ενα θεμα για αυτον τον περιεργο τυπο που λεγεται Αϊνσταιν.

 

Αυτος ο τυπος που λετε, περα απο την θεωρια της σχετικοτητας που ειναι ασυλληπτη (για αυτο θα την παμε περα), εβγαλε και την θεωρια μαζας ενεργειας. Το περιφημο e= mc2 το οποιος εχει γινει και το δευτερο (αν οχι πρωτο) ονομα του. Αυτο το e=mc2 μας λεει πως εαν μετατρεψεις 1 μαζα σε ενεργεια, τοτε θα εχεις 1 μαζα επι το τετραγωνο της ταχυτητας του φωτος ενερεγεια. Και καπου εδω σε εναν σκεπτομενο σα και του λογω μου, ερχεται το... What the FUCK?????

 

Πως ειναι δυνατον να βγεις σε αυτο το συμπερασμα;

Μιλας για μαζα, κατι το οποιο ΔΕΝ μπορεις να δεις ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Και μου λες, πως αυτο που δεν μπορεις να δεις, μπορει να μετατραπει σε ενεργεια η οποια ειναι πολλαπλασια του τετραγωνου της ταχυτητας του φωτος. Δεν θα ειναι επι 4,5,6,1,23,24,12,4,1234,21. Θα ειναι επι του τετραγωνου! της ταχυτητας του φωτος! Της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ! WTF???

 

Εχω διαβασει διαφορες θεωριες οι οποιες ειναι ασυλληπτες. Αλλα ολες τους βασιζοντουσαν στο οτι εχεις ενα προβλημα και θες μια λυση. Κατι το οποιο δεν εχει η θεωρια της μετατροπης μαζας σε ενεργεια ή το αναποδο.

 

Μηπως αυτο ο τυπος ηταν "μη-ανθρωπος";

Οκ, αν ξεπεράσω τον τίτλο και αν κατανοήσω τον θαυμασμό σου για την εξίσωση ( που είναι το μικρότερο από τα επιτεύγματα, ενός ανθρώπου που κατάφερε να καταρρίψει την νευτώνια φυσική), το bold με κάνει να σκεφτώ ότι έχεις τεράστιες ελλείψεις σε βασικές γνώσεις φυσικής γυμνασίου.

Πριν λοιπόν πας σε πιο προχωρημένα θέματα , σε συμβουλεύω να ξαναθυμηθείς τα βασικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η παρα πληροφόρηση πάει σύννεφο. Επειδή ήταν εβραίος ο Albert , μερικοί hard core Ελληναραδες τον βγάζουνε κλεφτη, άχρηστο, overrated κλπ. Δεχτείτε την αλήθεια επιτέλους. Το άτομο ήταν ξεχωριστός. Εννοείται ότι υπήρχανε και άλλοι ευφυέστατοι του χώρου εκείνη την εποχή, όπως ο Έλληνας μαθηματικός Καραθεοδωρή(χωρίς ς τελικό). Αλλα αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο μυαλό του Einstein. Προσωπικά θα αναφέρω και τον τρισμέγιστο Tesla. Πολύ underrated και στο επίπεδο του Einstein. (αν οχι σε μεγαλύτερο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...