Προς το περιεχόμενο

Η ZAGG εξαγόρασε την Mophie και γίνεται ένας γίγαντας στην αγορά των αξεσουάρ


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ZAGG, η γνωστή εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ για φορητές συσκευές, ανακοίνωσε την εξαγορά της Mophie, που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα, και είναι γνωστή για τις θήκες με ενσωματωμένη μπαταρία που κατασκευάζει.

Σύμφωνα με την ZAGG, η συγχώνευση με την Mophie, θα δημιουργήσει μία εταιρεία με συνδυαστικές καθαρές πωλήσεις “σχεδόν $470 εκατομμυρίων” για το έτος 2015.

 

Η ZAGG είναι γνωστή κυρίως για τις ανθεκτικές θήκες που κατασκευάζει για φορητές συσκευές ενώ η Mophie είναι γνωστή για τις επίσης ανθεκτικές θήκες που κατασκευάζει και οι οποίες ενσωματώνουν και μπαταρία. Σύμφωνα και με τις δύο εταιρείες, “η δύναμη του εμπορικού σήματος του συνδυασμού των δύο εταιρειών θα αξιοποιηθεί για να αυξήσει το “consumer awareness” μέσω μίας παγκοσμίως διευρυμένης πλατφόρμας και θα επικεντρωθεί στο να είναι πάντα η προτιμώμενη μάρκα”.

 

Η ZAGG θα καταβάλει για την εξαγορά $100 εκατομμύρια, καθώς και ένα μπόνους που θα εξαρτηθεί τις πωλήσεις που θα σημειώσει η Mophie για έναν χρόνο από την 1η Απριλίου 2016 (θα πρέπει να ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια σε πωλήσεις). Οι CEO και COO της Mophie, Daniel Huang και Shawn Dougherty αντίστοιχα, θα κρατήσουν τις θέσεις τους στην νέα εταιρεία που θα προκύψει και θα αναφέρονται απευθείας στον CEO της ZAGG, Randy Hales.

 

Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλες τιμες να κανει και απο εκει και περα βλεπουμε...

Ωραιες οι ανθεκτικες θηκες τις αλλα πιο φθηνες να ειναι ωστε να αγοραζουμε ανετα!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...