Προς το περιεχόμενο

Το HTC Preview είναι ένα νέο πρόγραμμα που καλεί απλούς ανθρώπους να δοκιμάσουν νέες συσκευές και λογισμικό της HTC


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο πρόγραμμα ξεκίνησε η HTC με την ονομασία HTC Preview. Οι χρήστες που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ενημερώσεις λογισμικού ή ακόμα και κινητά της HTC πριν κυκλοφορήσουν επίσημα.

Η μόνη απαίτηση, είναι οι χρήστες να είναι φίλοι της εταιρείας και των προϊόντων της και να είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε χρόνο και να μοιράζονται τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους σχετικά με την λειτουργία της συσκευής.

 

Για την εγγραφή δεν απαιτούνται περισσότερα από πέντε με δέκα λεπτά και ορισμένες από τις απαντήσεις που θα πρέπει να δώσετε στην εταιρεία είναι να τις πείτε για ποια πράγματα χρησιμοποιείτε το κινητό σας και ποιο χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Για τους κατόχους κινητού της HTC, θα χρειαστεί να μοιραστείτε το IMEI καθώς και τον πάροχο κινητής σας ώστε να λαμβάνουν τις ενημερώσεις OTA.

 

Αν αναρωτιέστε για την πιθανότητα να δοκιμάσετε κάποια μυστική συσκευή της HTC προτού ανακοινωθεί ή κυκλοφορήσει, η απάντηση είναι ότι ναι, υπάρχει πιθανότητα, αν και θα υπογράψετε σύμβαση τήρησης απορρήτου ή σύμβαση εμπιστευτικότητας NDA με την εταιρεία (Non-Disclosure Agreement).

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...